?>

Türk Telekom START programına gençlerden yoğun ilgi

Türk telekom’un 2015’ten bu yana gençler için staj ve iş imkânı sunan programı start, bu yaz dönemi de onlarca genci 4 hafta boyunca ağırlayacak. - türk telekom insan kaynakları genel müdür yardımcısı dr. Hüseyin aslan

Eğitim - 2 yıl önce

Türk Telekom’un 2015’ten bu yana gençler için staj ve iş imkânı sunan programı START, bu yaz dönemi de onlarca genci 4 hafta boyunca ağırlayacak. Bu yıl on binin üzerinde başvuruyla gençlerin yoğun ilgi gösterdiği START programı uzun dönem staj ve istihdam olanaklarıyla gençlere kariyerlerinin ilk adımlarını Türk Telekom öncülüğünde atma fırsatı sunuyor. Türk Telekom, öğrenme ve gelişim programları ile gençleri destekleyerek kariyer fırsatları sunmaya devam ediyor. Gençlerin profesyonel kariyer yolculuklarında daha güçlü bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan şirket, START genç yetenek programıyla gençlere deneyim ve gelişim imkânı sunuyor. Türk Telekom’un lisans 3’üncü sınıf öğrencilerine, yeni mezun ve 25 yaşını aşmamış gençlere yönelik sunduğu START programı bu yıl ’’Yeteneklerinle Geleceğe START’’ ver sloganıyla on binin üzerinde başvuru alarak kayıt sürecini tamamladı. Değerlendirme süreçlerini başarıyla tamamlayarak START programına kabul edilen gençler, yaz döneminde ’’START Stajım’’ ile dört haftalık öğrenme ve gelişim yolculuğuna başlayarak kariyerlerini parlatacak deneyimler kazanacak. START programı gençlere Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarının merkezindeki Bilgi Teknolojileri, Network ve Erişim, Veri Analitiği ve Büyük Veri, Ürün ve Segment, Dijital Kanallar, Müşteri Deneyimi, Finans, İnsan Kaynakları olmak üzere yenilikçi iş alanlarında deneyim fırsatı sunuyor. Program dahilinde kısa dönem stajından mezun olan ve uzun dönem staj programına katılmaya hak kazanan genç yetenekler, uzun dönem stajı sonrasında şirkette istihdam imkânı elde ediyor. 2015’ten bu yana her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen START programıyla profesyonel kariyerine ilk adımlarını şirketle daha güçlü atan gençler, çeşitli ve yenilikçi iş alanları ile yetenekleri ve kariyer hedefleriyle örtüşen farklı pozisyonlarda profesyonel kariyer yolculuklarını sürdürüyor. “Genç yetenekleri öğrenme ve gelişim fırsatlarıyla istihdam ediyoruz”

Türk Telekom İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hüseyin Aslan, “Dijital geleceği inşa eden Türk Telekom ailesi olarak bu yolculukta en önemli önceliğimiz, nitelikli bir gelecek tasarlama arzusunda olan gençlerle birlikte yürümek. Geleceğe yönelik yaptığımız yatırımların odağında yarınlarımızın teminatı olan gençler var. Hayallerini ve yeteneklerini daha ileri taşımak isteyen gençlerin kariyer yolculuklarının ilk adımlarında yanlarında oluyoruz. Genç yeteneklere erken kariyer fırsatları sunarken, aynı zamanda “yaşayan bir üniversite “olan Türk Telekom ekosistemini daha yakından tanımalarına imkân sağlıyoruz. Türk Telekom START’a katılan genç arkadaşlarımız kısa dönem stajın ardından, uzun dönem staj, İnovasyon Proje Yarışması gibi ayrıcalıklı imkanlara sahip oluyor. START Stajım programı kapsamında uzun dönem staj sürecini başarıyla tamamlayan ve mezun olan genç yeteneklerimiz için istihdam oluşturuyoruz. Kariyer programlarımız ile 2024’te 100’ün üzerinde genç yeteneği bünyemize katmayı hedefliyoruz. Bu yıl oldukça yoğun ilgi gören START Programımız ile birçok genç yeteneğe gelişim, deneyim ve iş imkanları sunmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin en çok istihdam sağlayan markalarından biri olarak geleceğin dijital dünyasını gençlerle birlikte inşa etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

ŞANLIURFA'DA KÖPEKLERE YAŞATILAN VAHŞETİ DURDURUN

2024-06-10 11:48 - Yaşam

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MUĞLA’YA GELEN BU ADAYI GÖRMEDEN DÖNMESİN

2024-06-06 13:38 - ÇEVRE

BRICS NEDİR? TÜRKİYE BRICS'E ÜYE Mİ? BRICS'E ÜYE ÜLKELER

2024-06-05 15:54 - Ulusal

Putin'den Uyarı: Rusya Batılı Hedefleri Vurmak İçin Silah Sağlayabilir

2024-06-07 12:27 - Ulusal

KARACA: TURİZM BÖLGELERİNDE BAZI TASARRUF MADDELERİ MUAF TUTULMALI

2024-06-04 11:31 - Turizm

102 Kurum: Hukuku işletin tüm termik santralleri kapatın

2024-06-04 13:24 - ÇEVRE

FETHİYE HALK PLAJLARINDA KESEYE UYGUN FİYATLAR

2024-06-07 15:02 - Turizm

İlgili Haberler

Sarıgöl’de Avcılık Kursu başladı

07:04 - Eğitim

Çayeli Bakır’dan Çayeli Fen Lisesi’ne eğitim desteği

16:28 - Eğitim

41 bini aşkın öğrenci "Oku Kitabını, Al Armağanını" yarışmasında buluştu

15:35 - Eğitim

"Çocuk Hakları ve Güncel Sorunlar" semineri

15:04 - Eğitim

Hisarcık’ta öğrencilere "Sosyal Medya Bağımlılığı" konulu konferans

14:33 - Eğitim

Günün Manşetleri

Hasta ziyaretinden dönerken annesiyle kurşunların hedefi oldu

16:59 - Asayiş

Ölümlü sarı serum olayında ilk duruşma görüldü

16:50 - Asayiş

FETÖ’ye üye olmaktan aranan şahsı polis yakaladı

16:29 - Asayiş

Bakan Kacır’dan Libya’ya taziye mesajı

15:48 - Genel

Eski komşusunu vuran kadın: "Evlenme isteğimi reddetti, vurdum"

15:37 - Asayiş