?>

Trabzon’a estetik dokunuş

Trabzon büyükşehir belediyesi, park ve yeşil alanlarda kapsamlı bakım ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, bitki dikiminden boyamaya, temizlikten ilaçlamaya kadar birçok alanda şehir estetiğini güçlendiriyor.

Genel - 3 ay önce

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, park ve yeşil alanlarda kapsamlı bakım ve düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, bitki dikiminden boyamaya, temizlikten ilaçlamaya kadar birçok alanda şehir estetiğini güçlendiriyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin her noktasını güzelleştirecek çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, bitki dikme, bitki üretimi, çim biçme, budama, zemin onarımı, temizlik, ahşap, ferforje boyama, sulama ve ilaçlama gibi birçok çalışma gerçekleştiriyor. Aynı zamanda şehrin en işlek noktaları, ara refüjler ve parklar mevsim çiçekleri ile donatılıyor.

Ekipler, 2025 yılının Ocak ayından bu yana şehrin her noktasında sürdürdükleri faaliyetler kapsamında; 939 bin 288 çiçek, 12 bin 918 çalı ve 681 ağaç dikimi gerçekleştirdi. Ayrıca yine 26 bin 28 adet bitki üretimi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşlarımızın ve şehrimizi ziyaret eden bütün misafirlerimizin daha güzel ve huzurlu bir şehirde vakit geçirmesini çok önemsiyoruz. Daha temiz ve ferah bir şehirde vakit geçirmeleri için dur durak bilmeden faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Şehrimizin her noktasını daha güzel ve temiz hale getiriyoruz. Bu noktada çalışmalarımız sürecek. Vatandaşlarımıza ve misafirlerimize keyifli bir yaz diliyoruz."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Osmaniye’de yaylalarda su abonelikleri başladı

2025-07-11 13:38 - Gündem

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

Marmaris’te araç içinde fenalaşan şahıs hayatını kaybetti

2025-07-11 17:29 - Marmaris

Akmeşe: “Şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız”

2025-07-11 16:51 - Gündem

Motosikleti ile kaza yapan genç hayatını kaybetti

2025-07-12 09:41 - Asayiş

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Başkan Acar Ünlü Hakim Karşısına Çıktı

2025-07-10 16:48 - Asayiş

Dil öğrenmek için girdiği uygulamada hayatının aşkını buldu

2025-07-13 21:10 - İnsan

Eğlence mekanı çalışanlarının kadın turistleri darp ettiği iddiası

2025-07-13 11:04 - Asayiş

Akyaka Yine Tatilcilerin Gözdesi Oldu

2025-07-15 16:03 - Turizm

İlgili Haberler

ÜNİPERSEN’den toplu sözleşmede iyileştirme talebi

18:03 - Genel

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tuğba ışık Ercan’dan Aydın’a yatırım sözü: "Projeler hızla tamamlanacak"

17:37 - Genel

Halk Kart ekim ayı tutarları hesaplara yatırıldı

17:37 - Genel

GastroAkademi Eğitim Mutfağı uluslararası platformda

17:31 - Genel

GastroAkademi Eğitim Mutfağı uluslararası platformda

17:31 - Genel

Günün Manşetleri

Çocuğu fırlatan şüpheli tutuklandı, amca tepki gösterdi

15:19 - Asayiş

Beşiktaş, kondisyon ve taktik çalıştı

15:13 - Spor

Aracın çarptığı su samuru telef oldu

15:12 - Gündem

DEAŞ şüphelisi genç tutuklandı

15:03 - Asayiş

Dünya şampiyonu güreşçilerden RTÜK’e ziyaret

15:00 - Spor