?>

Yağışlı havanın son bulmasını fırsat bilen vatandaşlar İskenderun Sahili’ne akın etti

YAĞIŞ SONRASI VATANDAŞLAR SAHİLE AKIN ETTİ (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ) SELAHATTİN ÇETİN HATAY (İHA) - HMN

Genel - 3 ay önce

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaşanan olumsuz hava ve yol koşullarının geride kalması ile birlikte vatandaşlar, güneşli havanın tadını çıkarmak için sahile akın etti.

Doğu Akdeniz’de son bir aydır etkili olan şiddetli olan yağışların ardından Hatay’da güneş yüzünü gösterdi. Ramazan ayını ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, güzelliğiyle eşsiz doyum sunan İskenderun Sahili’ne akın etti. Güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar, aileleriyle birlikte vakit geçirdi.

Sahil özlemi içerisinde olduğunu ifade eden Ahmet Dikilitaş, ’’Her yerde şu anda insan akını var diyebiliriz. İnsanlar kötü havalarda evlerine kapanmak zorunda kalıyor. Şu an havanın çok güzel oluşu herkese iyi geldi. Küçük bebeğimiz var, o da eşimle. Biz de hava alalım hem sahili bir tekrardan görelim istedik. Henüz plan yapmadık ama kalırız diye düşünüyorum. Yani daha akşam yemeğini de burada yemeği düşünüyoruz buradan çıkmayı düşünmüyoruz. Doyasıya bu günü deniz ile birlikte geçirmeyi düşünüyoruz’’ dedi.

Anne Gözde Özdemir, ’’Yani ortam çok güzel, çok güzel yapıldı. Yağıştan sonra buralara gelmek çok iyi geldi. Çocukların hava alması, sosyal etkinlik görmesi de çok güzel oldu. Bizlere de güzel bir ortam oldu" dedi.

Depremde zarar gören İskenderun Sahili’nin yeniden inşa ve ihyası için emek verenlere teşekkürlerini dile getiren Atilla Özdemir, "Buranın çok güzel bir hale gelmesinden dolayı başta buraya emeği geçen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Vicdanlar Sular Altında

2026-02-19 14:11 - Marmaris

Oyuncu Metin Akpınar’ın biyolojik kızı Duygu Nebioğlu: "20 yıldır verdiğim mücadelede ne kadar haklı olduğumu bugün gördüm"

2026-02-18 15:56 - Magazin

Tuğba Özay’dan Kars’ta Birlik ve Beraberlik Mesajı: "Emperyalizmin oyununa gelmeyelim"

2026-02-19 14:42 - Magazin

Bursa’nın kadınlar matinesinde güven ve sanat vurgusu

2026-02-18 10:06 - Magazin

Şevval Sam Trabzon hasırına ilmek attı

2026-02-17 14:07 - Magazin

Genç oyuncusu Mustafa Konak’ın rol aldığı "Yerçekimi" Berlinale’de yarışacak

2026-02-17 13:47 - Magazin

Nilüfer Genç Caz Evrencan Gündüz ile final yaptı

2026-02-17 10:40 - Magazin

Kırıkkale’de Hüseyin Kağıt konserine binlerce kişi akın etti

2026-02-17 03:12 - Magazin

Fatma Girik’in "vasiyet" davasında karar

2026-02-14 09:22 - Magazin

Berna Laçin Buldan’a hayran kaldı

2026-02-16 10:20 - Magazin

İlgili Haberler

TRAKYAKA’da 2026 yatırım hedefleri değerlendirildi

19:09 - Genel

Dicle’de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

19:04 - Genel

Başkan Genç: "Marjinal bir grup Trabzon turizmini, Trabzon’a gelen turistleri yargılamak istiyor"

18:00 - Genel

Sancaktepe’de "Kadın ve Yaşam Festivali" kapılarını açtı

17:22 - Genel

Başsavcı Tiryaki: "Ceza infaz kurumlarımızı proaktif yönetim anlayışıyla yönetiyoruz"

17:00 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem