?>

Validen kendisini okula davet eden miniğe jest!

Erzincan valisi hamza aydoğdu, meslek tanıtımı için kendisini okula davet eden ilkokul öğrencisi ömer taha kılıç’ın davetini geri çevirmedi.

İnsan - 1 yıl önce

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, meslek tanıtımı için kendisini okula davet eden ilkokul öğrencisi Ömer Taha Kılıç’ın davetini geri çevirmedi.

Erzincan Melikşah İlokulu 3.sınıf öğrencisi Ömer Taha Kılıç "Mesleklerimizi Tanıyoruz Projesi" kapsamında sınıf arkadaşlarına tanıtmak üzere valilik mesleğini seçti. Video kaydı ile Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan yardım isteyen minik öğrenci Vali Aydoğdu’yu okula davet etti. Minik öğrenciye aynı şekilde video kaydı ile yanıt veren Aydoğdu daveti kabul ederek okula gideceğini söyledi.

Ömer Taha Kılıç’ın daveti üzerine 3/D sınıfını ziyaret eden öğrencilerle bir araya gelen Vali Aydoğdu duygu dolu anlar yaşadı. Büyüdüğünde Vali olmak isteyen Ömer Taha’nın valilik ile ilgili yaptığı tanıtımı dinleyen Aydoğdu, çok duygulandığını belirterek tüm öğrencilerle gurur duyduğunu söyledi.

Vali Aydoğdu, öğrencilere ithafen yaptığı konuşmada “Sizler bizim bugünümüz ve yarınlarımızsınız. Ülkemizin yarınlarında sizler olacaksınız. Öğretmenleriniz, sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için gayret gösteriyor. Kendi kültürünüzü, kendi tarihinizi ve kendi medeniyetinizi çok iyi öğrenin. Ondan sonra da bütün dünyaya entegre olacağız. Dünyadaki bilgi değişiminin teknolojik yeniliklerin hiçbir zaman gerisinde kalmayacağız. Kendi değerlerimizden kopmadan ülkemizi her alanda diğer ülkelerle yarışan ve hatta onların da önüne geçen bir ülke haline getireceğiz." dedi.

Ardından gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetini dile getiren Aydoğdu, 3/D sınıfı öğretmeni Ayşe Cahyir Köse’yi tebrik ederek özgüvenli ve Türkçe’yi çok güzel kullanan çocuklar yetiştirdiği için kendisine teşekkür etti.

Ziyaretin devamında öğrencilerin taleplerini de dinleyen Aydoğdu, taleplerin yerine getirilmesi için yetkililere talimatlar verdi.

Daha sonra öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Aydoğdu, eğitim öğretim faaliyetleri üzerine öğretmenlerle istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonunda öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Aydoğdu’yu öğrenciler heyecan ve coşkuyla karşıladı. Öğrencilerin Vali Aydoğdu’ya olan sevgisi gözler önüne serildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gediz’de Bardakçı deresi taşkın koruma projesi başladı

2024-12-09 11:16 - Gündem

Samsun’da 600 gram kokain ve 100 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-10 14:27 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı: "Hedeflere bir bir ulaşacağız"

2024-12-11 14:05 - Spor

İngiltere’de bir Türk iş insanına “Freeman Onur Ödülü” verildi

2024-12-09 15:29 - Siyaset

11 ARALIK ULUSLARARASI DAĞ GÜNÜ KUTLANIYOR

2024-12-11 14:34 - Gezi

KIZILDENİZ DEĞİL MARMARİS KÖRFEZİ

2024-12-09 12:43 - Marmaris

Ali Acar’ın Damadı Anıl Şen Hayatını Kaybetti

2024-12-13 11:48 - Marmaris

MARMARİS'İN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ VE GÜZEL KALE SOKAKLARI

2024-12-12 16:09 - Marmaris

Galatasaray ve Malmö Karşı Karşıya!

2024-12-11 09:34 - Spor

Marmaris’te Eğitim İçin Özel Bir Etkinlik

2024-12-10 10:44 - Marmaris

İlgili Haberler

Sırıklı sakinlerinden 2 bin kişilik keşkek hayrı

10:22 - İnsan

Vezirköprü’de otopark ve meydan projesi için çalışmalar başladı

10:15 - İnsan

Alman Rahibe, Gazze barışı için Türkiye üzerinden Kudüs’e yürüyor

10:06 - İnsan

Vatandaşlar yağmur hazırlıklarına başladı

10:01 - İnsan

Minik GKV’lilerden "25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu" töreni

09:58 - İnsan

Günün Manşetleri

TBB’den Milas Belediyesi’ne Ekskavatör Desteği

17:38 - Genel

Bıçak darbeleriyle öldürülen kadının damadı tutuklandı

13:58 - Asayiş

‘Ev Sahibi Türkiye’ projesine rekor talep

13:47 - Ekonomi

Kendini ifade etmekte zorlanan genç şair duygularını kitaplaştırdı

13:36 - Eğitim

6 yaşında başladığı bakırcılığı neredeyse yarım asırdır sürdürüyor

13:28 - Kültür Sanat