?>

Ula’da minik kalplere şenlikli dokunuş

Muğla'nın Ula ilçesinde gönüllü gençlerin öncülüğünde düzenlenen çocuk şenliği, anaokulu öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

Genel - 8 saat önce

Muğla’nın Ula ilçesinde, gönüllü gençlerin özverili çalışmalarıyla Ula Anaokulu öğrencilerine yönelik unutulmaz bir Çocuk Şenliği düzenlendi. Etkinlik, miniklerin yüzünü güldürürken, toplumsal dayanışmanın da güzel bir örneğini sergiledi.

Muğla’nın Ula ilçesi, minik öğrencilerin neşe dolu kahkahalarıyla şenlendi. Ula Kaymakamlığı himayesinde faaliyet gösteren Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde görevli gönüllü gençlerin öncülüğünde, Ula Anaokulu öğrencilerine yönelik özel bir Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

Gönüllülük bilincini yaygınlaştırmayı ve çocukların sosyal gelişimine katkı sunmayı amaçlayan etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Şenlik boyunca minik öğrenciler, yüz boyama, balon etkinlikleri, müzikli aktiviteler, sportif oyunlar ve eğitici atölyelerle doyasıya eğlendi. Programda sunulan sürpriz hediyeler de çocukların mutluluğunu ikiye katladı. Şenlikte görev alan gönüllü gençler, çocuklarla birebir ilgilenerek onların oyunlarına eşlik etti ve mutluluklarına ortak oldu. Hem veliler hem de öğretmenler tarafından büyük ilgi gören etkinliğin sonunda bir açıklama yapıldı. Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, gönüllü gençlerin gösterdiği özverili çalışmalardan ve çocukların yüzlerindeki samimi mutluluktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yapılan açıklamada, bu tür anlamlı ve toplumsal fayda sağlayan organizasyonların artarak devam edeceği vurgulandı.

HABER KAYNAĞI : İHA

Haftanın Öne Çıkanları

Ergun “gıda fiyatları el yakıyor, vatandaşın sofrasına ateş düşmüştür”

2025-10-16 12:44 - Ekonomi

Marmaris Devlet Hastanesi’nde MR cihazı hizmete girdi

2025-10-13 15:31 - Marmaris

Marmaris'ten Can Dostlara Dev Adım

2025-10-13 16:57 - Marmaris

İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı'na Osman Özbek Seçildi

2025-10-11 15:10 - Marmaris

Katil zanlısının yargılanmasına devam edildi

2025-10-14 17:35 - Asayiş

İbrahim Tatlıses, Neşet Ertaş’ın mezarını ziyaret etti

2025-10-11 16:08 - Magazin

Marmaris Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak’tan Ankara çıkarması

2025-10-16 15:55 - Marmaris

Marmaris Meslek Okulları Teoriden Öteye Geçemiyor

2025-10-15 13:16 - Marmaris

ŞEHİT AHMET BENLER ADININ VERİLDİĞİ OKULDA TÖRENLE ANILDI

2025-10-13 14:14 - Marmaris

MİLAS'TA TERMİK SANTRALLER VE SAĞLIK ETKİLERİ TARTIŞILDI

2025-10-11 13:14 - Genel

İlgili Haberler

Emine Erdoğan: "Sıfır Atık Hareketi 21. yüzyılın en büyük iyilik hareketidir, bu hareketin öncüsü olmaktan gurur duyuyoruz"

18:19 - Genel

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu heyetinden Marmaris’e ziyaret

18:09 - Genel

Cihanbeyli’de "Gazze Davası" programı

17:41 - Genel

Gaziosmanpaşa Belediyesi Cumhuriyet Koşusu büyük heyecana sahne olacak

17:34 - Genel

Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Meclisi’nde Güzelsoy dönemi

17:27 - Genel

Günün Manşetleri

Hamsini kilosu 300 TL’den 100 TL’ye düştü

15:49 - Ekonomi

Yüzlerce Üniversite öğrencisi gece açık hava sinemasında buluştu

15:06 - Kültür Sanat

Alkol ve uyuşturucudan hayatını kaybetti

14:12 - Asayiş

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda gerginlik

13:37 - Spor

Tüm kanser vakalarının yüzde 15’i meme kanseri

13:05 - Sağlık