?>

Trakya’da yeni yıl için kesintisiz enerji hazırlığı

Trakya elektrik dağıtım a. ş. (tredaş), edirne, tekirdağ ve kırklareli’nde yaklaşık 2 milyon aboneye kesintisiz elektrik hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Yılın son günü için hazırlıklarını tamamlayan tredaş, 20 bin kilometrekarelik alanda görev yapan ekipleriyle, enerji arzında herhangi bir aksama yaşanmaması için sahadaki çalışmalarını güçlendirdi.

Genel - 4 ay önce

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde yaklaşık 2 milyon aboneye kesintisiz elektrik hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Yılın son günü için hazırlıklarını tamamlayan kurum, 20 bin kilometrekarelik alanda görev yapan ekipleriyle, enerji arzında herhangi bir aksama yaşanmaması için sahadaki çalışmalarını güçlendirdi. Kuruma bağlı 412 kişilik arıza, onarım ve bakım ekibi ve 116 araç ile sahada hazır olacak. Ayrıca, Operasyon Merkezi ile elektrik şebekesi uzaktan kontrol edilerek sahadaki ekiplerin koordinasyonu anlık olarak sağlanacak. Bu sistem sayesinde arıza durumunda hızlı çözüm ve hizmet sürekliliği hedefleniyor.

Şirket, müşterileriyle iletişimini güçlendirmek için 186 Çağrı Merkezi, web sitesi ve yapay zekâ destekli TREDAŞ Enerjik’i aktif bir şekilde kullanacak. Müşteri talepleri yılbaşı gecesi boyunca 7/24 anlık olarak izlenecek ve hızlı geri dönüşler sağlanacak.

TREDAŞ, Trakya Bölgesi’ndeki her noktaya kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sağlama misyonuyla yılbaşında da Trakya’da hayatın enerjisi olmaya devam edecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

430 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2024-12-24 10:12 - Asayiş

Hakkari’de turşu bidonunda 13 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-12-23 15:59 - Asayiş

MARMARİS’TE DÜŞÜNDÜREN, GÜLDÜREN HEYKELLER

2024-12-30 12:54 - Marmaris

MUĞLA, SUÇ ORANI YÜKSEK İLLERLE ÇEVRİLİ

2024-12-27 14:29 - Asayiş

DATÇA KNİDOS RESTORANI VE İSKELE, BAKANLIĞA DEVREDİLİYOR

2024-12-28 12:53 - Gündem

KÖYCEĞİZ GÖLÜ: DOĞA VE EKOLOJİK ZENGİNLİĞİN ADRESİ

2024-12-25 13:12 - Gezi

Mardin trafiğinde LED ışıklı yaya geçitleri ve dekoratif sinyalizasyon dönemi başladı

2024-12-27 15:42 - Asayiş

Marmaris'e kış yeni geldi

2024-12-26 11:12 - Marmaris

DİSK'ten emekli maaşı imza kampanyası

2024-12-24 12:24 - Gündem

Çine’de taksi şoförleri bilgilendirildi

2024-12-25 11:44 - Genel

İlgili Haberler

Hıdırellez Şenliği Balören Köyü’nde coşkuyla kutlandı

19:58 - Genel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜSİAD’ı ziyaret etti

19:43 - Genel

Sistina Şapeli’nde yeni papa seçimi başladı

19:35 - Genel

TİKA’dan KKTC’de düzenlenen uluslararası sağlık kongresine destek

18:29 - Genel

İletişim Başkanlığı Sentetik Medya Çalıştayı’nda yapay zekayı konuşturdu

17:50 - Genel

Günün Manşetleri

Mayıs Ayı Ödemeleri Toplam 6,2 Milyar Lira

15:34 - Ekonomi

Erdoğan'ın Kıbrıs Ziyaretine Sakaryalı İş İnsanı Koç Eşlik Etti

15:07 - Genel

Göçmen Kaçakçıları da İHA Takibine Takıldı

14:48 - Asayiş

Çay ocağındaki kuzen cinayetinin sebebi mahkemede ortaya çıktı: "Asıl hedef bendim"

14:40 - Asayiş

Rus Turist Alarm Yarattı

14:07 - Asayiş