?>

Tufanbeyli ve Saimbeyli’ye enerji desteği

Ak parti adana il başkanı tamer dağlı, "bölgemiz için büyük değer taşıyan projenin hayata geçmiş olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Genel - 9 ay önce

Adana’nın kuzey ilçeleri için beklenen enerji yatırımı tamamlandı. TEİAŞ Tufanbeyli Trafo Merkezi, Eylül ayı sonunda işletmeye alınarak Tufanbeyli ve Saimbeyli ilçeleri ile çevre köylerde kesintisiz enerji dönemini başlattı ve bölgenin enerji altyapısını önemli ölçüde güçlendirdi.

Daha önce Feke Havzası’ndaki TEİAŞ Trafo Merkezi’nden yaklaşık 70 kilometrelik hatla enerji alan Tufanbeyli, özellikle kış aylarında yaşanan arızalar nedeniyle sık sık enerji kesintileriyle karşı karşıya kalıyordu. Yeni merkezin devreye girmesiyle bu sorunların büyük oranda ortadan kalkması bekleniyor. "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak adımlar atmaya devam edeceğiz"

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Adana İl Başkanı Tamer Dağlı, şunları söyledi:

"Bölgemiz için büyük değer taşıyan projenin hayata geçmiş olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Enerji altyapısının güçlenmesi, sadece elektrik kesintilerini azaltmakla kalmayacak; sanayi, tarım ve günlük yaşamda da bölgemize ciddi katkılar sağlayacaktır. Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda, Adana’nın her ilçesinde yatırımları takip etmeye ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak adımlar atmaya devam edeceğiz." "Doğrudan enerjilendirmeye başladı"

TEİAŞ Tufanbeyli Trafo Merkezi’nin, sadece enerji sürekliliğini sağlamanın ötesinde, bölgede yapılacak yeni yatırımlar için de güvenli bir altyapı oluşturacağı ifade eden Dağlı, "Yeni merkez, Tufanbeyli ilçe merkezi ve köylerinin tamamı ile Saimbeyli ilçe merkezi ve köylerinin büyük bir bölümünü doğrudan enerjilendirmeye başladı" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Edremit’te trafik kazası: 2 yaralı

2025-10-01 09:21 - Asayiş

Yağış beraberinde kazayı getirdi; 2 kişi yaralandı

2025-10-01 10:32 - Asayiş

Ordu’da trafik kazası: 3 yaralı

2025-10-01 09:09 - Asayiş

Elazığ’da trafik kazası: 3 yaralı

2025-10-01 09:59 - Asayiş

Otomobil su borusu yüklü traktör römorkuna çarptı: 2 yaralı

2025-10-01 09:22 - Asayiş

İki kuzenin kullandığı araçlar çarpıştı: 1 yaralı

2025-10-01 10:07 - Asayiş

Osmaniye’de otomobil takla attı: 3 yaralı

2025-10-01 00:31 - Asayiş

Antalya’da motosiklet devrildi: 2 Hollandalı turist yaralandı

2025-10-01 10:21 - Asayiş

Şerit değiştiren otomobil motosiklete çarptı

2025-10-01 10:30 - Asayiş

TEMAD ŞUBESİ’NDEN ASTSUBAY HAKLARI İÇİN EŞ ZAMANLI BASIN AÇIKLAMASI

2025-10-04 15:14 - Genel

İlgili Haberler

Engelsiz Yaşam ve Otizm Merkezi’nin yapımına başlandı

18:40 - Genel

Çınarcık Şoförler Odası’ndan ilçe girişine döner kavşak çağrısı

18:28 - Genel

MHP Kütahya İl Başkanlığı’ndan vatandaşlara aşure ikramı

17:36 - Genel

Tokat’ta çocukların yazı Mahalle Şenlikleri ile renklenecek

17:22 - Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti

17:18 - Genel

Günün Manşetleri

Çeşme otellerinde doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı

12:02 - Genel

Zehir taciri Jandarma’dan kaçamadı

11:50 - Asayiş

Uyuşturucu tacirleri polisten kaçamadı: 3 gözaltı

11:42 - Asayiş

Aktarlardan Sağlıklı ve Kalıcı Bronzlaşma Formülü

11:40 - İnsan

Yaz Spor Okulları’nda 10 bin 500 çocuk sporla buluştu

11:27 - Spor