?>

Tarihi Kentler Birliği’nden Osmangazi Belediyesi’ne ödül

Osmangazi belediyesi, ‘hisarönü parkı ve ziyaretçi merkezi konsept projesi' ile tarihi kentler birliği'nin 23. Tarihi ve kültürel mirası koruma proje ve uygulamalarını özendirme yarışması'nda süreklilik ödülüne layık görüldü.

Gündem - 6 ay önce

Osmangazi Belediyesi, ‘Hisarönü Parkı ve Ziyaretçi Merkezi Konsept Projesi’ ile Tarihi Kentler Birliği’nin 23. Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda süreklilik ödülüne layık görüldü.

Türkiye genelinde 469 belediyenin üye olduğu Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’na 30 belediye 61 projeyle katıldı. Kentlerin hafıza mekanlarını geleceğe aktarmak amacıyla düzenlenen yarışmada Osmangazi Belediyesi, hazırlamış olduğu ‘Hisarönü Parkı ve Ziyaretçi Merkezi Konsept Projesi’ ile süreklilik ödülü kazandı. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Tarihi Kentler Birliği’nin 2024 yılı Olağan İkinci Meclis Toplantısı’na katılarak ödülü Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal’ın elinden aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Bursa’nın kalbi olan Hisar İçi ve çevresinde hayata geçireceğimiz bu ve benzeri projelerle kentimizin turizm potansiyelini artırmayı hedefliyoruz. Değerli jüri üyelerine, destekleri için Birlik Başkanımız Mansur Yavaş’a, ev sahiplikleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye teşekkür ederim” dedi.

Tarihi Kentler Birliği’nin 2024 yılı Olağan İkinci Meclis Toplantısı’na CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç da katılım sağladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Adana’da koltuk altındaki zuladan 11 kilo 350 gram metamfetamin çıktı

2024-11-18 09:45 - Asayiş

Kayseri Esen Metal SK liderliğini sürdürüyor

2024-11-19 08:49 - Spor

Narkotik dedektör köpeği Tony, araçtaki zulada eroin ve metamfetamin buldu

2024-11-22 13:43 - Asayiş

Serdivan’da internet artık Wi-Free

2024-11-23 10:35 - Genel

Abdülkerim Bardakcı’nın yerine Cihan Çanak kadroya alındı

2024-11-17 12:22 - Spor

Ağrı’da tırın dorsesinde 16 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 21:07 - Asayiş

Otobüste yolcunun yastığında metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 20:51 - Asayiş

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

8 kilogram metamfetamini buzdolabına sakladılar, ’Fırtına’dan kaçamadılar

2024-11-19 23:10 - Asayiş

Dilucu Gümrük Kapısı’nda 50 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-16 20:27 - Asayiş

İlgili Haberler

Bursa’da müsilajla mücadele için önemli bir tesis açıldı

14:39 - Gündem

Kars’ta Dereiçi Kanyonu eko turizme kazandırılacak

14:41 - Gündem

Yıldırım’da trafiğe ‘huzur’ çözümü

14:33 - Gündem

Bozdoğan Belediyesi’nden arazi yollarında yoğun mesai

14:29 - Gündem

Erzurum’da mayıs ayında yağan kar dağları beyaza bürüdü

13:55 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivasspor, Samsunspor Deplasmanı Hazırlıklarını Sürdürüyor

13:27 - Spor

Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

13:15 - Asayiş

İlaç Yönetiminde Titizlik Hayati

12:26 - Sağlık

Yasa Dışı Bahis Paylaşımlarına Siber Darbe

12:09 - Asayiş

Trump'tan Riyad'da Sürpriz Görüşme

11:49 - Siyaset