?>

Trabzonspor, eski oyuncusu Berat Özdemir’i Trabzon’a getirdi

TRABZONSPOR, KİRALIK OLARAK ANLAŞMAYA VARDIĞI ESKİ OYUNCUSU BERAT ÖZDEMİR'İ TRABZON'A GETİRDİ. BASIN MENSUPLARINA AÇIKLAMALARDA BULUNAN OYUNCU, "EVİME GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM" DEDİ.

Spor - 2 yıl önce

Trabzonspor, kiralık olarak anlaşmaya vardığı eski oyuncusu Berat Özdemir’i Trabzon’a getirdi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan oyuncu, "Evime geldiğim için mutluyum" dedi.

Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2021-2022 sezonunda forma giyen Berat Özdemir, Suudi Arabistan ekibi Al Ettifaq’a transfer olmuştu. Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçak ile saat 22.30 sıralarında Trabzon’a gelen oyuncuyu bordo-mavili taraftarlar coşkuyla karşıladı.

Havaalanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Berat Özdemir, "Yeniden evime geldiğim için çok mutluyum. Bıraktığımız yerden Trabzonspor armasına hep birlikte hizmet etmeye devam ederiz. Giderken ağlayarak gittim uçakta ama ne güzel ki bugünleri de görmeyi Allah nasip etti. Sağ olsunlar sevgilerinin karşılığını her zaman sahada vermeye çalıştım. Bu saatten sonra daha fazla çalışarak onlara laik olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçı hazırlıkları için yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacak olan Berat Özdemir, "Ben hazırım, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. 4 maçın 3’ünde ilk 11’de oynadım. Bundan sonrası için kararı verecek olan hocamız hazır bıraktık hazır geldik" diye konuştu.

Şampiyon oldukları sezon stadyumun tamamının dolduğunu belirten Berat Özdemir, "Umarım Beşiktaş maçıyla birlikte o stadyumda oynamaya devam ederiz" dedi.

Trabzonspor’da 5 numaralı formayı giymesi beklenen Berat Özdemir, "En çok hamsiyi özledim diyebilirim. Başka takımlar da vardı ama burası benim evim. Trabzonspor masadaysa zaten konu benim için kapanmış oluyor" ifadelerini kullandı.

Taraftarların sevgi gösterileri arasında kendisini bekleyen araca binen oyuncu konaklayacağı otele geçti. Oyuncunun yarın yeni hocası ve takım arkadaşlarıyla tanışmasının ardından takımla birlikte antrenmana çıkması bekleniyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Simav’da devrilen traktörün altında kalan kişi hayatını kaybetti

2023-09-04 00:05 - Asayiş

KARAYOLUNDA TATİLCİLERİN BIRAKTIĞI ÇÖPLER TOPLANDI

2023-09-01 16:04 - Marmaris

MUĞLA'YA ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

2023-09-04 17:08 - Marmaris

MARMARİS'TE BELEDİYE EKİPLERİ KÖTÜ HAVAYA KARŞI SABAHA KADAR UYUMADI

2023-09-05 12:11 - Marmaris

BELEDİYENİN TEMİZLİK MELEKLERİ

2023-09-05 15:38 - Marmaris

Kamp malzemeleri arasından çok sayıda ruhsatsız tabanca bulundu

2023-09-05 11:13 - Asayiş

Can pazarının yaşandığı kazanın görüntüsü ortaya çıktı

2023-09-05 16:28 - Asayiş

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti

2023-09-05 00:15 - Asayiş

Kız meselesi yüzünden akrabalar birbirine girdi: 2 ölü, 1 yaralı

2023-09-04 09:54 - Asayiş

Tur minibüsünün sebep olduğu kaza ‘Zavadanak Bekir’i isyan ettirdi

2023-08-30 10:09 - Asayiş

İlgili Haberler

Manchester City, Juventus’u 5-2 yendi ve lider olarak gruptan çıktı

00:13 - Spor

U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları Karabük’te devam ediyor

23:15 - Spor

Başkan Faruk Özlü, Galatasaray’ın tesis yatırımı için alanları inceledi

22:51 - Spor

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Ukrayna’ya 3-0 mağlup oldu

20:30 - Spor

Eyüpspor, Caner Erkin’e veda etti

20:19 - Spor

Günün Manşetleri

Taşıt Tanıma Sistemi'nde Son Gün 30 Haziran

16:10 - Ekonomi

Engelli Vatandaşın Tekerlekli Sandalye Karşılandı

15:49 - İnsan

Savcı İşçimen'i Darp Davasında Cezalar Belli Oldu

15:34 - Genel

Taksiciyi Darp Edip Aracını Gasp Eden Şahıs Tutuklandı

15:17 - Asayiş

Tüfek Cinayeti Davasında Şok Karar

14:54 - Asayiş