?>

Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin Logosu belli oldu

Manisa büyükşehir belediyesi, katılımcı yönetim anlayışıyla manisalıların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda, ülkemizin en eski tarihi ve kültürel değerlerinden olan uluslararası manisa mesir macunu festivali’nin 485. Yılı için büyükşehir belediyesi tarafından tasarlanan yeni logolardan hangisinin kullanılacağı, halkın oylarıyla belirlendi. Buna göre oyların yüzde 26,77’sini alan iki numaralı tasarım, en beğenilen logo oldu.

Kültür Sanat - 2 ay önce

Manisa Büyükşehir Belediyesi, katılımcı yönetim anlayışıyla Manisalıların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda, ülkemizin en eski tarihi ve kültürel değerlerinden olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin 485. yılı için Büyükşehir Belediyesi tarafından tasarlanan yeni logolardan hangisinin kullanılacağı, halkın oylarıyla belirlendi. Buna göre oyların yüzde 26,77’sini alan iki numaralı tasarım, en beğenilen logo oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde 14 Şubat Cuma günü başlayan ve dün akşam (Çarşamba) son bulan ankette, vatandaşlara beş farklı logo seçeneği sunuldu. Manisalılar, beğendikleri logoyu seçerek oy kullanıp UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirasının Temsili Listesi’nde de yer alan 485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin yeni logosunu belirledi. Buna göre oyların yaklaşık yüzde 26,77’sini alan iki numaralı tasarım en beğenilen logo oldu. Ankete katılanların yüzde 21,56’sı beş numaralı, yüzde 20,61’i üç numaralı, yüzde 16,27’si bir, yüzde 14,79’u da dört numaralı tasarım için oy kullandı. Halkın oylarıyla seçilen iki numaralı logo, Festival’in tanıtım materyallerinde kullanılacak. "Birlikte karar almaya, Manisa’yı ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, katılımcı yönetim anlayışı ile çalıştıklarını vurgulayarak, "Manisa’yı ortak akılla yönetiyoruz. Şehrimizin en önemli kültürel değerlerinden biri olan 485. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin yeni logosunu belirlerken de Manisalıların görüşünü aldık. Düzenlediğimiz anketle beş farklı logo tasarımı için halkımıza tercihini sorduk. Katılımcılar, tercihlerini ortaya koydu ve oyların yüzde 27’sini alan iki numaralı tasarım, Festival’imizin yeni logosu olarak belirlendi. Katılım gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birlikte karar almaya, Manisa’yı ortak akılla yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Marmaris’te milyon dolarlık guletler tarlalarda üretiliyor

2025-02-19 16:21 - Marmaris

Marmaris Belediyesi’nden Sinpaş GYO’ya İzin İptali

2025-02-20 10:43 - Marmaris

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

Balıkesir’de Kent Lokantası törenle açıldı

2025-02-19 16:19 - Ekonomi

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

SELÇUK ÖZDAĞ: YÜKSEK HIZLI TRENDE NEDEN İNTERNET YOK?

2025-02-14 14:54 - Ulaşım

Develi’de kar kalınlığı 30 santime ulaştı

2025-02-13 15:09 - Gündem

İlgili Haberler

Atın tüylerinden sanat eseri oluşturdu

11:37 - Kültür Sanat

MAGİNDER’den Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’na anlamlı ziyaret

11:27 - Kültür Sanat

Bu sergi Kocaeli’nin yer aldığı 30 doğu meridyeninden ilham alınarak oluşturuldu

11:07 - Kültür Sanat

‘Kod Adı: Paris’ Tivibu ekranlarında

10:55 - Kültür Sanat

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı yargı mensuplarınca hazırlanan "Reis Bey" oyunu sahnelendi

10:49 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

’Acımasızlar’ Çetesi Çökertildi

10:52 - Asayiş

Tedavi Gördüğü Merkezden Bilgisayar Çaldı

10:41 - Asayiş

Hayvanseverler Annesiz Kalan Yavru Köpeğe Sahip Çıktı

10:33 - Gündem

Mourinho İlk Derbi Galibiyetini Hedefliyor

10:21 - Spor

Deprem Sonrası Güvenli Konut Talebi Arttı

10:18 - İnsan