?>

Vali Karakaya’dan kar altında İstiklal Marşı okuyan öğrenciye teşekkür

BİTLİS VALİSİ AHMET KARAKAYA, ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞINA RAĞMEN OKUL BAHÇESİNDE OKUNAN İSTİKLAL MARŞI’NA COŞKUYLA EŞLİK EDEN ÖĞRENCİYİ MAKAMINDA KABUL EDEREK TEŞEKKÜR ETTİ.

İnsan - 5 ay önce

BİTLİS (İHA) – Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, etkili olan yoğun kar yağışına rağmen okul bahçesinde okunan İstiklal Marşı’na coşkuyla eşlik eden öğrenciyi makamında kabul ederek teşekkür etti.

Bitlis’in Mutki ilçesinde geçtiğimiz pazartesi günü etkili olan yoğun kar yağışı sırasında sergilediği örnek davranışla takdir toplayan ilkokul öğrencisi Batuhan Efe Bakır, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya tarafından makamında kabul edildi. Yoğun kar yağışına rağmen İstiklal Marşı okunurken şemsiyesini açmadan saygı duruşunda bulunan Batuhan Efe Bakır, okul müdürü ve ailesiyle birlikte valilikte ağırlandı. Küçük yaşına rağmen sergilediği bu duyarlı davranış, kamuoyunda büyük beğeni topladı.

Bitlis Valisi Ahmet Karakaya ise Batuhan’ın davranışının tüm öğrencilere örnek olduğunu belirterek, "Batuhan evladımız, yoğun kar yağışı altında İstiklal Marşı’nı baştan sona saygıyla dinleyerek arkadaşlarına örnek oldu. Çocuklarımızın hem akademik hem sosyal hem de milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetişeceğine yürekten inanıyoruz. Türkiye Yüzyılında gençlerimiz her alanda milletimizin gururu olacak. Batuhan’ı yetiştiren ailesine ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, evladımızı tüm ülkemiz adına alnından öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Atatürk İlkokulu Müdürü Zehra Tonga da, öğrencilerinin davranışından gurur duyduklarını ifade ederek, "Bayrağımıza ve İstiklal Marşı’mıza gösterdiği saygı hepimizi onurlandırdı. Valimizin öğrencimizi makamında ağırlaması ve hediye takdim etmesi bizler için ayrıca anlamlı oldu" dedi.

Ziyarette konuşan Batuhan Efe Bakır, "İstiklal Marşı okundu. Ona saygı duyarak dimdik durdum. Çok üşüdüm ama yine de bir şey olmaz dedim. Kar yağıyordu, şemsiyemi de hiç açmadım" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Vali Karakaya, Batuhan Efe Bakır’a çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını diledi. Küçük Batuhan’ın kar altındaki bu anlamlı duruşu, Bitlis’te ve ülke genelinde örnek bir davranış olarak hafızalara kazındı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te İhmal Sele Dönüştü

2026-02-13 12:55 - Marmaris

Türk Hava Yolları 100 bin çalışanının fotoğrafıyla giydirdiği 500. uçağını tanıttı

2026-02-12 17:32 - Genel

Mehmet Çevik’ten samimi itiraflar: "Sahne aşkım hiç bitmedi"

2026-02-08 13:59 - Magazin

Selçuk Balcı Başkentli sanatseverlerle buluştu

2026-02-07 22:59 - Magazin

Balıkesir’de, "Selanik’ten Balıkesir’e Atatürk Ezgileri" konseri

2026-02-11 12:18 - Magazin

Emniyetten Kritik Uyarı

2026-02-12 11:03 - Gündem

Uludağ’da Sefo çılgınlığı

2026-02-07 12:04 - Magazin

90’ların duygusal şarkıları yeni albümde hayat buldu

2026-02-13 12:49 - Magazin

Kütahya’da ’7’den 77’ye Türk Halk Müziği Korosu’ konseri

2026-02-13 10:25 - Magazin

Marmarisli Şefler Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

2026-02-07 12:20 - Marmaris

İlgili Haberler

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

18:12 - İnsan

Bilecikli sporcu TVF Spor Lisesi’ni kazandı

17:16 - İnsan

Hakkari’de kaybolan dağcının cansız bedenine ulaşıldı

16:30 - İnsan

Manisa’ya modern ve donanımlı huzurevi kazandırılıyor

15:14 - İnsan

Başkan Kurnaz, esnafın taleplerini dinledi

14:50 - İnsan

Günün Manşetleri

Mason Greenwood, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına çıktı

15:01 - Spor

Yaşlı çifte ait evden kamyon dolusu çöp çıkartıldı

14:41 - Asayiş

Kavurucu sıcaktan soluğu süs havuzunda aldılar

13:58 - İnsan

Kontrolden çıkan otomobil 5 metrelik yükseklikten uçtu

13:53 - Asayiş

Devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

13:50 - Asayiş