?>

Türk Telekom’dan yeni 5G reklam filmi

TÜRK TELEKOM PAZARLAMA VE MÜŞTERİ DENEYİMİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ZEYNEP ÖZDEN

Kültür Sanat - 3 ay önce

Türk Telekom, marka yüzü sevilen komedyen Tolga Çevik’in rol aldığı reklam filmiyle "Türk Telekom’dan herkes için 5G" mesajını geniş kitlelere taşırken, müşterilerine herhangi bir ek ücret olmadan 5G’ye geçiş imkânı sunuyor.

Türk Telekom, Türkiye’nin 5G’ye geçişi için gün sayılırken fiber altyapısı ve 5G’de abone başına en yüksek kapasite kullanım hakkıyla en iyi 5G deneyimini sunmaya hazırlanıyor. Türk Telekom’un ekran yüzü olan sevilen komedyen Tolga Çevik’in rol aldığı filmle 5G mesajları güçlü bir iletişim diliyle izleyiciyle buluşuyor. Reklam filminde "Türk Telekom’dan herkes için 5G" mottosu izleyiciye aktarılırken, müşterilerin herhangi bir ek ücret ödemeden 5G’ye geçebilecekleri vurgulanıyor. 1 Nisan itibarıyla kullanıma sunulacak olan 5G’de, en yüksek fibere bağlı baz istasyonu oranına sahip olan Türk Telekom, 5G çağının da öncüsü olmak için çalışmalarına devam etmeyi hedefliyor.

"Herkes için en iyi 5G deneyimini sunuyoruz"

5G’yi herkes için erişilebilir kılma vizyonuyla hareket ettiklerini belirten Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden şunları ifade etti: "Türkiye’nin dijital dönüşümünde yeni bir dönemin kapılarını aralayan 5G teknolojisini 1 Nisan itibarıyla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Türk Telekom olarak güçlü fiber altyapımız ve 5G’de abone başına en yüksek kapasite kullanım hakkımız ile en iyi 5G deneyimini sunmaya hazırız. 5G’nin temelini oluşturan fiber gücümüzü avantaja dönüştürerek, en yüksek fibere bağlı baz istasyonu oranına sahip operatör olarak 5G çağında da öncü rolümüzü sürdürüyoruz. Reklam filmimizde de vurguladığımız gibi, ‘Türk Telekom’dan herkes için 5G’ diyoruz. Müşterilerimiz herhangi bir ek ücret ödemeden 5G’ye geçiş yapabilecek. Türkiye’nin 81 ilinde ve kırsal bölgelerinde hayatı hızlandıracak 5G’yi herkes için erişilebilir kılmak en önemli önceliğimiz. Güçlü altyapımız, teknoloji birikimimiz ve müşteri odaklı yaklaşımımızla ülkemizi yeni iletişim çağına taşıyoruz."

"Mobilde oyunu değiştiren marka konumundayız"

Türk Telekom’un mobil pazardaki güçlü konumuna da dikkat çeken Özden sözlerine şöyle devam etti: "Mobilde kararlı büyümemizi sürdürürken sektörde yalnızca bir oyuncu değil, oyunun dinamiklerini değiştiren bir marka konumundayız. Son yıllarda mobil numara taşıma pazarında en çok tercih edilen operatör olmamız, müşterilerimizin bize duyduğu güvenin en somut göstergesi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) açıkladığı Türkiye Elektronik Haberleşme Sektörü Üç Aylık Pazar Verileri Raporu’na göre; 2025 yılının üçüncü çeyreği itibarıyla mobil müşteri sayısında pazarda ikinciliği elde eden Türk Telekom, mobil sektörde oyun kurucu rolünü pekiştirdi ve mobil Numara Taşıma pazarında da en çok müşteri kazanan operatör oldu" dedi.

Tolga Çevik ve yönetmen bu sefer Rize’de

Türk Telekom’un ekran yüzü olan ve Türkiye’nin sevilen komedyenlerinden Tolga Çevik, reklam filmiyle herkes için 5G’nin mümkün olduğunu anlatıyor. Rize’nin Çağlayan Köyü’nde başlayan filmde, 1 Nisan itibarıyla hayatımıza girecek olan 5G’nin Türkiye’nin 81 ilinin tamamında ve tüm kırsal bölgelerde kullanılabileceğine dikkat çekilirken, 5G’ye geçişte müşterilerin herhangi bir ek ücret ödemesine gerek olmadığı vurgulanıyor. Tolga Çevik’in "Arkadaşım" rolüne, yönetmen Fırat Parlak’ın eğlenceli uyumu eşlik ediyor.

Bir sonraki sahnede Toros Limanı’ndaki balıkçıklarla konuşan Tolga Çevik, 5G’ye geçerken tarifelerin aynı kaldığını, internet hızının arttığını aktarıyor. Ardından Rize’nin ünlü Çinçiva Köprüsü’nde horona katılan Tolga Çevik, horon ekibinin yanına 5G hızında geliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te İhmal Sele Dönüştü

2026-02-13 12:55 - Marmaris

Türk Hava Yolları 100 bin çalışanının fotoğrafıyla giydirdiği 500. uçağını tanıttı

2026-02-12 17:32 - Genel

Şevval Sam Trabzon hasırına ilmek attı

2026-02-17 14:07 - Magazin

Genç oyuncusu Mustafa Konak’ın rol aldığı "Yerçekimi" Berlinale’de yarışacak

2026-02-17 13:47 - Magazin

Nilüfer Genç Caz Evrencan Gündüz ile final yaptı

2026-02-17 10:40 - Magazin

Kırıkkale’de Hüseyin Kağıt konserine binlerce kişi akın etti

2026-02-17 03:12 - Magazin

Fatma Girik’in "vasiyet" davasında karar

2026-02-14 09:22 - Magazin

Balıkesir’de, "Selanik’ten Balıkesir’e Atatürk Ezgileri" konseri

2026-02-11 12:18 - Magazin

Emniyetten Kritik Uyarı

2026-02-12 11:03 - Gündem

90’ların duygusal şarkıları yeni albümde hayat buldu

2026-02-13 12:49 - Magazin

İlgili Haberler

Türkeli’de "Çatlak Aile" sahnelendi

17:53 - Kültür Sanat

Kuşadası’nda tülüşahın yetişme serüveni sergiyle anlatıldı

17:26 - Kültür Sanat

Göreme’de gece müzeciliği başlıyor

17:18 - Kültür Sanat

Unutulmaya yüz tutmuş el sanatları KAYMEK’te yeniden hayat buluyor

17:16 - Kültür Sanat

Kazanpınar cami düzenlenen törenle ibadete açıldı

17:14 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem