?>

Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum"

SAMSUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ THOMAS REİS, 2-0 KAYBETTİKLERİ MAİNZ 05 MAÇININ ARDINDAN TAKIMININ PERFORMANSI NEDENİYLE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIĞINI SÖYLEDİ.

Spor - 13 saat önce

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis,Mainz 05 maçının ardından takımının performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

UEFA Konferans Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Mainz ile karşılaşan Samsunspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ilk 8’e adını yazdıramadı. 12. sırada lig aşamasını tamamlayan kırmızı-beyazlılarda Alman Teknik Direktör Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum"

Futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olmadığını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Açıkçası bir sonraki karşılaşmayla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum. Bugünkü göstermiş olduğumuz performans sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Mainz’e baktığımızda bugün galip gelmeyi hak ettiler. Çünkü biz ikili mücadelelerde o agresifliği gösteremedik ve ikinci topları da onlar kazandı, bizler kaybettik. Emre Kılınç ile yakalamış olduğumuz çok net bir pozisyon vardı. O pozisyonu golle sonuçlandırabilmiş olsaydık normalde 1-0 öne geçen taraf olacaktık ve belki de şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Göstermiş olduğumuz performanslar ötürü üzgünüz" dedi.

Dar bir kadro ile mücadele ettiklerini ve sakatlıktan dönen Ntcham’ın tekrar sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Reis, "Olivier Ntcham’ın bir kas sakatlığı oldu. Arka adalesinden sakatlandı Tabi bu bizim adımıza iyi olmadı. Zaten çok eksikle devam etmek zorunda olduğumuz bir dönemde bunun gerçekleşmiş olması bizi üzdü. Maçta da belli oldu. Takımın bir yorgunluğu da var. Birçok eksiğimiz olması sebebiyle genç oyunculara da şans vermeye çalışıyoruz. Ama tabi bu durum onlar için de zor olabiliyor. Çünkü sonradan oyuna girmek her oyuncu için zor olduğu gibi genç oyuncular için de zor oluyor. Bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta çok kısa bir süre sonra Pazar günü oynamamız gereken bir karşılaşma var. Daha sonrasında yine kısa bir aradan sonra oynamamız gereken bir kupa karşılaşması var. Umarım sakat oyuncularımız en kısa sürede tekrardan bize katılırlar. Açıkçası bu durum bizim adımıza zor bir dönem. Var olan sakatlıklar sebebiyle zoe bir süreçten geçiyoruz ama bir şekilde yolumuza devam etmek zorundayız" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla’da bir haftada 44 aranan şahıs yakalandı, 15’i tutuklandı

2025-12-15 14:21 - Asayiş

Marmaris Devlet Hastanesi’nde gerçeğini aratmayan tatbikat

2025-12-12 17:25 - Asayiş

MENTEŞE’DE MOTOSİKLET TIRA ÇARPTI: 1 ÖLÜ

2025-12-13 01:40 - Asayiş

MİLLETVEKİLİ ERGUN “TÜRKİYE’NİN NÜFUSU KENDİNİ YENİLEYEMİYOR”

2025-12-17 14:29 - Genel

Prof. Dr. Türkan Saylan konser ve söyleşiyle anıldı

2025-12-15 14:13 - İnsan

MARMARİS ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI KALAYCI YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2025-12-12 09:47 - Marmaris

Urla’da yanan orman için umut yeşerdi: 500 meşe palamudu toprakla buluştu

2025-12-13 20:02 - Gündem

MARMARİS’TE HAFTA SONU YOĞUNLUĞU

2025-12-13 13:22 - Marmaris

MARMARİS DEVLET HASTANESİ’NDE GERÇEĞİNİ ARATMAYAN TATBİKATI  

2025-12-13 10:53 - Marmaris

MARMARİS’TE "MEYDAN PROJESİ" TARTIŞMASI BÜYÜYOR

2025-12-17 14:33 - Marmaris

İlgili Haberler

Kayserispor, Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

14:22 - Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor

14:00 - Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği

13:56 - Spor

Fenerbahçe’de Eyüpspor maçının hazırlıkları tamamlandı

13:52 - Spor

Yıldırımlı kadınlara yeni spor merkezi

13:41 - Spor

Günün Manşetleri

Çocukların önünde dehşet saçan şüpheli tutuklandı

13:49 - Asayiş

Bıçaklanarak öldürülen gencin davasına devam edildi

13:18 - Asayiş

Alev topuna dönen otomobilden geriye demir yığını kaldı

12:22 - Asayiş

Sisli havalarda korkutan zararlı partikül uyarısı

12:05 - Sağlık

Bıçaklı cinayetin zanlısı kendini böyle savundu; "3 kişi bana saldırdı, yoksa ben ölecektim"

11:10 - Asayiş