?>

Trafik güvenliği strateji il yürütme kurulu toplantısı Vali Çiftçi başkanlığında yapıldı

Karayolu trafik güvenliği strateji il yürütme kurulu toplantısı, emniyet müdürlüğü toplantı salonunda erzurum valisi mustafa çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

İnsan - 18 saat önce

Karayolu trafik güvenliği strateji il yürütme kurulu toplantısı, Emniyet müdürlüğü toplantı salonunda Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

Karayolu trafik güvenliği stratejisi il yürütme kurulu toplantısında; İl Yürütme Kurulunda asil ve yedek üye olarak görevlendirilen personelin, alt kurul çalışmasında belirlenen görev ve sorumluluklarının bildirilmesine, UKOME toplantı salonunda görevlendirilen PG sorumlularının, kendilerine tebliğ edilen performans göstergelerini detaylı şekilde incelemelerine, UKOME toplantı salonunda; Performans Göstergeleri tablosunda yer alan ve Karayolu Trafik Güvenliği İhtisas Gruplarına ayrılan 197 PG sorumlularının, 2026 yılı ocak ayı toplantısına kadar çalışmalara başlamalarına, Her bir Performans Göstergesi (PG) sorumlusunun en geç 15 Aralık 2025 tarihine kadar çalışma raporlarını İl Yürütme Kurulu Sekretaryasına gönderilmesine, Performans Göstergesi (PG) sorumlusu sekreteryaları tarafından ekim ayı içerisinde İl Sekretaryası koordinesinde, Alt Kurul toplantısı yapılarak yıllara göre hedeflerin sayı ve oran olarak tespit edilmesine, Performans Göstergesi (PG) sorumlusu sekretaryalarının hazırladıkları çalışma raporlarının İl Yürütme Kurulu Sekretaryası tarafından Trafik Başkanlığına sunulmasına, bir sonraki toplantının 2026 yılı Ocak ayının ikinci yarısında yapılmasına karar verildi.

Toplantıya; İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Akarsu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Uğurlu, İI Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Ali Laloğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Selahattin Karslı, İl Müftüsü Sebahattin Erdoğan, Karayolları 12. Bölge Müdürü Fatih Günaydın, Ulaştırma 10. Bölge Müdürü Buğrahan Çakmak, TCDD 9. Bölge Müdürü Yunus Yeşilyurt, Atatürk Üniversitesi Temsilcisi Prof. Dr. Hasan Yılmaz, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ali Fatih Yetim, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yücel Karakaya katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla siyasetinde dikkat çeken isim: Ayşegül Mungan

2025-09-21 13:06 - Siyaset

Marmaris'te 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

2025-09-19 13:04 - Genel

Menteşe’de İkinci Kent Lokantası Hizmete Girdi

2025-09-22 15:14 - Genel

MHP Muğla Teşkilatından Protokol Ziyaretleri

2025-09-24 12:09 - Siyaset

Köyceğiz Yangınında Son Durum

2025-09-19 13:02 - Asayiş

Ava gitmesini istemeyen annesini av tüfeğiyle öldürdü

2025-09-25 11:12 - Asayiş

Marmaris'te Çevre Temizliği Seferberliği

2025-09-19 17:27 - Marmaris

Muğla Belediye Başkanı Aras'a Saldırı İhbarı

2025-09-24 15:42 - Siyaset

MUĞLA'DA KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ AVUKAT DESTEĞİ

2025-09-24 14:52 - Genel

Muğla’da alevlerle 36 saatlik savaş

2025-09-20 14:01 - Asayiş

İlgili Haberler

Yanan camiyi hayırsever yaptıracak

10:23 - İnsan

Çilimli’ye veda ettiler

10:25 - İnsan

Fenomen çobandan Başkan Uçar’a çat kapı ziyaret

10:21 - İnsan

Vefat eden babasının defni için ikametgah engeline takılan gurbetçinin sitemi

10:08 - İnsan

Düzce Üniversitesi kampüsünde hayat var

10:13 - İnsan

Günün Manşetleri

Aşırı şeker tüketimi sağlığı tehdit ediyor

09:48 - Sağlık

Öğrenciler atık malzemelerden yaptıkları teknelerle yarıştılar

09:44 - Genel

Türk hamam tasları ‘dünya’ vitrininde

09:36 - Kültür Sanat

Mevsim Geçişinde Mide ve Bağırsaklara Dikkat

16:04 - Sağlık

Eşine Şiddet Görüntülerini Paylaşan Şahıs Tutuklandı

15:37 - Asayiş