?>

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi GETAT uygulamalarıyla bölgeye hizmet veriyor

Uşak eğitim ve araştırma hastanesi, modern tıbbın yanında geleneksel ve tamamlayıcı tıp (getat) uygulamalarıyla da bölge halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Sağlık - 3 saat önce

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, modern tıbbın yanında Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) uygulamalarıyla da bölge halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde GETAT polikliniğinde uzman hekimler tarafından; hacamat (kupa terapisi), akupunktur, mezoterapi, ozon gibi Sağlık Bakanlığı onaylı yöntemlerle tedavi hizmeti veriliyor. Bu uygulamaların, özellikle kronik ağrıların azaltılmasında, stres ve yorgunluğun giderilmesinde, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde ve yaşam kalitesinin artırılmasında destekleyici rol üstlendiği ifade edildi.

Poliklinikte Hidroklimatoloji Hekimi Doç. Dr. Kağan Özkuk, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hekimleri Doç. Dr. Ali Yavuz Karahan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şengül, Uzm. Dr. Nihal Yılmaz, Uzm. Dr. Aslı Gül Alkan Özkan ile Aile Hekimleri Uzm. Dr. Recep Aktaş ve Uzm. Dr. Hilal Kale Aktaş vatandaşlara hizmet veriyor.

Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Mesut Saka, yaptığı açıklamada, "Hastanemizde hem modern tıbbın tüm imkânlarını hem de tamamlayıcı tedavi yöntemlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp uygulamalarımız, uzman hekimlerimizin gözetiminde güvenli ve hijyenik şartlarda yürütülmektedir. Amacımız, hastalarımızın tedavi süreçlerine destek olmak ve yaşam kalitelerini artırmaktır" dedi.

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, bu kapsamda sadece Uşak’a değil, çevre illerden gelen vatandaşlara da hizmet verdiği ve bölgesel bir sağlık merkezi olma konumunu güçlendirdiği belirtildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Kaldırım ve Yaya Yolları Otoparka Döndü

2025-09-25 10:03 - Marmaris

Ava gitmesini istemeyen annesini av tüfeğiyle öldürdü

2025-09-25 11:12 - Asayiş

Karacasöğüt kavşağı’nda örnek temizlik çalışması

2025-09-26 13:40 - Marmaris

Ula’da feci kaza: Yaya kadın olay yerinde hayatını kaybetti

2025-09-27 01:49 - Asayiş

Marmaris Muhtarlar derneğinin yeni başkanı Sezer Kılıç oldu 

2025-09-27 18:10 - Marmaris

MENTEŞE'DE SU DEPOSU KAZISINDA TARİHİ ESER ÇIKTI

2025-09-27 15:15 - Kültür Sanat

Zeki Müren, vefatının 29. yılında anıldı

2025-09-24 18:57 - Magazin

Yeşilay Heyetinden Kaymakam Kaya’ya Ziyaret

2025-09-26 11:11 - Marmaris

Muğla'da Havalimanı Otobüsü Kaza Yaptı

2025-09-29 02:40 - Asayiş

CHP Genel Başkanı Özel, Muğla’daki mitingde konuştu

2025-09-29 09:14 - Siyaset

İlgili Haberler

Diş Hekimi Hayrunnisa Batur: "Sosyal medya, gülüş estetiği talebini arttırdı"

18:14 - Sağlık

Acil Oryantasyon Sempozyumu eğitimleri başladı

18:04 - Sağlık

Aile hekimlerine Beyşehir’de eğitim programı

16:22 - Sağlık

ESOGÜ Hastanesi’nde Gebe Okulu açıldı

15:12 - Sağlık

Yaşlılara tansiyon aleti dağıtıldı, evde sağlık hizmeti verildi

15:16 - Sağlık

Günün Manşetleri

4 kuzene mezar olan kuyu toprakla kapatıldı

15:43 - Asayiş

Beşiktaş’ta Galatasaray derbisinin hazırlıkları devam etti

15:01 - Spor

Altın Çilek bereketi pazar tezgahına yansıdı

14:49 - Ekonomi

Motosikletler kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü

14:37 - Asayiş

İmamı av tüfeğiyle vuran zanlının serbest kalmasına tepki

14:22 - Asayiş