?>

Yeni aldığı lüks aracının tadını çıkarmak isterken 140 bin TL ceza yiyen sürücü, çok sevdiği aracına 60 gün sonra kavuştu

GAZA GELEREK DRİFT ATTIĞINU SÖYLEYEN KILINÇ, GERİDE KALAN 60 GÜNÜN ARDINDAN ÇOK SEVDİĞİ ARACINA KAVUŞTU. ARACINI YEDİEMİN OTOPARKINDA HER GÜN ZİYARET ETTİĞİNİ İFADE EDEN KILINÇ, CEZALARIN YÜKSEK OLMASINDAN DOLAYI DRFİT ATMAYI KİMSEYE TAVSİYE ETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Genel - 3 hafta önce

Hatay’da 3 buçuk milyon TL’ye satın aldığı lüks aracıyla drift atıp 140 bin TL trafik cezası yiyen Adem Kılınç, trafikten men edilen aracına 60 gün sonra kavuştu. Drift attığı için pişman olan Kılınç, aracını otoparkta her gün gidip gördüğünü ve temizlediğini söyledi.

Antakya ilçesinde yaşayan Adem Kılınç, geçtiğimiz aylarda Antalya’dan 3.5 milyon TL değerinde yeni bir spor araba almıştı. Yeni arabasıyla turlayan Kılınç, Güzelburç Mahallesi’ndeki sanayi sitesi içerisinde drift attığı anlarda polis ekiplerine yakalanmıştı. Drift atan sürücüye; 140 bin idari para cezası uygulanmış, sürücü belgesine 60 gün süreyle el konulmuş ve araç 60 gün trafikten men edilmişti. Gaza gelerek drift attığınu söyleyen Kılınç, geride kalan 60 günün ardından çok sevdiği aracına kavuştu. Aracını yediemin otoparkında her gün ziyaret ettiğini ifade eden Kılınç, cezaların yüksek olmasından dolayı drfit atmayı kimseye tavsiye etmediğini söyledi. "Arabam bağlıyken 60 günün 58 günü boyunca her gün gidip başında durdum, arabayı yıkadık ve temizledik"

Aracına günler sonra kavuşmanın heyecanını yaşayan Adem Kılınç, "Arabamızı yeni almıştık. Sanayi sitesinde bir anlık gazla iki tur döndük, polis ekipleri arabamızı 60 gün bağladı ve ehliyetimizden de olduk. Drift atmaktan 140 bin TL ceza yedik. Drift attığım için pişmanım, böyle şeyleri asla kimseye kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Arabama 60 gün süren bir süreçten sonra kavuştum, kimseye tavsiye etmiyoruz böyle şeyler. Arabam bağlıyken 60 günün 58 günü boyunca her gün gidip başında durdum, arabayı yıkadık ve temizledik. Drift atmak isteyenler, trafiğe kapalı alanlarda ve fuar alanları harici hiçbir yerde dönmelerini tavsiye etmiyoruz. Kesinlikle böyle şeyleri bir daha kesinlikle yapmasın kimse. Böyle durumların cezaları yüksek oluyor. Burada ilerleyen zamanlarda cezalar 2 kat oluyor. Mesela şu an ben tekrardan yaparsam; ehliyetime 5 yıl el konulacak ve 280 bin TL ceza yiyeceğim ama bir daha olmayacak" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE OTELLER YANGIN YÖNETMELİĞİNE HAZIR

2026-05-12 17:19 - Marmaris

Hayvan Sevgi Bahçesi Kalıcı Çözüm Bekliyor

2026-05-16 12:57 - Marmaris

Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamalarında Murat Boz Rüzgarı

2026-05-11 00:40 - Magazin

Emekli oldular, bisikletle Türkiye turuna çıktılar

2026-05-12 11:07 - İnsan

Sokaklardaki annelere karanfil dağıttılar

2026-05-10 16:41 - Siyaset

MUĞLA'DA DALTONLAR ÇETESİNE JANDARMA'DAN DEV OPERASYON

2026-05-16 11:08 - Asayiş

Havza’da kuvvetli sağanak etkili oldu, dere taştı

2026-05-12 18:51 - Gündem

Aksaz’da temsili askerlik töreni duygusal anlara sahne oldu

2026-05-15 20:21 - Marmaris

Marmaris'te Sürücülere "Dumansız Araç" Denetimi

2026-05-11 15:48 - Marmaris

Torbacı operasyonunda 1 kişi tutuklandı

2026-05-11 16:48 - Asayiş

İlgili Haberler

TRAKYAKA’da 2026 yatırım hedefleri değerlendirildi

19:09 - Genel

Dicle’de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

19:04 - Genel

Başkan Genç: "Marjinal bir grup Trabzon turizmini, Trabzon’a gelen turistleri yargılamak istiyor"

18:00 - Genel

Sancaktepe’de "Kadın ve Yaşam Festivali" kapılarını açtı

17:22 - Genel

Başsavcı Tiryaki: "Ceza infaz kurumlarımızı proaktif yönetim anlayışıyla yönetiyoruz"

17:00 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem