?>

Üniversite öğrencilerinden kanserle mücadele eden kadınlara moral desteği

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ, MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI KAPSAMINDA KANSERLE MÜCADELE EDEN KADINLARA SAÇ, EL, AYAK, TIRNAK VE CİLT BAKIMI YAPARAK MORAL VERDİ.

İnsan - 7 saat önce

Yakın Doğu Üniversitesi öğrencileri, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında kanserle mücadele eden kadınlara saç, el, ayak, tırnak ve cilt bakımı yaparak moral verdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü ile Kanser Hastalarına Yardım Derneği iş birliğinde, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında anlamlı bir farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte, bölüm öğrencileri kanserle mücadele eden kadınlara moral ve destek vermek amacıyla saç, el, ayak, tırnak ve cilt bakımı yaptı. Etkinlikte, kanser tedavisi gören kadınlar moral bulurken öğrenciler de farkındalık kazandı. Doç. Dr. Yeşim Üstün: "Sevgiyle aşılamayacak hiçbir şey yok"

Moralin ve sevginin iyileştirici gücüne dikkat çeken Yakın Doğu Üniversitesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeşim Üstün, "Bizler yalnızca farkındalık ayında değil, her zaman kanserle mücadele eden bireylerin yanında, onlarla aynı yolda yürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki moral ve sevgi, en güçlü ilaçtır" dedi.

Öğrencilerinin bu tür sosyal sorumluluk etkinlikleriyle hem mesleki becerilerini geliştirdiklerini hem de insana dokunmanın değerini derinden hissettiklerini belirten Doç. Dr. Yeşim Üstün, "Güzelliğin sadece dış görünüşte olmadığını, içten gelen bir sevgi ve güçle birleştiğinde nasıl ışıldadığını bir kez daha gördük. Unutmayalım; sevgiyle aşılamayacak hiçbir şey yok" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te örgütlü tefecilik operasyonu: 4 kişi tutuklandı

2025-10-24 22:39 - Asayiş

MİLLETVEKİLİ ERGUN '' OECD VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE, ENERJİ ENFLASYONUNDA ZİRVEDE''

2025-10-20 13:58 - Genel

Türkiye, gıda enflasyonunda Avrupa birincisi oldu

2025-10-21 14:59 - Ekonomi

SELMA SONAT'A ÖĞRENCİLERİNDEN UNUTULMAZ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

2025-10-22 14:12 - Marmaris

Marmaris’te silahlı yaralama olayının firarileri yakalandı

2025-10-21 09:33 - Marmaris

185 YILDIR VATANDAŞIMIZA HİZMET VERİYORUZ

2025-10-23 14:34 - Marmaris

Yapay zeka, estetik ve bakım dünyasına girdi

2025-10-22 15:17 - Magazin

İlham veren kadınlar, 2’nci Türkiye Kadın Zirvesi’nde buluştu

2025-10-21 09:22 - Magazin

Levent Arkan’ın ’Hakaret davası’ dosyaları genişliyor

2025-10-25 10:51 - Asayiş

Başkan Altay, LİMAN Gönüllüleri Platformu üyesi gençlerle buluştu:

2025-10-26 14:02 - Genel

İlgili Haberler

Jandarma KOM Daire Başkanı Tuğgeneral Akşit memleketinde son yolculuğuna uğurlandı

16:57 - İnsan

Dr. Kangal: "Çocuklarınıza pahalı hediyeler değil, sevgi dolu anlar verin"

16:49 - İnsan

Çorum’da prova uçuşu yapan savaş uçakları nefes kesti

16:42 - İnsan

Malatya’nın tarım talepleri bakanlık masasında

16:19 - İnsan

Teknoloji tutkunları Şehitkamil’de buluştu

16:20 - İnsan

Günün Manşetleri

El freni çekilmeyen araç eczaneye girdi

16:02 - Asayiş

Pompalı tüfekle 2 kişiyi yaralayanlar adliyeye sevk edildi

15:47 - Asayiş

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı

15:07 - Spor

Milli hücumbotunun ilk bloğu kızağa alındı

15:02 - Genel

Kanlar içinde bulunan emekli polis kurtarılamadı

14:56 - Asayiş