?>

Tavşanlı Doğa Sporları Kulübü’nden Yaylacık Ormanlarına doğa yürüyüşü

Doğa yürüyüyçüleri

Spor - 1 yıl önce

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Doğa Sporları Kulübü, hafta sonu düzenlediği yürüyüş etkinliğiyle doğa severleri bir araya getirdi.

Yaklaşık 12 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilen yürüyüşte, katılımcılar hem doğanın tadını çıkardı, hem de sağlıklı bir aktivite gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Kulüp Başkanı Yavuz Doğanay, yaptığı açıklamada, “Kulübümüz olarak her hafta sonu farklı bir rota belirleyerek doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Amacımız, hem üyelerimizin hem de doğa severlerin sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak. Bu haftaki yürüyüşümüzde de katılımcılarımızla birlikte güzel bir gün geçirdik.” dedi.

Doğanay, yürüyüş güzergahlarını genellikle 10 kilometre ve üzeri mesafelerde belirlediklerini ve hava şartlarının yürüyüşlerine engel olmadığını belirtti. “Hava durumu ne olursa olsun, doğanın her hali güzeldir. Yağmur, kar veya güneşli hava, doğada farklı deneyimler yaşamamızı sağlar. Biz de bu farklılıkları yaşamak için doğa yürüyüşlerine çıkıyoruz.” diye konuştu.

Kulüp, sosyal medya hesapları üzerinden düzenledikleri yürüyüşler hakkında duyurular yapıyor. Doğa yürüyüşlerinin sadece fiziksel sağlığa değil, aynı zamanda zihinsel sağlığa da büyük katkıları olduğunu vurgulayan Doğanay, “Doğada yürüyüş yapmak, stres atmamızı, zihnimizi dinlendirmemizi ve iç huzur bulmamızı sağlıyor. Çeşitli alanlardan fotoğraflar çekerek o günün hatıralarını bir şekilde oluşturuyoruz. Bizimle beraber bu deneyimi yaşamak isteyenleri, herhangi bir sağlık sorunu olmayanları ve yürümeyi sevenleri doğa yürüşlerimize bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

OLYMPOS: DOĞA VE TARİHİN KUCAKLAŞTIĞI CENNET

2025-01-15 16:09 - Gezi

Sivassporlu Rey Manaj’dan Sivaslı çocuklara jest

2025-01-19 11:48 - Spor

Elazığ’da son bir haftada 195 olay meydana geldi, 191 kişi yakalandı

2025-01-20 17:15 - Asayiş

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

İlgili Haberler

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında fark attı

22:30 - Spor

Trabzonspor’da Aral Şimşir ilk antrenmanına çıktı

22:30 - Spor

Aliağa Petkimspor, Yusuf Gündüz’ü renklerine bağladı

22:22 - Spor

Malatya Yeşilyurt Spor, Ahmet Yağız Mengi’yi renklerine bağladı

22:23 - Spor

İsmail Bereket, Avrupa üçüncüsü

21:54 - Spor

Günün Manşetleri

Eşine silah fotoğrafı gönderen koca gözaltına alındı

15:26 - Asayiş

Türk vatandaşı ceplerine sakladığı 150 bin euroyla yakalandı

15:22 - Asayiş

Motosikleti satsa ödeyemez: Polisten kaçış, 394 bin 211 TL’ye mal oldu

15:20 - Asayiş

Sefo, festivalde müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı

14:43 - Kültür Sanat

Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu ile yollar ayrıldı

14:42 - Spor