?>

Tokat’ta trafik akışını rahatlatan kavşak hizmete girdi

Tokat’ta üç mahallenin trafik akışını rahatlatmak için behzat bulvarı’nı sivas caddesi’ne bağlayan bölgeye kontrollü kavşak oluşturuldu.

Gündem - 3 ay önce

Tokat’ta üç mahallenin trafik akışını rahatlatmak için Behzat Bulvarı’nı Sivas Caddesi’ne bağlayan bölgeye kontrollü kavşak oluşturuldu.

Tokat’ta uzun yıllardır trafik akışında sorun yaşanan bölgelerden biri olan Fatih Cami çevresinde önemli bir düzenleme hayata geçirildi. Kemer, Büyükbeybağı ve Küçükbeybağı Mahallelerini kapsayan Behzat Bulvarı’nı Sivas Caddesi’ne bağlayan yol üzerinde kontrollü kavşak oluşturma çalışmaları tamamlandı. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun göreve gelmesinin ardından bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda İl Trafik Komisyonu ile görüşmeler yapılarak kavşak oluşturulmasına onay verildi. Alınan karar doğrultusunda Tokat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede yol genişletme ve bordür çalışmaları gerçekleştirildi. Trafik işaretleri ve yönlendirme levhaları monte edilerek sürücülerin güvenli geçişi sağlandı. "Tokat’ın kronikleşmiş sorunlarını çözmeye devam edeceğiz"

Bölgede uzun süredir yaşanan ters yön sorununun kalıcı olarak çözüldüğünü belirten Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Tokat’ımızın trafik akışını daha düzenli ve güvenli hale getirmek adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Fatih Camii bölgesinde yer alan ve üç mahallemizi kapsayan bu alanda, Behzat Bulvarı’ndan gelen araçların Sivas Caddesi’ne bağlanması mümkün değildi. Yapılan incelemeler neticesinde kontrollü bir kavşak oluşturulmasına karar verdik. Yol genişletme çalışmaları ve trafik işaretlemeleriyle güvenli geçiş sağladık. Üretken belediyecilik anlayışımızla Tokat’ın kronikleşmiş sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz. Bu önemli düzenlemenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gerçekleştirilen düzenleme sayesinde bölgedeki trafik akışı daha güvenli ve düzenli hale getirilirken, sürücülerin yaşadığı yön karmaşası da sona ermiş oldu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey Belediyesi’nden öğrencilere sahur ikramı

2025-03-16 17:39 - Kültür Sanat

Marmaris'te Taksicilerin Park Çilesi

2025-03-18 14:41 - Marmaris

Bakan Uraloğlu'ndan İstanbul Havalimanı Metrosu Müjdesi

2025-03-19 12:54 - Ulaşım

MARMARİS BELEDİYE BAŞKANI ACAR ÜNLÜ, DESTEK SIRASINDA BİBER GAZINA MARUZ KALDI

2025-03-19 16:04 - Marmaris

Başkan Ünlü: "Mağduriyetimizle ilgili şikayetçi olduk"

2025-03-20 10:03 - Siyaset

MARMARİS'TE BİNLERCE KİŞİ İMAMOĞLU İÇİN YÜRÜDÜ

2025-03-19 15:29 - Marmaris

Mehmet Çevik’ten viral hit alarmı: "Ben ordayım"

2025-03-17 13:01 - Magazin

MFÖ hayranlarına sürpriz albüm

2025-03-20 16:44 - Magazin

Ortaca'da Türk Mutfağı Kursu

2025-03-18 15:55 - Eğitim

Bodrum’da kan donduran cinayet

2025-03-21 00:55 - Asayiş

İlgili Haberler

Kütahya’da Yumaklı-Kozluca yolu için İl Genel Meclisi üyelerinden inceleme

20:39 - Gündem

Bartın’da kene ile mücadele

19:12 - Gündem

Ağlara takılan kuşu itfaiye kurtardı

18:35 - Gündem

Karabük’te içme suyu güvencesi güçleniyor

18:38 - Gündem

Karabük’te duraklardaki afişler temizlendi

18:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş