?>

Vali takla atan araca bindi

Düzce'de mobil trafik eğitim tırında direksiyon başına geçen düzce valisi selçuk aslan, takla atan otomobile bindi. Aslan araçtan indikten sonra emniyet kemerinin önemine dikkat çekti.

Asayiş - 3 gün önce

DÜZCE (İHA) – Bir kural, bir ömür boyu sürecek bir fark oluşturur mottosu ile Düzce’de Mobil trafik eğitim tırında direksiyon başına geçen Düzce Valisi Selçuk Aslan, takla atan otomobile bindi. Aslan araçtan indikten sonra emniyet kemerinin önemine dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen trafik bilincini arttırma projesi çerçevesinde Düzce’ye mobil trafik eğitim tırı geldi. Emniyet kemeri simülasyon sistemi ile takla atan aracın içine Vali Selçuk Aslan’da binerek kaza anını deneyimledi. Araçtan inmesinin ardından açıklamalarda bulunan Aslan, "Bugüne kadar büyük çaplı bir kaza yapmamış bir sürücü olarak ilk kez bir aracın içerisinde tam 360 derece bir tur attık. Araç yan yattığında veya tam döndüğünde insanın araç içerisinde ne kadar aciz olduğunu bir kez yaşayarak idrak etmiş olduk. Hakikaten emniyet kemeri olmasa ya araç kabini içerisinde tamamen birden fazla takla atacağız yada belki Allah korusun gerçek bir kazada aracın içerisinde dışarı çıkacağız ki o fırlamanın etkisi ile sonucunun ne olacağını Allah bilir. Bu noktada emniyet kemeri hayat kurtarır derler. Bir kural bir ömür boyu sürecek farkındalık oluşturur. Lütfen emniyet kemerine dikkat edelim. Sürüşlerimizde refleks halinde gelsin. Koltuğa oturduğumuz an kontağı çevirmeden emniyet kemerimizi takalım. Herkese iyi yolculuklar diliyorum" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Ne Ünlüdür? Ne Yenir?

2025-05-26 16:28 - Marmaris

MBA Okulları EUROTOX 2025’e Damga Vuruyor

2025-05-28 12:43 - Gündem

MARMARİS PLAJINDAKİ BAKIMSIZ TUVALETLER TEPKİ ÇEKTİ

2025-05-23 13:23 - Marmaris

MUĞLA'DA SAKIZ HASADI YAPILDI

2025-05-28 14:04 - Ekonomi

Menteşe Belediyesinden imara aykırı yapılara geçit yok

2025-05-23 21:02 - Gündem

Datça'da Tamirci Ustası İşyerinde Ölü Bulundu

2025-05-24 12:36 - Asayiş

DİZİ VE FİLM SEKTÖRÜNÜN GÖZDESİ MARMARİS!

2025-05-22 11:54 - Marmaris

MENESA EFNAN İÇİN MARMARİS ELELE

2025-05-27 15:43 - Marmaris

Kızkumu Plajı'ndaki İhale İddiaları Meclis Gündeminde

2025-05-23 13:15 - Marmaris

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TARIMSAL ÜRETİMDE KORKUNÇ RAKAMLAR ORTAYA ÇIKTI”

2025-05-28 12:34 - Genel

İlgili Haberler

Depremden kurtardığı tekstil ürünlerinin ve makinelerin küle dönmesiyle 10 milyon TL’lik kayba uğradı

09:08 - Asayiş

Tekneden düşen genç adamın 5’inci günde cansız bedeni bulundu

08:45 - Asayiş

Otomobil şarampole yuvarlandı: 2’si çocuk 7 yaralı

21:39 - Asayiş

Sakarya’da feci kaza: 9 yaşındaki çocuk taklalar atan otomobilden yola savruldu

21:05 - Asayiş

Çanakkale’de yol kenarına devrilen tır alev alev yandı

21:02 - Asayiş

Günün Manşetleri

Konyaspor, Fenerbahçe Karşısında Erken Üstünlük Sağladı

16:17 - Spor

4 Yıl Sonra Gelen Umut

16:16 - Sağlık

Almanya'da 41 Yıl Çalışan Babanın Düğün Vizesi Kabusu!

16:01 - İnsan

2 işçi yangından atlayarak kurtulmaya çalıştı

16:01 - Asayiş

Bakan Tekin Van'da İnci Kefali Göçünü Yerinde İnceledi

15:56 - Siyaset