?>

Yangın şehidi Tolunay Kocaman gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Eskişehir'de orman yangınında şehit olan 10 kişinin arasında yer alan tolunay kocaman'ın gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken, 1 hafta önce evlendiği eşi burcu kocaman ayakta durmakta güçlük çekti.

Asayiş - 3 ay önce

Eskişehir’de orman yangınında şehit olan 10 kişinin arasında yer alan Tolunay Kocaman, memleketi Seyitgazi’nin Kümbet mahallesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken, 1 hafta önce evlendiği eşi Burcu Kocaman ayakta durmakta güçlük çekti.

Seyitgazi ilçesinde başlayan yangına müdahale için bölgede görev alan 28 yaşındaki Tolunay Kocaman, dün şehit olan 10 kişilik ekibin içinde yer alıyordu. Kocaman’ın cenazesi, işlemleri ve kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Kocaman’ın cenazesi, baba ocağı olan Seyitgazi ilçesinin Kümbet mahallesine getirildi. Cenaze namazına Kocaman’ın sevenleri ve mesai arkadaşları katıldı. Taziyeleri kabul eden baba Hüseyin Kocaman ve şehidin 1 hafta önce evlendiği eşi Burcu Kocaman’ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Tolunay Kocaman, mahalle kabristanlığına defnedildi.

Törene, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ve Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ile birlikte diğer protokol mensupları katılım sağladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

Erzincan’da kültür balıkçılığı yaygınlaşıyor

2025-07-23 14:21 - Gündem

Bozburun’da teknede kavga: 1 ölü, 3 yaralı

2025-07-20 23:04 - Asayiş

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

Muğla’da Karayolu Yatırımları Devam Ediyor

2025-07-22 11:56 - Ulaşım

Teknede çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetmişti: 3 kişi tutuklandı

2025-07-21 17:45 - Asayiş

Marmaris’te teknede başlayan tartışma Kanlı Bitti

2025-07-22 12:15 - Asayiş

Başkan Uzun, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

2025-07-24 12:15 - İnsan

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

İlgili Haberler

Eyüpsultan’da sokağa dalan vinç dehşet saçtı: Mahalleli sokağa döküldü

06:28 - Asayiş

Tıra arkadan çarpan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü

05:15 - Asayiş

Aç kalan çakal yavruları Bartın şehir merkezinde görüntülendi

03:33 - Asayiş

Samsun’da motosiklet yayaya çarptı: 3 kişi ağır yaralandı

01:28 - Asayiş

Tekirdağ’da motosikletlinin metrelerce sürüklendiği kaza kamerada: Olay yerinde tansiyon yükseldi

01:08 - Asayiş

Günün Manşetleri

17 yaşında ilk romanını yazdı

15:39 - İnsan

Çocukların oyun alanı tahrip edildi, zemin kaplamaları ateşe verildi

14:59 - Gündem

Posof’ta sonbaharla gelen güzellikler

14:50 - Gündem

Galatasaray’da Ajax maçının hazırlıkları devam etti

14:28 - Spor

Kız arkadaş kavgasında kurusıkı ile rastgele ateş etti

13:48 - Asayiş