?>

Yeni yılın ilk mahalle buluşması Altınşehir’de

Nilüfer belediye başkanı şadi özdemir’in mahallelere giderek, vatandaşların talep ve önerilerini dinlediği ‘şadi başkan mahallende söz sende’ buluşması altınşehir mahallesi’nde yapıldı.

Genel - 4 ay önce

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in mahallelere giderek vatandaşların talep ve önerilerini dinlediği ‘Şadi Başkan Mahallende Söz Sende’ buluşması, Altınşehir Mahallesi’nde yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Şadi Özdemir, dayanışma içinde ilerleyerek sorunların üstesinden geleceklerini vurguladı.

Nilüfer Belediyesi’nin yerel katılımın artırılması, sorunların yerinden çözümü ve yapılacak projelerin paylaşılması amacıyla hayata geçirdiği ‘Şadi Başkan Mahallende Söz Sende’ programının 2025 yılındaki ilk etkinliği, Altınşehir Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Programa Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in yanı sıra başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Altınşehir Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleştirilen buluşmaya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Altınşehir Mahalle Muhtarı Melahat Şanal’ın da hazır bulunduğu programa katılanlar, talep ve önerilerini Başkan Şadi Özdemir ile paylaştı. Araç parkları, sürücü kurslarının trafikte oluşturduğu yoğunluk, yürüyüş yollarının yenilenmesi, ATM cihazı konması, sokak numaralarının tabelalarla belirtilmesi gibi farklı taleplerde bulunan vatandaşlar, trafik ve çevre temizliği konularında da önerilerde bulundular.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, adaletli ve verimli yatırımları hayata geçirmeye çalıştıklarını anlattı. Sosyal işleri önemsediklerinin altını çizen Özdemir, kreş ve yaşlılara yönelik projelerden de bahsetti. Vatandaşların bakış açısının ve katılımının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir, ‘Nilüfer Her Yerde’ uygulamasını kullanmalarını önerdi. Altınşehir Mahallesi’nin kıymetli bir yer olduğunu belirten Başkan Şadi Özdemir, “Dayanışma içinde ilerleyeceğiz. Hep birlikte güzel bir yıl geçireceğimize inanıyorum” dedi.

Programın sonunda Altınşehir Mahallesi Kadın Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni de ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, dernek üyelerine yeni yılda yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şırnak’ta 10 kilo 267 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-02 13:29 - Asayiş

Hakkari’de 42 Kilogram Metamfetamin Yakalandı

2025-01-07 11:15 - Asayiş

Uyuşturucu operasyonunda 99.3 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-03 09:50 - Asayiş

Şırnak’ta 50 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-06 13:16 - Asayiş

Ağrı’da 1 kilo 44 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-02 15:17 - Asayiş

Şırnak'ta 50 Kilo 700 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-06 13:22 - Asayiş

52 Yaşındaki Torbacı Metamfetaminle Yakalandı

2025-01-03 11:31 - Asayiş

Aracın Yolcu Koltuğunda 3.5 Milyon TL'lik Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-07 10:38 - Asayiş

Metan gazı püskürmesinde ölen 8 maden işçisi 12. yılda anıldı

2025-01-07 12:37 - İnsan

Fuhuş operasyonunda metamfetamin ve silah ele geçirildi.

2025-01-03 12:36 - Asayiş

İlgili Haberler

Sakarya Üniversitesi’nde 1. Ulusal Tıp Bahar Okulu gerçekleştirildi

15:51 - Genel

Başkan Zencirci, genç karatecilerin sarı kuşaklarını bağladı

15:32 - Genel

İl Genel Meclisi 2025 Mali Yılı Mayıs Ayı Olağan Toplantısı yapıldı

15:34 - Genel

Erzincan İl Su Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

15:28 - Genel

Askerlik hayali gerçeğe dönüştü

15:26 - Genel

Günün Manşetleri

Mayıs Ayı Ödemeleri Toplam 6,2 Milyar Lira

15:34 - Ekonomi

Erdoğan'ın Kıbrıs Ziyaretine Sakaryalı İş İnsanı Koç Eşlik Etti

15:07 - Genel

Göçmen Kaçakçıları da İHA Takibine Takıldı

14:48 - Asayiş

Çay ocağındaki kuzen cinayetinin sebebi mahkemede ortaya çıktı: "Asıl hedef bendim"

14:40 - Asayiş

Rus Turist Alarm Yarattı

14:07 - Asayiş