?>

Tekirdağ’da 30 Ağustos Zaferi coşkusu: Dosta güven düşmana korku

Tekirdağ’ın süleymanpaşa ilçesinde, 30 ağustos zafer bayramı’nın 103. Yılı, büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Süleymanpaşa sahil yolunda düzenlenen etkinliklerde kortej yürüyüşü, dev türk bayrağının taşınması ve türk silahlı kuvvetleri araçlarının geçişi, adeta bir gövde gösterisine dönüştü.

Genel - 11 ay önce

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yılı, büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Süleymanpaşa sahil yolunda düzenlenen etkinliklerde kortej yürüyüşü, dev Türk bayrağının taşınması ve Türk Silahlı Kuvvetleri araçlarının geçişi, adeta bir gövde gösterisine dönüştü.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Sahil yolunda düzenlenen kutlamalara vatandaşlarda ilgi gösterirken, tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törenin devamında dev Türk bayrağı, emniyet personeli tarafından taşınarak sahil yolunda dalgalandırıldı. Bu anlamlı yürüyüş, vatandaşların alkışları ve marşlarıyla desteklendi.

Emniyet ve jandarma ekipleri ile TSK’ya ait zırhlı araçların geçişi sırasında kortej alanı adeta bayram yerine döndü. Gösteriler, milli birlik ve beraberliğin en güçlü yansıması olarak hafızalarda yer etti.

Programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Şenol, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Aytuğ Yörüyüş, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ali Güngör ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı da katıldı.

Kutlamalar, milli birlik ve beraberlik mesajlarının vurgulandığı geçit töreniyle son buldu. Etkinlikler, dosta güven veren, düşmana ise gözdağı niteliğindeki güçlü bir tabloyla Tekirdağ tarihine geçti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Migros’un şefleri Erzurum’un ünlü İspir fasulyesinden sushi yaptı

2025-08-30 09:30 - Ekonomi

Marmaris’te ’canım sıkılıyor turistlere takılıyorum’ paylaşımı emniyette bitti

2025-08-27 10:20 - Asayiş

PEMBE MİKROFON'DAN MARMARİS'İN SESİ

2025-08-27 12:34 - Marmaris

36 YAŞINDAKİ ARDA KARA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2025-08-23 14:47 - Genel

Marmaris'te Motosiklet Kazalarına Karşı Seferberlik

2025-08-28 16:43 - Asayiş

BOĞAZİÇİ’NDE ŞİİR VE MÜZİK EŞLİĞİNDE SANAT DOLU BİR AKŞAM YAŞANDI

2025-08-27 11:43 - Kültür Sanat

TCSG-310 BOTU VE TCG İMBAT MARMARİS’TE ZİYARETE AÇILDI

2025-08-30 13:11 - Marmaris

Vatandaşın Borç Yükü Artıyor

2025-08-25 10:25 - Ekonomi

MUĞLA'DAN TOKYO'DAKİ OLİMPİYATLARA 6 SPORCU

2025-08-29 14:21 - Spor

Menteşe, 30 Ağustos'u Büyük Bir Coşkuyla Kutladı

2025-08-30 12:03 - Genel

İlgili Haberler

Başkan Ömeroğlu yangın mağduru aileyi yalnız bırakmadı

10:36 - Genel

6 yıl önce satın aldı, 1 yıl kullandı, 5 yıldır otomobiline kavuşamıyor

10:22 - Genel

800 milyon TL’lik dev yatırım hizmete girdi: Kuzey ilçeleri asfalt üretim tesisi açıldı

10:20 - Genel

Ankara’da başlayan taksi yolculuğu Giresun’da sona erdi: Taksimetre 28 bin 591 lira yazdı

10:02 - Genel

Osmangazi Belediyesi Horizon Europe’ta Türkiye’nin tek temsilcisi oldu

10:06 - Genel

Günün Manşetleri

Sivasspor’da çifte sakatlık!

17:41 - Spor

Polis uygulamalarında silah ve uyuşturucu ele geçirildi

17:27 - Asayiş

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’ye döndü

17:06 - Spor

Corendon Alanyaspor, Erzurum kampına başladı

14:41 - Spor

Otobüs seyir halinde alev aldı.

13:52 - Genel