?>

Umut Nayir: "Üçüncü olmayı garantiledik halen ikincilik şansımız var"

TRABZONSPORLU FUTBOLCU UMUT NAYİR, GÖZTEPE’NİN OYNAMASI ZOR BİR TAKIM OLDUĞUNU BELİRTEREK, "ESASINDA İLK YARIDA 10 KİŞİ KALMAMIZA RAĞMEN GÖSTERDİĞİMİZ COŞKUYU BELKİ BAŞTAN GÖSTERSEK İKİNCİLİK YARIŞINDA DAHA İDDİALI OLABİLİRDİK" DEDİ.

Spor - 3 ay önce

Trabzonsporlu futbolcu Umut Nayir, Göztepe’nin oynaması zor bir takım olduğunu belirterek, "Esasında ilk yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen gösterdiğimiz coşkuyu belki baştan göstersek ikincilik yarışında daha iddialı olabilirdik" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Trabzonspor, sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarını sorularını yanıtlayan bordo-mavili futbolcu Umut Nayir, Göztepe’nin analizi çok kolay bir takım olduğunu dile getirerek, "Göztepe analizi çok kolay bir takım. Oyuncular değişse de birkaç senedir aynı sistemi ve organizasyonu oynamaya çalışıyorlar. Ama oynaması zor bir takım. Fiziksellikleri çok ön planda, yüksek şiddetli oynamaya çalışıyorlar. Agresiflikleri çok yüksek. Onların coşkusuna, agresifliğine cevap vermezseniz bizim gibi büyük bir takıma karşı deplasmanda bile istediklerini oyunu oynayabiliyorlar. Esasında ilk yarıda 10 kişi kalmamıza rağmen gösterdiğimiz coşkuyu belki baştan göstersek ikincilik yarışında daha iddialı olabilirdik. Fikstür kısaldı önümüzde kritik kupa maçı var. Onun öncesinde böyle zor bir takıma karşı 10 kişi de kalsak dirayet gösterebilmek ve geri dönebilmek değerli diye düşünüyorum. Ligin son döneminde formasyonlardan, stratejilerden bağımsız o duyguları koruyabilmek önemli oluyor. Bazı hedefsiz takımları görüyorsunuz çok iddialıyken çok kolay kaybedebiliyorlar. Bizim hedefimiz vardı ama ilk yarı onu yansıtamadık" şeklinde konuştu. "Ne kadar yapabilirsem üstüne koymaya çalışıyorum"

"Hücum oyuncusu olunca her zaman gol atmak istiyorsunuz" diyen Nayir, "Maçtaki senaryolarda bunu anlatmak kolay olmuyor. Forveti oyuncusu içeride ama rolü bazen orta saha bazen başka bir mevki olabiliyor. Bulunduğum yerlerden gocunmuyorum. Ne kadar yapabilirsem üstüne koymaya çalışıyorum. Bugün bir katkı verebildim mutluyum" diye konuştu.

Ligde ikincilik şanslarının olduğunu vurgulayan Nayir, "Fatih hoca ben buraya katılmadan önce basın toplantılarında ilk haftalardan beri 1 veya 4 nerede bitirebilirsek bizim için uygun demişti. 4’ü garantiledik sonra 3’ü garantileyelim dedik. 3’ü garantiledik halen ikincilik şansımız var. Onu kovalayacağız. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İşimize bakıp sonra kupa maçına hazır olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

11 Mayıs’ta Notalar Umut Oluyor

2026-04-30 17:49 - Kültür Sanat

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü 'ye HAGB kararı

2026-04-30 14:59 - Marmaris

MARMARİS BELEDİYESİNE YENİ ATAMA

2026-04-28 14:50 - Marmaris

Poizi, Ordu’da sahne aldı

2026-04-26 12:41 - Magazin

Bursa’da depoya kurşun yağmuru: Avukat hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

2026-04-29 00:08 - Asayiş

Çorum FK, Erzurumspor FK maçı hazırlıklarına başladı

2026-04-28 19:55 - Spor

Elazığ Emniyet Müdürü Aydın Karan oldu

2026-04-30 00:24 - İnsan

Yıldırım’da Müminifest rüzgarı

2026-04-28 14:28 - Magazin

Rafet El Roman’dan New York’ta Milli Takım için yeni marş müjdesi

2026-04-26 11:13 - Magazin

Osmangazi’de kadınlardan muhteşem ritim gösterisi

2026-04-28 10:10 - Magazin

İlgili Haberler

Galatasaray, Lemina ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

19:07 - Spor

Vezirköprü offroad yarışı güvenlik toplantısı

17:34 - Spor

Fenerbahçe, Melih Mahmutoğlu’nun sözleşmesini uzattı

16:32 - Spor

Erciyes 38 FK, Olağanüstü Kongre’ye gidiyor

16:28 - Spor

Sivasspor’un Kayserispor kamp kadrosu açıklandı

16:03 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim