?>

Tuncay Şanlı’nın istifa talebi Çorum FK tarafından kabul edildi

Ankaragücü karşılaşmasının ardından istifa ettiğini açıklayan teknik direktör tuncay şanlı ile ilgili çorum fk'den yapılan açıklamada, "şanlı’nın bu talebi tarafımızca da saygıyla karşılanmıştır. Kendine kulübümüze verdiği emek ve kattığı değerler için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Spor - 2 ay önce

MKE Ankaragücü karşılaşmasının ardından istifa edeceğini açıklayan Teknik Direktör Tuncay Şanlı ile ilgili Çorum FK’dan yapılan açıklamada, "Tuncay Şanlı’nın bu talebi tarafımızca da saygıyla karşılanmıştır. Kendisine kulübümüze verdiği emek ve kattığı değerler için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup olan Çorum FK’nın teknik direktörü Tuncay Şanlı, maç sonu açıklamasında, "Uzatmayacağım, içeride oyuncu grubuna da teşekkür ettim, kendileriyle çalışmayacağımı dile getirdim" ifadelerine yer vermişti.

Şanlı’nın istifa edeceğini açıklamasının ardından, Çorum FK’dan yapılan açıklamada ise Tuncay Şanlı’nın istifa kararının saygıyla karşılandığı ve ligin kalan bölümünde takımın başında Can Gücer’in görev yapacağı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bilindiği üzere dün oynadığımız ve takımımızın mağlubiyeti ile sonuçlanan MKE Ankaragücü maçı sonrası Teknik Direktörümüz Sayın Tuncay Şanlı istifa ettiğini açıklamıştır. Yaşanılan süreçle alakalı kamuoyunu bilgilendirme amacı ile basın açıklaması yapmamız hasıl olmuştur. Sayın Tuncay Şanlı ile birlikte ilk anlaşmaya vardığımız gün hedefimizi Play-Off olarak açıklamış ve o hedef doğrultusunda planlamamızı yapmıştık. Ne var ki Diyarbakır deplasmanında alınan Amedspor mağlubiyeti sonrası Play-Off hedefinden büyük ölçüde uzaklaşmamız, yine bununla birlikte ekonomik anlamda yaşadığımız sıkıntılar oyuncularımızın saha içi konsantrasyonunu ciddi anlamda etkilemiştir. Bütün bu gelişmeler ışığında da değerli hocamız Tuncay Şanlı hedefsiz bir takımda olmak istemediğini belirtmiş görevinden affını istemiştir. Gelinen noktada Sayın Şanlı’nın bu talebi tarafımızca da saygıyla karşılanmıştır. Kendine kulübümüze verdiği emek ve kattığı değerler için teşekkür ediyoruz. Ligin kalan kısmında takımımızın başında Can Gücer hocamız görev yapacak, altyapı antrenörlerimiz de kendine yardımcı olacaklardır."

Öte yandan, 7 Mart tarihinde Çorum FK ile anlaşan Tuncay Şanlı, takımın başında çıktığı maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE ARAÇ İÇİ TÜTÜN DENETİMİ YAPILDI

2025-04-28 15:01 - Marmaris

AK Parti İstanbul’dan dijital medya hamlesi

2025-04-27 18:26 - Siyaset

Marmaris'te Türk Sanat Müziği Ziyafeti

2025-04-24 13:47 - Marmaris

Marmaris'te Yaban Domuzları Kediyi Parçaladı

2025-04-24 12:02 - Asayiş

Genç İşsizlikte Türkiye Avrupa'nın Zirvesinde

2025-04-24 11:41 - Gündem

Bilecikliler, Osmanlı başkentleri Osmangazi’de Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde buluştu

2025-04-28 14:55 - Genel

GÜVEN KARABENLİ’NİN ACI GÜNÜ

2025-04-28 14:25 - Genel

(Özel) Gece ev soyan sakar hırsız, olay yerinde telefonunu düşürdü

2025-04-26 09:45 - Asayiş

MUGAT-DER Faaliyetlerine Başladı

2025-04-28 09:55 - Gündem

Van Gölü üzerinde çakan şimşekler hem korkuttu hem de görsel şölen oluşturdu

2025-04-27 01:58 - Gündem

İlgili Haberler

Alex de Souza, Brezilya Serie B takımını çalıştıracak

18:47 - Spor

Vinicius Junior’a yapılan nefret suçu ve tehdide hapis cezası

18:24 - Spor

Malatya’da veteranlar parkede Nail Değirmenci için buluştu

17:34 - Spor

TFF’den Selçuk Şahin’e teşekkür mesajı

17:23 - Spor

Yunus Emre, yeniden Aliağa Petkimspor’da

16:52 - Spor

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş