?>

Ünlü besteci ve piyanist Mirzayev’e Anka’da anjiyo

ünlü besteci ve piyanist ilyas mirzayev, gaziantep özel anka hastanesi'nde, el bileğinden yapılan anjiyo ile sağlığına kavuştu

Sağlık - 10 ay önce

Ünlü besteci ve piyanist İlyas Mirzayev, Gaziantep Özel Anka Hastanesi’nde, el bileğinden yapılan anjiyo ile sağlığına kavuştu.

Bakü doğumlu, besteci ve piyanist 63 yaşındaki İlyas Mirzayev’in, uzun zamandır kalp ile ilgili şikayeti bulunuyordu. İstanbul’da daha önce kalp damarlarındaki sorunlar nedeniyle müdahale edilen, ancak sıkıntıları geçmeyen Mirzayev tekrar muayene oldu. Yapılan tetkikler sonrası kontrol koroner anjiyografisi önerilen Mirzayev, Ankara’da yaşamasına rağmen Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne başvurdu. Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Barbaros Dokumacı, tarafından muayene edilen Mirzayev’e el bileğinden anjiyo yapıldı. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlığına kavuşan hasta, "Uzun süredir kalple ilgili rahatsızlığım vardı. Daha önce yapılan müdahaleye rağmen şikayetlerim geçmeyince bir arayışa girdim. Gaziantep Özel Anka Hastanesi’ne başvurdum ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Barbaros Dokumacı ile görüştüm. Operasyonum kısa sürdü. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Başta doktorum olmak üzere Anka Hastanesi yönetimine, ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim "dedi. Operasyonla ilgili bilgi veren Prof. Dr. Barbaros Dokumacı, "Hastamız bize geldiğinde daha önce müdahale edilen damarlarının son durumunu görmek ve şikayetleriyle arasında bir bağ kurmak için, anjiyo yapmaya karar verdik. El bileği bölgesinden anjiyografi yapmak hasta için ciddi rahatlık sağlıyor. Koroner anjiyografi işlemi kısa bir süre içinde başarılı şekilde tamamladık ve hastamızın konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesine yardımcı olduk.Şimdi de hastamızı taburcu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

İlgili Haberler

Paletli Ambulans nefes darlığı çeken öğretmen için dağları aştı

00:08 - Sağlık

Cerrahide alarm: "Böyle giderse Türkiye cerrah bulamayacak"

23:06 - Sağlık

Kardan kapanan yolda hastaneye yetişemeden ambulansta doğum yaptı

21:50 - Sağlık

Yüksekova’da kar esaretinde zamanla yarış: 76 yaşındaki KOAH hastası için seferber oldular

21:45 - Sağlık

Kardan barikatları UMKE aştı: Yüksekova’da zamana karşı yaşam mücadelesi

21:35 - Sağlık

Günün Manşetleri

Büyükşehir Atletlerinden Atatürk Koşusu’nda 11 Madalya

15:09 - Spor

Üretimin Yanında Büyükşehir Var

15:03 - Ekonomi

Fethiye–Ölüdeniz Hattında 4. Etap Tamamlandı

15:03 - Genel

Muğla Havalimanlarında 11 Ayda 9,8 Milyon Yolcu

14:01 - Ekonomi

Muğla İl Jandarması Bir Haftada Binlerce Denetim Yaptı

12:11 - Asayiş