?>

Tümer Metin: "3-4 sene içinde bilardoda adımı daha sık duyacaksınız"

Bilardomax handikaplı 3 bant bilardo ligi’ne bir dönem beşiktaş ve fenerbahçe formaları da giyen eski milli futbolcu tümer metin de katıldı.

Spor - 2 ay önce

Bilardo turnuvasına katılan eski milli futbolcu Tümer Metin, kendisine hedefler koyduğunu ve 3-4 yıl içinde bilardo sporunda isminden daha çok söz ettireceğini söyledi.

Bu sene 23.’sü düzenlenen BilardoMax Handikaplı 3 Bant Bilardo Ligi’ne bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları da giyen eski milli futbolcu Tümer Metin de katıldı. Metin, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine turnuva ve bilardodaki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. "Bilardonun hayatımda kalmasını istiyorum"

Son 3 senedir bilardo turnuvalarında boy gösterdiğini belirten Tümer Metin, "Bilardo camiası olarak bu tabiri sevmiyoruz ama ben de gençliğimde herkes kadar kahve köşelerinde bilardo oynamaya başladım. 3 sene önce hayatımdaki boşlukları doldurmak ve bir rekabet ortamı içerisinde olabilmek adına yolumuz Semih Saygıner ve Murat Tüzül ile kesişti. Hala öğrenme aşamasındayım. Öğreniyorum, gelişiyorum, kaybediyorum, kazanıyorum ve bunlar bizim hayatımızda çok sıkça yaşadığımız duygular. Burası da çok cazip geldi. Bildiğim, senelerce yaptığım işten çok farklı bir ortam var. En başta gelen özellik tek başına yapılan bir spor olması ve hatanı da günahını da kendin çekiyorsun. Bir şekilde bilardonun hayatımda kalmasını istiyorum. Biraz daha ileriye götürmek istiyorum ve bunun için emek, efor, vakit harcıyorum. Keyifli olduğunu düşünüyorum. Bana birçok şey öğretti, hayata bakışım değişti. Bugünden daha iyi olma motivasyonu buldum" ifadelerini kullandı. "Bilardoyu daha fazla kitlelere ulaştırabilmek için ben de elimden geleni yapıyorum"

Turnuvaya ilişkin görüşlerini de aktaran Metin, "Bu turnuvanın bu sene 23.’sü düzenleniyor. Benim 3. senem. Geçen sene Frederic Caudron’u gördük burada. Ondan önceki sene bir dünya yıldızı, bir efsane Raymond Ceulemans geldi. Bu sene Eddy Merckx burada. İçeride Türkiye’nin sayılı oyuncuları var. Şu anda klasmanda olan 8-9 oyuncu burada. Doğal olarak hem onlarla yarışabilmek hem onlarla aynı masayı paylaşabilmek ve amatör bir bilardocu olarak onlarla aynı ortamı paylaşabilmek de beni cezbeden taraflardan biri oldu. Dışarıdan bir göz olarak bilardoyu daha fazla kitlelere ulaştırabilmek için ben de elimden geleni yapıyorum. İnsanların gelip izleyebilmesi bile çok özel bir şey" değerlendirmesini yaptı.

Son olarak bilardodaki hedeflerine ilişkin gelen soruyu yanıtlayan Tümer Metin, "3-4 sene içinde bu spor dalında ismimi daha çok duyacaksınız" diyerek sözlerini tamamladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çivril Uluslararası Elma Festivalinde Merve Özbey rüzgarı esti

2025-09-13 16:55 - Magazin

Çivril Elma Festivalinde Cem Adrian unutulmaz gece yaşattı

2025-09-15 13:23 - Magazin

Çivril’de festival coşkusu Haluk Levent ile doğruya ulaştı

2025-09-14 08:16 - Magazin

Sena Şener, 27. Çivril Elma Festivalinde unutulmaz bir gece yaşattı

2025-09-12 13:20 - Magazin

Çamdibi Mahallesi'nde Hizmet Krizi

2025-09-17 14:38 - Marmaris

KİLİS'TEN MARMARİS'E UZANAN YAZARLIK HİKAYESİ

2025-09-11 13:35 - Marmaris

Operatör damada, eziyet olsun diye iş makinasını yağlattılar

2025-09-15 13:05 - Magazin

Bengü’den Kayseri’de unutulmaz performans

2025-09-13 15:07 - Magazin

İsa Çifçi'den 625 Gündür Haber Yok

2025-09-15 10:22 - Marmaris

Milyonluk ücreti elinin tersiyle itti: Mehmet Çevik Gemlik’te memleketi için ücretsiz sahne aldı

2025-09-12 00:53 - Magazin

İlgili Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta heyecanı

10:05 - Spor

Kütahya Vefa Sahası yıllar sonra yeniden hayat buluyor

09:32 - Spor

Kütahya Belediyespor’dan üst üste üçüncü galibiyet

09:31 - Spor

Denizin kızları ilk yarının son maçından galip ayrıldı

09:30 - Spor

Fenerbahçe, Beşiktaş’a karşı gol sayısını 502 yaptı

22:48 - Spor

Günün Manşetleri

Bir ayağınızın numarası diğerinden büyükse dikkat

15:17 - Sağlık

Kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor

14:44 - Sağlık

Fenerbahçe’den, Beşiktaş maçına gidecek taraftarlara bilgilendirme mesajı

14:38 - Spor

30 metrelik kuyuya düşen işçinin ölümünde yeni gelişme

14:21 - Asayiş

Asansör bakımı için gitmişti, halatla makaranın arasına ayağını sıkıştırdı

14:15 - Genel