?>

Yaşlı kadını yüzüğü için öldüresiye darbetti

Harun eşim

Asayiş - 8 ay önce

Adana’da bir kişi, akrabası olan kadının yüzüğünü almak için evinde öldüresiye darbetti, daha sonra banyoda ıslatıp kapıyı üzerine kilitledi. Ağır yaralanan yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı. Şüpheli ise mahalleli tarafından hortumla dövüldü. Zanlı, ambulansla hastaneye götürülürken firar etti.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Halil İbrahim A., akrabası olan Harun Eşim’in (70) evine ziyarete gitti. Halil İbrahim, burada Harun Eşim’in yüzüğünü görüne çalmak istedi.

Yaşlı kadın kendisine direnip "kefen param" diye yüzüğü vermeyince Halil İbrahim, kadını öldüresiye darp etti. Keser sapıyla öldüresiye darp ettiği Harun Eşim’i daha sonra banyoya kadar sürükleyen Halil İbrahim A., banyonda Harun Eşim’e su tutup ardından kapıyı üzerine kilitleyip kaçtı.

Bu sırada mahalle sakinleri durumu fark edince Halil İbrahim A.’yı yakalayıp hortumla öldüresiye darp etti. Olay yerine gelen iki ambulans kadını ve şüpheliyi hastaneye götürdü. Şüpheli yolda iyi olduğunu söyleyip ambulanstan kaçarak kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Harun Eşim ise Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaşlı kadının yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Annesinin evde tek olduğu sırada olayın yaşandığı aktaran Mukaddes Çınar (45), “Annem evde tek otururken olay meydana geldi. Annemi tek görünce, ’kefen param’ dediği yüzüğünü almaya çalışmış. Daha sonra zorla yüzüğü ve cep telefonu alıyor. Annemi dövdüğü yetmediği gibi, banyoda suya tutup sonra üzerine kapıyı kilitliyor. Dış kapıyı da kilitleyip dış kapının kolunu kırıyor içeri kimse girmesin diye. Mahalleli daha sonra adamı darp ediyor. Ellerine sağlık, teşekkür ediyorum dövenlere” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

D-MARİN İTALYA'NIN EN DEĞERLİ PREMİUM MARİNA GRUBUNU OLUŞTURUYOR

2024-09-25 16:27 - Gezi

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor

2024-09-27 16:44 - Gündem

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)

2024-09-30 20:29 - Spor

İlgili Haberler

Kavgada ilgisi olmayan esnaf kalbinden vuruldu

13:09 - Asayiş

Uyuşturucu taciri 3 şüpheli tutuklandı

13:08 - Asayiş

İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den BM’ye mektup: "İsrail artık tüm kırmızı çizgileri aştı"

12:50 - Asayiş

TüvTürk muayene istasyonuna operasyon: 3 gözaltı

12:59 - Asayiş

Kaçak ağaç kıyımına ağır ceza

12:45 - Asayiş

Günün Manşetleri

MHRS Randevularına Aile Hekimi Kolaylığı

11:28 - Sağlık

Serin Cennet Doğa Tutkunlarını Ağırlıyor

11:23 - Kültür Sanat

Mesane Kanserinde Erken Teşhis Hayati Önem Taşıyor

11:07 - Sağlık

Zehir Evine Koçbaşıyla Baskın

11:02 - Asayiş

Akraba Cinayeti Şüphelisi Yakalandı

10:35 - Asayiş