?>

Türk Telekom, gençlik markası Selfy ile 7 farklı üniversitede ilk 5G deneyimini sundu

TÜRK TELEKOM’UN GENÇLİK MARKASI SELFY, GELENEKSELLEŞEN FESTİVALİYLE EĞLENCE, MÜZİK VE SPORU ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU. "HER ANIN SPONSORU SELFY KAMPÜSTE" KONSEPTİYLE DÜZENLENEN SELFYFEST’25, BU YIL ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİNDE BİNLERCE GENCE EĞLENCENİN YANI SIRA TÜRK TELEKOM’UN 5G ALTYAPISIYLA GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİNİ DENEYİMLEME FIRSATI DA SUNDU.

Teknoloji - 4 saat önce

Türk Telekom’un gençlik markası Selfy, gelenekselleşen festivaliyle eğlence, müzik ve sporu üniversite kampüslerinde öğrencilerle buluşturdu. "Her Anın Sponsoru Selfy Kampüste" konseptiyle düzenlenen Selfyfest’25, bu yıl üniversite kampüslerinde binlerce gence eğlencenin yanı sıra Türk Telekom’un 5G altyapısıyla geleceğin teknolojilerini deneyimleme fırsatı da sundu. Selfy, kampüslerde yeni dönem heyecanını özel etkinliklerle yaşattı. ’’Her Anın Sponsoru Selfy Kampüste’’ konseptiyle düzenlenen Selfyfest’25 bu yıl gençlere, Türk Telekom’un 5G hızı ile geleceğin teknolojilerini deneyimleme fırsatı da sundu. Festival kapsamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle (AR) oynanan yeni nesil spor dallarından HADO Turnuvası’nda boy gösteren öğrenciler, 5G’nin sunduğu yüksek hız ve düşük gecikme sayesinde geleceğin sporunu deneyimleme imkânı buldu. Öğrenciler, sanal enerji topları fırlatarak rakiplerini saf dışı bırakmaya çalışırken hem fiziksel hareket hem de dijital stratejiyi bir arada deneyimledi.

"5G’nin dönüştürücü gücüyle müşterilerimiz için yeni bir dönem başlatıyoruz"

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, "Türkiye’nin yeni iletişim çağına geçişinde bir dönüm noktası olan 5G teknolojisi 1 Nisan itibarıyla hayatımıza girecek. Gerçekleştirilen 5G ihalesinde tüm paketlerde, en iyi müşteri deneyimini sunma hedefimiz kapsamında ve planladığımız doğrultuda frekanslarımızı aldık. Türk Telekom olarak müşteri başına en yüksek 5G kapasitesi ve en yüksek fiber istasyon oranıyla 5G’ye hazırız. Teknolojide yeni bir dönemin kapılarını aralayacak olan 5G’nin temel yapı taşını fiber altyapı oluşturuyor. Şirket olarak, yüzde 56’sı fibere bağlı baz istasyonlarımızla en iyi müşteri deneyimini biz sunacağız. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla güçlü büyüme ivmemizi sürdürürken, 2025 üçüncü çeyrekte mobil alanda 2,3 milyon abone kazanımıyla tarihin en iyi çeyrek performansını kaydettik ve mobil abone sayımızı 30,8 milyona taşıdık. Mobil Numara Taşıma pazarının lideri olarak son on iki ayda 4 milyonu aşan mobil faturalı net abone kazanımı ile yeni bir rekora ulaştık. Başarımızın arkasında yatan en güzel nedenlerinden biri de gençlerle kurduğumuz güçlü bağ. Gençlik markamız Selfy ile gençlerin ihtiyaçlarını dinleyerek bu ihtiyaçları karşılıyor ve onlara eğlenebilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve kendilerini ifade edebilecekleri bir dünya sunuyoruz" dedi.

Selfy, 5G deneyimini kampüslere taşıdı

Özden, "Bol internetli avantajlı tarifelerden Sil Süpür’de Selfy’lilere özel hediyelere, yeme içmeden sinemaya, ulaşımdan giyime kadar pek çok kategoride marka iş birliklerimizle gençlerin hem dijital hem de sosyal yaşamlarını daha keyifli hale getiriyoruz. Bu yıl Selfy Fest’25’te öğrenciler 5G’nin günlük hayata nasıl dokunduğunu deneyimlemiş oldu. Düzenlediğimiz HADO Turnuvası’nda oyunu 5G’nin sağladığı yüksek hız ve düşük gecikme avantajıyla oynayarak güçlü altyapımızı deneyimleme fırsatı edindiler. Mobildeki gücümüz artarak devam ederken, birbirinden avantajlı paketler ve fırsatlar sunduğumuz Selfy markamızla gençlerin hayatına renk katıyoruz. Türkiye’nin dijital geleceğinin mimarı Türk Telekom olarak, yarınlarımızın teminatı gençlerin her anında yanında olmayı sürdürecek, iletişimin her döneminde olduğu gibi 5G çağında da öncü rolümüz, güçlü altyapımız ve teknoloji birikimimizle ülkemizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Selfyfest’25’te müzik, spor ve rekabet bir arada

7 farklı üniversiteden 350 binin üzerinde öğrenciyi ağırlayan Selfyfest’25, eğlenceyi konserlerle sınırlamayan dolu içeriğiyle gençlere unutulmaz anlar yaşattı. 7 farklı üniversitede öğrenciler 5G’yi deneyimlerken, Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde de HADO Dünya Dostluk Turnuvası, Türk Telekom 5G teknolojisiyle gerçekleştirildi. Farklı ülkelerden yarışmacıların, 5G bağlantısı üzerinden mücadele ettiği turnuvada Türkiye Milli Takımı şampiyon oldu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Menteşe’de Şehit Askerler İçin Lokma Hayrı Düzenlendi

2025-11-20 17:31 - Gündem

MEAH Personeli Ekrem Şababoğlu, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

2025-11-21 13:00 - Genel

Marmaris’te oluşan hortum kameraya yansıdı

2025-11-24 09:22 - Gündem

Marmaris’te Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama

2025-11-23 11:57 - Marmaris

Takla atan araçta sürücü hafif yaralandı

2025-11-23 00:34 - Asayiş

Karaman’da otomobil tıra ok gibi saplandı: Karı-koca hayatını kaybetti

2025-11-21 00:07 - Asayiş

KADINA ŞİDDETE KARŞI MUĞLA'NIN 13 İLÇESİNE ZİNCİRLİ SANDALYELER

2025-11-22 11:33 - Genel

Basın İlan Kurumu bölge müdürlüğünden Marmaris Yenisayfa’ya ziyaret

2025-11-20 15:58 - Marmaris

Kızkumu plajı balıkçılara kaldı

2025-11-20 14:46 - Marmaris

Ortaca’da ev ve ahır yangını

2025-11-21 16:19 - Asayiş

İlgili Haberler

Dünyanın ilk patozu Giresun’da restore ediliyor

12:51 - Teknoloji

Vodafone’dan 5G’de yapay zeka destekli müşteri deneyimi

10:42 - Teknoloji

Mobilite çağında güç ve akıllı teknoloji bir arada

10:21 - Teknoloji

Deprem bölgesinde büyük fuar hazırlığı

16:42 - Teknoloji

Türkiye’nin 1,32 trilyonluk ekonomisi yapay zeka destekli siber tehdit altında

15:51 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Yasin Kol yönetecek

12:08 - Spor

Hemoroid tedavisinde kişiye özel yaklaşım

11:26 - Sağlık

Saatte 200 kilometre hızı geçen motosikletlerin yaptığı yarış korkuttu

11:18 - Asayiş

Hırsızlar muz ve avokado hasadı yaptı

11:04 - Asayiş

Aydın ihracatta Ekim ayında artıya geçti

10:28 - Ekonomi