?>

Türk Hava Yolları ve Gulf Air’den iş birliklerini geliştirmek adına yeni mutabakat

Türk hava yolları genel müdürü bilal ekşi ve gulf air group ceo'su jeffrey goh mutabakat zaptına imza attı

Genel - 3 saat önce

Türk Hava Yolları ile Bahreyn Krallığı’na ait hava yolu şirketi Gulf Air, yeni bir mutabakat zaptı imzaladı.

Her iki hava yolunun üst düzey yöneticilerinin katıldığı imza töreni, Türk Hava Yolları’nın Genel Müdürlük binasında gerçekleşti. Söz konusu mutabakatın; stratejik ortaklık anlaşması, potansiyel ortak girişimler, sadakat programları ve yer hizmetleri dahil olmak üzere havacılığın birçok alanında kapsamlı bir iş birliği çerçevesi oluşturduğu kaydedildi. Bu iş birliğiyle birlikte iki hava yolunun; karşılıklı büyümeyi, ekonomik gelişmeler için fırsatlar sunmayı ve Türkiye ile Orta Doğu bölgesi arasında kültürel ve sosyal etkileşimi artırmayı hedeflediği vurgulandı.

İş birliğine ilişkin değerlendirmede bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Gulf Air ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, iki şirket arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi adına önemli bir dönüm noktası. Dünyada en fazla ülkeye uçan hava yolu olarak, ekonomik iş birliklerini çeşitli alanlarda zenginleştirmeye, yolcularımıza daha fazla seyahat imkanı ve avantajlar sunmaya devam ediyoruz. Bu anlaşmanın Türkiye ile Bahreyn arasındaki büyümenin ve uzun vadeli iş birliklerinin önünü açmasına vesile olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Türk Hava Yolları ile imzalanan bu anlaşmanın, bağlantıları artırma ve iş birlikleri geliştirme adına önemli bir dönüm noktası teşkil ettiğine dikkat çeken Gulf Air Group CEO’su Jeffrey Goh ise, "İmzalanan anlaşma sayesinde uçuş ağlarımızı birleştirerek, yolcularımıza ilave seyahat noktaları imkanı sunmuş olacağız. Bu stratejik ortaklık, hem şirketimizin mevcut iş birliklerini geliştirecek hem de Bahreyn’e olan bağlantı sayısının artışına önemli bir katkıda bulunmuş olacaki" ifadelerini kullandı.

Ayrıca anlaşma kapsamında, Manama-İstanbul arasındaki mevcut direkt uçuşlara ek olarak ilave gelir sağlayabilecek fırsatların değerlendirilmesiyle iki hava yolunun uçuş ağlarını genişletme potansiyeli üzerine de çalışılacağı belirtildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MHP Muğla Teşkilatından Protokol Ziyaretleri

2025-09-24 12:09 - Siyaset

Ava gitmesini istemeyen annesini av tüfeğiyle öldürdü

2025-09-25 11:12 - Asayiş

Marmaris'te Kaldırım ve Yaya Yolları Otoparka Döndü

2025-09-25 10:03 - Marmaris

Muğla Belediye Başkanı Aras'a Saldırı İhbarı

2025-09-24 15:42 - Siyaset

MUĞLA'DA KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ AVUKAT DESTEĞİ

2025-09-24 14:52 - Genel

Karacasöğüt kavşağı’nda örnek temizlik çalışması

2025-09-26 13:40 - Marmaris

Ula’da feci kaza: Yaya kadın olay yerinde hayatını kaybetti

2025-09-27 01:49 - Asayiş

Marmaris Muhtarlar derneğinin yeni başkanı Sezer Kılıç oldu 

2025-09-27 18:10 - Marmaris

MENTEŞE'DE SU DEPOSU KAZISINDA TARİHİ ESER ÇIKTI

2025-09-27 15:15 - Kültür Sanat

MARMARİS'TE TÜRKİYE'NİN İLK DENİZ ÜRÜNLERİ FESTİVALİ

2025-09-24 12:53 - Marmaris

İlgili Haberler

Bağcılar Meydanı’nda ücretsiz sağlık hizmeti

14:17 - Genel

Nahda Hareketi Temsilcisi Chkoundali: Türkiye’deki seçimleri takip ediyor, dua ediyoruz

14:12 - Genel

İnegöl Belediyesinden ekmek fırınlarına denetim

14:10 - Genel

Başarılarını Başkan Topaloğlu ile paylaştılar

14:04 - Genel

ADÜ’de yeni akademik yılın ilk dersi ’Filistin’ oldu

14:08 - Genel

Günün Manşetleri

Kızıl şahin emin ellerde

16:02 - Gündem

Motosiklet sürücülerine 1 buçuk saatte 456 bin TL ceza kesildi

15:23 - Asayiş

Anne-babasını öldüren cinayet zanlısı tutuklandı

14:55 - Asayiş

Engelli gencin polislik hayali gerçek oldu

14:34 - İnsan

ATM önünde unutulan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi

14:26 - Asayiş