?>

Tekke: "Pas kalitesinin çok daha üst düzey olması lazım"

Trabzonspor, erzurum’daki hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya geldiği iran temsilcisi zob ahan esfahan'ı 4-0 mağlup etti.

Spor - 5 ay önce

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Zob Ahan Esfahan maçının ardından yaptığı açıklamada, "Pas kalitesinin çok daha üst düzey olması lazım" dedi.

Trabzonspor, Erzurum’daki hazırlık maçları kapsamında karşı karşıya geldiği İran temsilcisi Zob Ahan Esfahan’ı 4-0 mağlup etti. Maçın ardından Teknik Direktör Fatih Tekke, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tekke 23 Temmuz’da bir maç daha yapacaklarını belirterek, "Belki bir tane daha oynayabiliriz net değil. Eksiğimiz var. Savunmaya çalışmadık. İkincisi fiziksel olarak sprinti çalışacağız. 27’sinden sonra dolayısıyla hemen hemen yüzde yüz hazır olma aşamasına geliyoruz. Lige kadar hazır oluruz. Güzel keyifli bir kamp süreci geçiriyoruz. Onuachu bileğine darbe aldı. 2 güne kadar koşulara başlar. Belki daha erken aramıza döner. Zubkov’un kalçasında darbe var. Risk etmedik 45-45 oynatmayı düşünüyordum. Felipe’yi oynattık o da karşılığı verdi. Doktorlarımız yoğun şekilde kontrollerini yaparak, çalışmalarımızı yapıyoruz. Fiziksel olarak, ortam olarak durumumuz iyi, kalitemizi artırmamız lazım. Onlar geldikçe sonuç daha iyi olacak. Lige yaklaştıkça genç oyuncuların performanslarını değerlendirerek devam ediyoruz. Bazılarını farklı mevkilerde oynattık. Benim için her oyuncu teknik ekibin bakış açısını doğru algılamalı. Artık mevkilerden ziyade, oyunda neyi ne kadar iyi yaptığın daha önemli. Yorgunluktan kaynaklı ama pas kalitesinin çok daha üst düzey olması lazım. Tüm takım açısından bu böyle. Kontrollerin çok daha üst düzey olması lazım. Basit ama benim için futbol oynayacak isek savaşacak isek ihtiyacımız olan şey bu. Kalite ve detay buna diyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

Dil öğrenmek için girdiği uygulamada hayatının aşkını buldu

2025-07-13 21:10 - İnsan

Dev gemi Bodrum’a ilk kez geldi

2025-07-17 16:01 - Turizm

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Akyaka Yine Tatilcilerin Gözdesi Oldu

2025-07-15 16:03 - Turizm

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

"KIDEM TAZMINATINDA TAVAN ÇÖKTÜ"

2025-07-14 14:18 - Genel

MARMARİS' TE TATİLCİLER AKŞAM SAATLERİNDE DENİZE GİRİYOR

2025-07-15 21:06 - Marmaris

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarına başladı

14:14 - Spor

Yozgat Şehir Stadyumu, Bakan Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla açıldı

13:41 - Spor

Türkiye 3. Lig 2. Grup: Niğde Belediyespor: 0 - Erciyes 38 FK: 0

13:28 - Spor

Kayseri’de Jujitsu sporcuları 2026 startını verdi

13:16 - Spor

Kayseri’de hedef yeni yıldızlar keşfetmek

12:22 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp yaşlı adam 14. günde ölü bulundu

16:05 - Asayiş

Sahte altın oyununu kuyumcunun dikkati bozdu

14:55 - Asayiş

Yeni yıl üzümleri yola çıkmaya başladı

14:53 - Ekonomi

Geleneksel Lezzetler 2026’da Sofralara Dönüyor

14:06 - Sağlık

Tescilli Maraş kelle paça kış mevsiminin vazgeçilmezi

13:12 - Ekonomi