?>

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Başkan Subaşı başkanlığında yapıldı

Temmuz ayı meclis toplantısı başkan subaşı başkanlığında yapıldı

İnsan - 4 gün önce

Bilecik Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı başkanlığında gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıda 7 gündem maddesi görüşüldü. Irak’ın kuzeyinde bir mağarada yapılan arama tarama faaliyeti kapsamında canlarını yitiren 12 şehit için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda grup sözcüleri söz aldı. Dolu memur kadrosunda derece değişikliği yapılması konusunun görüşüldüğü toplantıda ayrıca Belediye Meclisinin 4 Kasım 2024 tarih ve 128 sayılı kararı ile kabul edilerek yürürlüğe giren Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin yürürlükten kaldırılarak, yeni hazırlanan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği Taslağı konusu görüşüldü.

Kültür İşleri Müdürlüğü’nün görev ve çalışma usullerini düzenleyen görev ve çalışma yönetmeliği taslağı konusunun da görüşüldüğü toplantıda Bahçelievler ve Pelitözü Mahallesi’ndeki yerlere ilişkin imar konuları, görüşülmek üzere imar komisyonuna sevk edildi.

Belediye Başkanlığı tarafından getirilen ek gündem maddesi kapsamında ise Bilecik Belediyesi İlave ve Revizyon İmar Planı, Planlı Alan içerisinde Pelitözü Mahallesi, 212 ada, 136, 137 parseller 214 ada, 19, 20, 21,22 parseller arasında kalan Bülbül 2 Sokak üzerinde bulunan konutlara, gaz arzı sağlamak konusu görüşüldü. Buna göre vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda bahse konu ihtiyaca ilişkin oluşturulan ekli krokide gösterildiği şekilde doğalgaz dağıtım şebekesinin geçebilmesi amacı ile gelen talebin değerlendirilmesi için; 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18/c ve 18/u maddeleri görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te riskli binasını yıktırdı, komşu bina yüzünden üç yıldır çivi çakamıyor

2025-07-07 13:11 - Genel

"Kibritçi Cevat" Şekip Taşpınar Hayatını Kaybetti

2025-07-03 09:35 - Genel

PAÜ Arama Kurtarma Ekibinden İstanbul’da kritik deprem incelemesi

2025-07-02 11:42 - Gündem

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

Muğla ile Çin arasında turizmde yeni iş birliği adımları

2025-07-04 11:24 - Kültür Sanat

Edremit’te kabağa aşılı karpuzlar rağbet görmedi

2025-07-04 15:41 - Ekonomi

Yürüyüş yaparken otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti

2025-07-03 23:20 - Asayiş

Başkan Aras'tan Marmaris'te Kapsamlı Ziyaretler

2025-07-02 14:28 - Marmaris

 BODRUM'DA TEKNE ALEVLERE TESLİM OLDU

2025-07-04 13:38 - Asayiş

Datça Ülkü Ocakları Başkanı Evinde Ölü Bulundu

2025-07-03 15:21 - Asayiş

İlgili Haberler

Down sendromlu Nisan Nur’un gelinlik hayali gerçek oldu

10:02 - İnsan

Erzurum’da gıda satan işyerleri denetlendi

10:03 - İnsan

Davul zurna eşliğinde 7 ton karpuzu 10 dakikada dağıttı

10:00 - İnsan

Kars’ta kasap ve şarküteriler denetlendi

10:02 - İnsan

Susuz Kaymakamı Tutal, şehit mezarlarının bakım ve çevre temizliğini yaptırdı

10:02 - İnsan

Günün Manşetleri

İkinci El Telefon Alırken Dolandırıcılığa Dikkat!

09:22 - Teknoloji

9 Kilogramlık Dev Kitle Başarılı Ameliyatla Çıkarıldı

08:57 - Sağlık

Sahte Kiralık Araç İlanı Dolandırıcılarına Büyük Darbe

00:26 - Asayiş

Üvey Oğlunu Bıçaklayan Şahıs Tutuklandı

00:05 - Asayiş

Filenin Sultanları Çekya'ya Mağlup Oldu

23:43 - Spor