?>

Vatandaşlar Melikgazi’nin benzersiz finans modeli ile ev sahibi olmaya devam ediyor

?lçeyi geleceğe taşıyacak şehircilik anlayışı ile kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüten melikgazi belediyesi, yıldırım beyazıt mahallesi 1. Etap projesi kapsamında tamamlanan dairelerden 21’inin satışını ihale ile gerçekleştirdi.

Gündem - 2 ay önce

İlçeyi geleceğe taşıyacak şehircilik anlayışı ile kentsel dönüşüm çalışmalarını yürüten Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi 1. Etap projesi kapsamında tamamlanan dairelerden 21’inin satışını ihale ile gerçekleştirdi.

İlçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları ile sadece fiziksel bir yenileme değil, sosyal ve ekonomik açıdan da bir yenileme yaptıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyemizin gayretleriyle mahallelerimiz kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla yepyeni bir vizyona kavuşuyor. Farklı mahallelerde de kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 1. Etabını tamamladığımız 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden 23 dairenin satışı için ihale düzenledik. % 25 peşinat, 36 ay vade farksız eşit taksit, sıfır faiz imkânı ile ev almak isteyenlere güzel bir fırsat sunuyoruz. İhalemizden elde ettiğimiz gelir yine yatırım ve hizmet olarak ilçemize yansımış olacak. Yapmış olduğumuz yatırımlar ve yeni projeler Melikgazi sakinlerimizin yaşam kalitesinin artmasına vesile oluyor. Düzenlediğimiz ihalemizde 23 adet dairemizden 21’ini sattık, 2’si pazarlığa kaldı. Ev sahibi olan vatandaşlarımıza Cenabı Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, evleri hayırlı olsun" dedi.

İhaleye katılan vatandaşlar ise sıfır faiz ve taksitle ev sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Mustafa Palancıoğlu’na bu fırsat için teşekkür ettiler.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Antalya’ya dolu yağdı: Alacabel beyaza büründü

2025-05-29 18:50 - Asayiş

Marmaris'te Şok Ölüm

2025-05-30 11:08 - Asayiş

Marmaris Tazelenme Üniversitesi'nden İlk Mezunlar

2025-05-29 15:02 - Eğitim

Hınıs’ta ’Beraber bir dondurma yemeyelim mi?’ etkinliği

2025-05-29 18:17 - İnsan

CHP’li Özcan’dan Yargı Eleştirisi

2025-05-29 14:55 - Siyaset

Ankara’daki hobi bahçelerinin durumu ele alındı

2025-05-29 17:49 - Siyaset

Fiba Commercial Properties, yeni projelerini yatırımcılara tanıttı

2025-05-29 15:28 - Ekonomi

Bodrum'da Korkunç Olay

2025-05-30 00:05 - Asayiş

Karapınar’da otomobil refüje çarptı: 1 yaralı

2025-05-29 18:09 - Asayiş

Bakan Uraloğlu: "‘Geldik ama evde yoktunuz’ dönemi sona erdi"

2025-05-29 13:24 - Genel

İlgili Haberler

Sıcak havalar denize giriş saatlerini de değiştirdi

21:06 - Gündem

Tekirdağ’daki orman yangınının dumanı Çanakkale Boğazı’nı kapladı

20:18 - Gündem

Van Gölü rüzgarla coştu: Dalgalar sahili dövdü

19:35 - Gündem

Kızıl şahin tekrar doğaya kavuştu

18:18 - Gündem

Palu’da fırtına etkili oldu

18:18 - Gündem

Günün Manşetleri

Enerji İçecekleri Tehlike Saçıyor

12:41 - Sağlık

FETÖ'nün "Kolici" Finansörü Deşifre Oldu

12:29 - Asayiş

Kalıcı İşitme Kaybına Karşı Kritik Uyarı!

12:13 - Sağlık

Şehit Ömer Halisdemir kabri başında anıldı

12:10 - Genel

Kenevir ekimi yapılan ikamete operasyon düzenledi

12:10 - Asayiş