?>

Uludağ’da yılın son ve ilk romantik sürprizleri: Karlar altında iki "Evet"

KIŞ TURİZMİNİN GÖZDESİ ULUDAĞ, 2026 YILININ İLK SAATLERİNDE ROMANTİZMİN DORUĞA ÇIKTIĞI ANLARA SAHNE OLDU. YENİ YIL COŞKUSUNUN YAŞANDIĞI ZİRVEDE, İKİ AYRI EVLİLİK TEKLİFİ KARLAR ALTINDA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI.

Genel - 3 saat önce

Kış turizminin gözdesi Uludağ, 2026 yılının ilk saatlerinde romantizmin zirveye çıktığı anlara sahne oldu. Yeni yıl coşkusunun yaşandığı zirvede, biri 2025’in son, diğeri 2026’nın ilk evlilik teklifi olmak üzere iki ayrı romantik sürpriz karlar altında unutulmaz anlar yaşattı.

2026 yılının ilk evlilik teklifi Uludağ’da yapıldı

Genç iş insanı Halil Şirinbaş, uzun süredir planladığı evlilik teklifini 2026 yılının ilk dakikalarında, bembeyaz karlarla kaplı Uludağ’da gerçekleştirdi. Hayatını birleştirmek istediği Züleyha Eratıcı için hazırladığı sürpriz, yeni yılın ilk anlarında duygusal görüntülere sahne oldu.

Karlar altında "Evet" yankılandı

Zirvenin dondurucu soğuğuna rağmen sevginin sıcaklığının hissedildiği gecede Halil Şirinbaş diz çökerek Züleyha Eratıcı’ya evlilik teklif etti. Büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşayan Eratıcı’nın "Evet" cevabı, çevredeki tatilcilerin alkışlarıyla karşılık buldu. Böylece Halil Şirinbaş ve Züleyha Eratıcı çifti, 2026 yılının ilk evlilik teklifi olarak hafızalara kazındı.

2025’in son evlilik teklifi de Uludağ’da geldi

Yeni yıla dakikalar kala Uludağ’da yaşanan bir diğer romantik an ise 2025 yılının son evlilik teklifi oldu. Rafet, karlar altında hayatını birleştirmek istediği Elif’e sürpriz bir evlilik teklifi yaparak unutulmaz bir an yaşattı. Teklifin ardından mikrofon uzatılan Elif, duygularını, "Çok mutluyum. Karlar altında evlilik teklifi almak hayalimdi" sözleriyle dile getirdi.

Yeni yılın ilk müjdeleri zirveden geldi

Biri 2025’in son, diğeri 2026’nın ilk evlilik teklifi olarak kayıtlara geçen bu anlar, yalnızca çiftler için değil Uludağ’daki tatilciler için de gecenin en özel sürprizleri oldu. Meşaleler, alkışlar ve kar taneleri eşliğinde yaşanan romantik anlar, "Aşk soğuğa meydan okur" dedirtti.

Halil Şirinbaş ise yaşadığı mutluluğu, "Yeni bir yıla, hayatımın en güzel ‘evet’i ile başlamak benim için bir hayaldi. Bu hayali Uludağ’ın eşsiz manzarasında gerçeğe dönüştürdük" sözleriyle anlattı.

Karlar altındaki bu romantik anlar kısa sürede sosyal medyada da büyük ilgi görürken, Uludağ yeni yılın ilk saatlerinde aşkın adresi oldu. Biz de 2026’nın ilk evlilik teklifini yapan Züleyha Eratıcı–Halil Şirinbaş çifti ile 2025’in son evlilik teklifine imza atan Elif–Rafet çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Belediyesi’nin Veteriner Alımı İlanı Tartışma Yarattı

2025-12-27 12:58 - Marmaris

Metin Ergun’dan Uyuşturucuya Ulusal Seferberlik Çağrısı

2025-12-29 11:26 - Gündem

Ambulans şoförü kazada hayatını kaybetti

2025-12-26 16:32 - Asayiş

Bölge İdare Mahkemesi’nden Marmaris Belediyesi’ne bir ‘red’ daha

2025-12-29 13:08 - Asayiş

MARMARİS KÖRFEZİ RAHATLAYACAK

2025-12-29 09:26 - Marmaris

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

2025-12-31 09:58 - Marmaris

Bodrum, Marmaris ve Datça’ya kuvvetli yağış uyarısı

2025-12-29 15:50 - Gündem

Muğla İl Jandarması Bir Haftada Binlerce Denetim Yaptı

2025-12-29 12:11 - Asayiş

Hayvan otlatırken kayalıklardan düştü

2025-12-26 15:42 - Asayiş

Bodrum’a çocuk dostu projeler

2025-12-27 13:25 - Teknoloji

İlgili Haberler

Kaymakam Doğru yeni yıla görevi başında girenleri unutmadı

13:07 - Genel

Led ışıklı traktör dikkat çekti

13:03 - Genel

Aydın’da ’Tarım Sahada’ buluşmaları sürüyor

13:04 - Genel

Beyaz örtünün keyfini UTV’lerle çıkardılar

12:49 - Genel

Mehmet Çevik, Bursalıları coşturdu

12:54 - Genel

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan