?>

Türk Kızılay Manisa, üniversite öğrencileri için butik açacak

Türk kızılay manisa il merkezi başkanlığı tarafından, manisa celal bayar üniversitesi öğrenciler için kıyafet mağazası açacak.

İnsan - 8 ay önce

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı tarafından, Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrenciler için kıyafet mağazası açacak.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı arasında "Kızılay Butik" mağazası protokolü imzalandı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde düzenlenen törende, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ile Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel protokole imza attı.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, Kızılay butik mağazasının hem bir destek noktası, hem de dayanışma kültürünün canlı tutulduğu bir merkez olacağını söyledi.

Kızılay’ın her zaman vatandaşların yanından olduğunu aktaran Gürsel, şunları söyledi: "Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı olarak, Manisa Celal Bayar Üniversitemiz ile imzalanan protokolden dolayı mutluluk duyuyoruz. Kızılay sadece afetlerde ve zor zamanlarda değil, hayatın her alanında vatandaşların yanında olmaya gayret ediyor. Bu kapsamda, üniversitemizde açacak olduğumuz "Kızılay Butik" ile talep eden öğrencilerimiz istedikleri gibi faydalanabilecekler. Kızılay Butik’in açılmasında, Üniversite yönetiminde ciddi destekleri oldu. Herkese sağladıkları destek için teşekkür ediyorum. Her öğrenci kardeşlerimizin ve milletimizin yanında olup, onları desteklemeye devam edeceğiz."

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar ise, "Üniversite olarak sadece akademik gelişimi değil, öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını da gözetiyoruz. Kızılay Butik projesi sayesinde, talepte bulunan öğrencilerimize destek olarak eğitimlerini daha huzurlu bir ortamda sürdürebilmelerine katkı sağlayacağız. Ayrıca Türk Kızılay Manisa’nın bahar şenliklerimize vereceği destek, öğrencilerimizin sosyal hayata katılımını güçlendirecek. Türk Kızılay ile iş birliğimizin daha da güçlenerek devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

Türk Kızılay Manisa Celal bayar Üniversitesinde açacağı Kızılay butik mağazasında, elbise, pantolon, kazak, tişört, ceket, ayakkabı ve mont gibi sıfır ürünler talepte bulunan öğrencilere verilecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

2025-05-03 15:33 - İnsan

Marmaris'te Motosiklet Çarpan 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

2025-05-06 11:04 - Marmaris

Eski Uzman Çavuşlar Okullarda Güvenliği Sağlayacak

2025-05-07 13:41 - Gündem

YABAN DOMUZLARI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

2025-05-05 13:41 - Gündem

Marmaris Belediyesi'nde Yeni Başkan Yardımcısı

2025-05-06 15:49 - Marmaris

SAFRA KESESİNDEN 491 TAŞ ÇIKTI

2025-05-09 10:12 - Sağlık

Marmaris’te park sorunu vatandaşları çileden çıkarıyor 

2025-05-09 13:10 - Marmaris

Başkan Aras'tan Muğla'ya Modern Ulaşım Müjdesi

2025-05-08 12:05 - Ulaşım

YAĞIŞ SONRASI KAYGANLAŞAN YOLLAR KAZALARA SEBEP OLDU

2025-05-02 15:53 - Asayiş

MUĞLA'DAKİ ORGAN BAĞIŞI İZMİR'E NAKLEDİLDİ

2025-05-03 12:27 - Sağlık

İlgili Haberler

BŞEÜ’den Lizbon Üniversitesi ile iş birliği

12:07 - İnsan

Özel eğitim öğrencileri hastane korkularını beyaz önlükle yendi

12:00 - İnsan

Bilecik’te huzurevinde ’Salçalı ekmek’ etkinliği

12:06 - İnsan

Düzce’de market ve gıda satış yerlerine şok baskınlar

11:59 - İnsan

Adıyaman’da uçuşlar iptal

11:57 - İnsan

Günün Manşetleri

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan

Buzlanma zincirleme kazaya neden oldu

13:23 - Asayiş