?>

Tek teker aşk ’tek’ bıraktı, genç kadının feryatları yürekleri yaktı

Tabut başında "bir tane de oğlumuz olacak, nur içinde yat kurban olduğum" diye feryat eden hamile eşinin sözleri yürekleri dağladı.

Asayiş - 5 ay önce

ANTALYA (İHA) – Antalya’da tutkunu olduğu motosikletin önünü kaldırdığı sırada önündeki motosiklete temas edip kontrolü kaybeden 30 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Henüz 1,5 yıllık evli olan motosikletlinin, "Ben bu motor üzerinde ölürsem, herkes cenaze aracımın arkasında bana eşlik etsin" vasiyetini arkadaşları yerine getirdi. Onlarca motosikletli cenaze aracının arkasında konvoy oluştururken, acılı eş de konvoydan el sallayarak kocasına veda etti. Cenaze töreninde gözyaşlarına boğulan genç kadının, "Nur içinde yat kurban olduğum. Benim yârim, beni de gömün. Yavaş koyun, canı acımasın" feryatları ise yürekleri yaktı.

Kaza, geçtiğimiz cuma gecesi saat 01.00 sıralarında Kepez ilçesi Batı Çevre Yolu’nda yaşandı. Saç tasarımcısı olan Sergen Gülpınar (30), motorcu arkadaş grubuyla bir araya gelip yemek yedikten sonra, 10 ANA 519 plakalı motosikletiyle yola çıktı. Seyir halinde iken motosikletinin önünü kaldırarak ilerleyen Gülpınar, önünde ilerlemekte olan motosiklete temas ederek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Motosikleti ile yerde sürüklenen Sergen Gülpınar bariyerlere çarptı. Motosikletin hurdaya döndüğü kazada Gülpınar olay yerinde hayatını kaybetti. Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından Gülpınar’ın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza anı kaydedildi

Gülpınar’ın hayatını kaybettiği kaza anı ise o sırada grup içerisinde bulunan bir arkadaşı tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde Sergen Gülpınar’ın sürüş sırasında motosikletinin önünü kaldırarak ilerlemeye devam ettiği, bir süre sonrada önünde seyir halindeki motosiklete temas etmesi sonucu sürüklenerek bariyerlere çarptığı görüldü. Geçtiğimiz yıl evlendiği ve eşinin hamile olduğu öğrenilen Sergen Gülpınar’ın ölümü ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından Sergen Gülpınar’ın cenazesi eşi ve yakınları tarafından teslim alındı. Vasiyeti gerçek oldu

Genç motosikletlinin geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği eşi Dilara Gülpınar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Böyle mi olacaktık biz sevdiğim" sözleriyle yürek burktu. Arkadaş çevresi ise "Mekanın cennet olsun, seni unutmayacağız" mesajlarıyla genç adamı andı. Öte yandan Sergen Gülpınar’ın "Ben bu motor üzerinde ölürsem küçük, büyük ne kadar motor var ise, tanıyıp tanımayan herkes cenaze aracımın arkasında bana eşlik etsin" vasiyeti olduğu öğrenildi. Motosiklet tutkunu gencin vasiyeti Adli Tıp Kurum çıkışında arkadaşları tarafından yerine getirildi. Gülpınar’ı taşıyan cenaze aracının arkasından onlarca motosikletli konvoy halinde ilerleyerek talihsiz gencin vasiyetini yerine getirerek son yolculuğuna uğurladı. Cenaze aracının yanında araçla ilerleyen eşi Dilara Gülpınar, genç yaşta kaybettiği hayat arkadaşına el sallayarak veda etti. "Bir tane de oğlumuz olacak"

Kurşunlu Mezarlığı’na götürülen cenazede genç eşinin tabut başındaki feryadı yürek burktu. Gözyaşları içinde eşinin tabutuna sarılan Dilara Gülpınar, "Oy benim sevdiğim, nasıl yalnız bıraktın beni. Daha kokuna doyamadım. Sana söz, ne yüzüklerimi çıkartacağım, ne eşyalarını bırakacağım. Bir Allah’ın kuluna kafamı kaldırıp bakmayacağım. Kocaaslan geldim, Gülpınar gideceğim. Sana söz veriyorum. Bak bir tane de oğlumuz olacak. Nur içinde yat kurban olduğum. Nasıl sığdın bunun içine, nasıl koydular bunun içine" diyerek ağıt yaktı. "Yavaş koyun, canı acımasın"

Defin sırasında da tabutun başına kapanarak "Benim yârim, beni de gömün. Yavaş koyun, canı acımasın" diyen genç kadın, eşinin mezarına ilk toprağın atıldığı anlarda eğilerek toprağa dokundu. Yüzünü toprağa yaklaştıran ve gözyaşlarıyla eşine veda eden Gülpınar, yakınlarının desteğiyle mezarın başından güçlükle ayrılabildi. Cenazeye katılan yakınları ve arkadaşları da tabut başında ’nasıl sığdın buna’ diyerek gözyaşı döktü.

Sergen Gülpınar, dün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çankırı’da akan bu sular okyanuslardan 8 kat daha tuzlu

2025-08-02 12:56 - Gündem

Marmaris'teki Meslek Okulları Gündemde

2025-07-29 11:42 - Marmaris

Ekipleri "yılan" alarmına geçirdi, asılsız ihbardan ceza yedi

2025-07-30 23:14 - Asayiş

Silivri Belediyesi’nde yazlık sebze hasadı devam ediyor

2025-07-31 14:59 - Gündem

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ KADEM METE’DEN ONAT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ    

2025-08-02 11:57 - Genel

Yerlilerden Turistlere Marmaris Rehberi

2025-07-31 15:39 - Marmaris

Bodrum Sahilinde Gizemli Kan Tüpü Bulundu

2025-07-29 14:51 - ÇEVRE

Mersin’de silahlı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

2025-07-29 16:59 - Asayiş

Muğla’da Vektörle Mücadele Aralıksız Sürüyor

2025-07-31 15:11 - ÇEVRE

Rumen şarkıcı Otilia düğünde sahne aldı

2025-07-28 21:40 - Magazin

İlgili Haberler

Bursa’da asayiş uygulamaları aralıksız devam ediyor

05:59 - Asayiş

Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan motokurye hayatını kaybetti

05:53 - Asayiş

Üsküdar’da kontrolden çıkan otomobil takla attı : 1 yaralı

05:02 - Asayiş

Baba yadigarı otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

03:25 - Asayiş

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü

03:10 - Asayiş

Günün Manşetleri

Seyir halindeki işçi servisi alev aldı

15:42 - Asayiş

FETÖ’nün sözde Ürgüp ilçe sorumlusu yakalandı

15:32 - Asayiş

Park halindeki duvarda asılı kaldı

15:25 - Asayiş

100 yıllık tarih yeniden canlandı

15:14 - Kültür Sanat

Bıçaklanmış halde ölü bulunan kadın son yolculuğuna uğurlandı

15:01 - Asayiş