?>

Uzunyalı Halk Plaj Kafe Kış Aylarının Da Vazgeçilmezi

Marmaris Belediyesi tarafından Uzunyalı’da hizmete açılan Halk Plaj Kafe, yazın olduğu kadar kış aylarında da uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetiyle vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Marmaris - 14 saat önce

Marmaris Belediyesi tarafından Uzunyalı’da hizmete açılan Halk Plaj Kafe, yazın olduğu kadar kış aylarında da uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetiyle vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor.

 

Marmaris Belediyesi tarafından geçtiğimiz yaz Uzunyalı’da hizmete açılan Halk Plaj Kafe, kısa sürede Marmarislilerin ve ilçeye gelen misafirlerin vazgeçilmez mekânlarından biri haline geldi. Yaz aylarında yoğun ilgi gören plaj, kış aylarında da özellikle güneşli havalarda vatandaşların uğrak adresi oldu.

Uzunyalı’da yaklaşık 1300 metrekarelik alanda hayata geçirilen Halk Plaj Kafe, denizin ve manzaranın tadını çıkarmak isteyenleri dört mevsim boyunca ağırlıyor. Kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet anlayışıyla öne çıkan tesis, Marmarislilere ve kente gelen misafirlere keyifli bir sosyal alan sunuyor. 

GÜNEŞLİ GÜNLERDE YOĞUN İLGİ

Vatandaşların yaz aylarında ekonomik ve konforlu bir şekilde denizin keyfini çıkarabilmesi amacıyla açılan Halk Plaj Kafe’de, kış aylarında da kaliteli ve sağlıklı yiyecek ile içecekler uygun fiyatlarla sunularak her bütçeye hitap ediliyor. Halk Plaj Kafe özellikle güneşli günlerde vatandaşların sıkça tercih ettiği, halka açık bir sosyal yaşam alanı olarak hizmet veriyor.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen toplu açılış töreninde resmi olarak hizmete alınan Halk Plaj Kafe’nin halkçı belediyecilik anlayışının bir ürünü olduğunu belirten Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Halkımızın yararlanacağı tesislerin sayısını artırmak için büyük gayret gösteriyoruz. Halkımızın kaliteli hizmeti ekonomik koşullarda alabilmesi bizim önceliklerimizden birisi. Bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİSİN ŞAMPİYON KIZLARININ HEDEFİ DÜNYA KUPASI

2026-01-14 11:44 - Spor

Vali Akbıyık 2025 yılı asayiş-güvenlik rakamlarını değerlendirdi

2026-01-13 14:31 - Asayiş

CHP’Lİ ÖZCAN: “MARMARİS’TE DEPREM RİSKİ ALTINDAKİ OKULLAR KADERİNE TERK EDİLEMEZ”

2026-01-14 12:33 - Marmaris

BAŞKAN ARAVİ ''MARMARİS'LE İLGİLİ PROJELERDE ÇALIŞTAY DÜZENLENSİN''

2026-01-13 14:08 - Marmaris

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nde Yeni Üye Heyecanı

2026-01-17 16:41 - Marmaris

Muğla’da jandarma uzman çavuş evinde ölü bulundu

2026-01-17 21:43 - Asayiş

Marmaris’te 170 Milyon TL’lik Dev Yatırım Hamlesi

2026-01-15 17:14 - Marmaris

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyeleri yakalandı

2026-01-18 14:52 - Asayiş

Çöken otelde işçiler 2 saat önce fark edip, çalışmayı sonlandırmış

2026-01-14 16:56 - Asayiş

Tadilat Mağduru Olmayın! Bahadır Batum Açıkladı

2026-01-16 16:02 - Marmaris

İlgili Haberler

AŞÇILAR KAMPINDA GAZETECİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

19:36 - Marmaris

Marmaris’te 2026 Yılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Alanları Açıklandı

13:48 - Marmaris

Marmaris’te atıl çöp sorunu vatandaşı canından bezdirdi

13:45 - Marmaris

“Aşkın Ateşini yakalım mı ” Marmaris’ten tüm Türkiye’ye yayıldı 

13:06 - Marmaris

MARMARİS’TE ÇÖP KENARINA BIRAKILAN ATIKLAR TEPKİ ÇEKİYOR

11:36 - Marmaris

Günün Manşetleri

Kayaların düştüğü kara yolu yeniden ulaşıma açıldı

11:21 - Gündem

Kar yok buzul var

11:17 - Gündem

Donan şelalenin hayranlık uyandıran görüntüsü

11:10 - Gündem

Uzmanı uyardı: "Görmezden gelinirse ölümle sonuçlanabilir"

11:05 - Genel

Balkondan düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

11:04 - Asayiş