?>

Turkuaz Rengin Ege'deki Adresi Marmaris Koyları Oldu

Ege ve Akdeniz'in kesişim noktası Marmaris, turkuaz denizle kaplı bakir koylarıyla bu sezon da yerli ve yabancı turistlerin cazibe merkezi oldu.

Marmaris - 7 saat önce

Muğla’nın gözde turizm merkezlerinden Marmaris, birbirinden güzel koyları ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

"Turkuaz renkli denizi, yemyeşil doğası ve bakir koylarıyla dikkat çeken ilçe, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor."

Özellikle yaz sezonunda yoğun ilgi gören Marmaris koyları; özel veya günübirlik tekne turlarının da vazgeçilmez rotaları arasında yer alıyor. Cennet Adası, Kumlubük, Amos, Çiftlik Koyu, Armella Koyu, Kadırga Koyu, Bördübet, Bencik ve Selimiye gibi doğal güzellikleriyle öne çıkan bölgeler, ziyaretçilere huzurlu ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

Marmaris’in eşsiz koyları yalnızca deniz turizmiyle değil doğa yürüyüşleri, su sporları ve fotoğraf tutkunları için sunduğu eşsiz manzaralarla da ön plana çıkıyor. Bölgedeki temiz deniz ve korunan doğal alanlar, turistlerin Marmaris’i tercih etmesindeki en önemli etkenler arasında gösteriliyor.

Turizm sektörünün temsilcileri, Marmaris’in sahip olduğu doğal zenginliklerin bölge ekonomisine önemli katkı sağladığını belirterek sezon boyunca yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin yüksek seviyede devam ettiğini ifade ediyor. Özellikle Avrupa ülkelerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelen tatilciler de Marmaris koylarına yoğun ilgi gösteriyor.

Doğanın ve mavinin buluştuğu Marmaris, eşsiz koylarıyla Akdeniz’in en özel destinasyonları arasında yer almaya devam ederken ziyaretçilerine hem dinlenme hem de keşif dolu bir tatil fırsatı sunuyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Çorum’da zincirleme kaza: 2 yaralı

2026-06-26 02:14 - Asayiş

Eskişehir’de yaşayan Aşağı Piribeyli köylüleri vatandaşlara aşure ikramında bulundu

2026-06-28 11:58 - İnsan

Topuk Yaylası’nda sarı-lacivert coşku: Fenerbahçe’yi 20 bin taraftar yalnız bırakmadı

2026-06-28 20:21 - Spor

ARAÇ İÇİ TÜTÜN KULLANIMINA YÖNELİK DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2026-06-27 13:30 - Marmaris

Marmaris Ticaret Odası Türkiye-AB Zirvesinde

2026-06-27 09:56 - Marmaris

Manisa’da pop müziği rüzgarı esti

2026-06-26 09:10 - Magazin

A Milli Futbol Takımı’nda 7 değişiklik

2026-06-26 05:07 - Spor

’Uyan’, Kapadokya’da çekilen klibiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı

2026-06-26 13:54 - Magazin

Tamar Tanrıyar hakkında sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltı kararı

2026-06-28 07:00 - Asayiş

Çorum’da iş yerinde bıçaklı kavga: 2 yaralı

2026-06-27 02:18 - Asayiş

İlgili Haberler

Artan bağlama ücretleri tekneleri açık denize yöneltti

17:12 - Marmaris

Marmaris Kavruluyor Termometreler 35 Dereceye Dayandı

14:36 - Marmaris

Marmaris Aşıklar Tepesi Çöplüğe Döndü!

14:36 - Marmaris

Marmaris’e 17 bin metrekarelik yeni spor ve eğitim tesisi

13:18 - Marmaris

1 TEMMUZ KABOTAJ BAYRAMI KUTLAMALARI MARMARİS’TE TÖRENLE BAŞLADI

10:33 - Marmaris

Günün Manşetleri

Beşiktaş, Salih Uçan ile yollarını ayırdı

13:27 - Spor

Bakan Yumaklı : "Tüm zamanların rekorunu kırıyoruz"

13:06 - Siyaset

Aşırı sıcaklar sağlığı tehdit ediyor

12:34 - Sağlık

Şehit polisin emaneti Eylül Asel yüzmede gururlandırdı

11:56 - İnsan

Patlayan boru kamyoneti dere içinde mahsur bıraktı

11:51 - Asayiş