?>

Trendyolmilla’nın yeni marka yüzü Demet Özdemir oldu

TRENDYOLMİLLA, YENİ SEZON İÇİN HEYECAN VERİCİ BİR İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATTI. STİL SAHİBİ DURUŞU VE ENERJİSİYLE DİKKAT ÇEKEN ÜNLÜ OYUNCU DEMET ÖZDEMİR, PLATFORMUN YENİ MARKA YÜZÜ OLDU.

Kültür Sanat - 3 ay önce

Trendyolmilla, yeni sezon için heyecan verici bir iş birliğine imza attı. Stil sahibi duruşu ve enerjisiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Demet Özdemir, platformun yeni marka yüzü oldu. Modayı ulaşılabilir, trend odaklı ve ilham veren bir yaklaşımla sunan Trendyolmilla, ilkbahar-yaz sezonunda Türkiye’nin yıldız isimlerinden Demet Özdemir ile güçlerini birleştirdi. Demet Özdemir, platformun ’Kendini Yansıt Dünyaya’ mottosuyla stil ve trend odaklı ruhunu yansıtacak. Bu stratejik iş birliği; Demet Özdemir’in çok yönlü yeteneği ve kendine has tarzıyla, platformun sunduğu geniş ürün dünyasını modanın merkezine yerleştirerek, çok daha güçlü ve ilham verici bir stil yolculuğunun kapılarını aralamayı hedefliyor.

Sezonun trendleri Demet Özdemir’in stiliyle buluşuyor

Yapılan açıklamaya göre, platformun 2026 İlkbahar/Yaz sezonu için hazırladığı koleksiyon, farklı görünümleri tamamlayan parçalar ile ayakkabı ve çanta gibi tamamlayıcı aksesuarlarla birlikte sunuluyor. Sezon çekimlerinde Demet Özdemir’in farklı görünümlerini tamamlayan koleksiyonun parçaları, platformun dinamik stilini sezonun en canlı renk paletiyle bir araya getiriyor.

Koleksiyonda kendisi için öne çıkan parçaların sezonun enerjisini yansıtan renkli bomber ceketler, denimler ve hem gündüz hem geceye uyarlanabilen şık elbiseler olduğunu belirten Demet Özdemir, platform iş birliğini şu sözlerle özetledi: "Türkiye’nin önde gelen dijital moda markalarından Trendyolmilla ile bu yolculuğa çıkmak benim için çok heyecan vericiydi. Bu iş birliğinin hazırlık sürecinin her detayında o güçlü ve dinamik ruhu hissettiğim keyifli bir çalışma oldu. Böylesine ilham verici bir hikâyenin parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum."

Her an için özgür bir stil

Açıklamaya göre, platform 2026 İlkbahar/Yaz koleksiyonu takım elbiselerden denimlere, şık elbiselerden alt-üst takımlara kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Demet Özdemir’in günlük hayatındaki şık ve rahat tarzından ilham alan parçalar, gündüzden geceye zahmetsizce uyarlanabilecek şekilde tasarlandı. Koleksiyonda özellikle bomber ceketler, denimler ve sezonun favorisi olan elbiseler, ayakkabı ve çantalarla tamamlanarak güçlü bir stil duruşu sergiliyor. Koleksiyonun renk paleti, sezonun enerjisini yansıtan soft pembe ve turuncu tonlarının yanı sıra ekru ve bej gibi naturel renklerle dengeleniyor. Çiçek desenlerinin hareket kattığı seçkide; dantel, payet, şifon ve denim gibi farklı dokular bir arada kullanılarak feminenlik ile güç arasında kusursuz bir denge kuruluyor. Platform ve Demet Özdemir iş birliğiyle hazırlanan bu özel koleksiyon, 27 Nisan itibarıyla Trendyolmilla uygulamasında moda tutkunlarını bekliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Poizi, Ordu’da sahne aldı

2026-04-26 12:41 - Magazin

İçmeler–Marmaris yolunda son durum çalışmalar hızlanıyor

2026-04-25 14:48 - Genel

MARMARİS’TE FECİ KAZA BİR CAN ALDI

2026-04-23 10:57 - Marmaris

Rafet El Roman’dan New York’ta Milli Takım için yeni marş müjdesi

2026-04-26 11:13 - Magazin

Usta sanatçı Cahit Berkay gençlerle aynı sahneyi paylaştı

2026-04-24 11:05 - Magazin

Osmangazi’de kadınlardan muhteşem ritim gösterisi

2026-04-28 10:10 - Magazin

Marmaris’te vinç kazasında iki tutuklama

2026-04-24 16:01 - Gündem

Pitbull saldırısına uğrayan Onur Akay o anları anlattı: "Ben ölümden döndüm"

2026-04-25 13:55 - Magazin

Pazarlar Spor Lisesi krikette Türkiye finallerinde

2026-04-21 13:28 - Spor

Kemaliye’de velilere "Bilinçli Medya Kullanımı" eğitimi

2026-04-23 00:05 - Eğitim

İlgili Haberler

Maltepe Gezici Sahne, Bağlarbaşı Mahallesi sakinleriyle buluştu

10:07 - Kültür Sanat

Gökyüzü tutkunlarını bir araya gelecek

09:56 - Kültür Sanat

64’üncü Uluslararası Bursa Festivali’ne büyüleyici açılış

09:46 - Kültür Sanat

86 bin yıllık mağarada 35 bin bulguya ulaşıldı

09:40 - Kültür Sanat

Sarıyer’de 2 bin yıllık Pompei Sütunu bakımsızlığa terk edildi

09:32 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Gökyüzü tutkunlarını bir araya gelecek

09:56 - Kültür Sanat

"Güneş yanıkları erken yaşlanmaya yol açabilir"

09:48 - Sağlık

"Yaz aylarında çocuklar daha fazla risk altında"

09:48 - Sağlık

Firari maymun, ortalığı birbirine kattı

09:39 - Genel

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 259. maçına çıkacak

09:38 - Spor