?>

Yenişehir’e yeni Jandarma karakolu

TÜRKİYE'YE ÖRNEK YATIRIMIN OLDUĞU ALANA JANDARMA KARAKOLU YAPILIYOR

Asayiş - 1 saat önce

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Jandarmanın yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 76 fabrikadan oluşacak sanayi sitesinde binlerce kişiye istihdam sağlanacak.

Yenişehir ilçesinde yaklaşık 3 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek Yenişehir Sanayi Sitesi bünyesinde inşa edilecek Jandarma Hizmet Binası’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Ali Kösem, Yenişehir Kaymakamı Ümit Altay, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Yenişehir Jandarma Komutanı Ünal Usta, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Özdaş, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Torun, 76 fabrikadan oluşacak sanayi sitesinin üretim kapasitesi, yatırım hacmi ve sağlayacağı istihdam imkanlarıyla bölge ekonomisine önemli katkılar sunacağını söyledi.

Torun, "76 fabrikadan oluşan sanayi sitesi; üretim kapasitesi, yatırım hacmi ve sağlayacağı geniş istihdam imkanlarıyla bölgemizin ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sunacak örnek bir sanayi yatırımıdır. Tam kapasiteyle faaliyete geçtiğinde binlerce kişiye doğrudan, birçok sektöre ise dolaylı olarak istihdam sağlayacak olan sanayi sitemiz; üretimi, ticareti ve bölgesel kalkınmayı destekleyen güçlü bir merkez olacaktır" dedi.

Sanayi sitesi içerisinde yapımına başlanan Jandarma Hizmet Binası’nın bölgenin güvenliğine katkı sağlayacağını belirten Torun, "Sanayi sitemiz içerisinde yapımına başlanan Jandarma Hizmet Binası’nın bölgemizin güvenliğine, kamu hizmetlerinin etkinliğine ve sanayi alanındaki huzur ortamının güçlenmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu anlamlı günde bizlerle birlikte olan, katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize, destek veren kurumlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından Jandarma Hizmet Binası’nın temeli atıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Görkem Sevindik: "Her rolümün özellikle farklı olmasını tercih ediyorum"

2026-06-18 17:09 - Magazin

ABD, Dünya Kupası’nda 2’de 2 yaptı

2026-06-20 00:06 - Spor

Caz beş gün boyunca Nilüfer’in dört bir yanında

2026-06-18 14:21 - Magazin

SÖĞÜTKÖY’DE ELEKTRİK İSYANI: “21. YÜZYILDA KARANLIKTA YAŞIYORUZ”

2026-06-23 10:34 - Marmaris

Ferhat Göçer ve Ömür Gedik’ten konser

2026-06-19 13:51 - Magazin

Marmaris’te sağanak sonrası kapsamlı temizlik çalışması

2026-06-20 12:25 - Marmaris

ÜÇ ÇOCUK ANNESİ MANİSALI AZMİYLE ÖRNEK OLDU

2026-06-20 09:58 - İnsan

Çorum’da kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

2026-06-18 01:10 - Asayiş

SAHİLE BETON DÖKÜMÜNE 150 BİN TL CEZA

2026-06-20 15:37 - Asayiş

Direksiyon başında kalp krizi geçiren tanker sürücüsü hayatını kaybetti

2026-06-21 01:42 - Asayiş

İlgili Haberler

Trafik polisinden örnek davranış

12:07 - Asayiş

Beşiktaş’ta uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

12:09 - Asayiş

Eskişehir’de 3 evden 1 milyon 20 bin TL’lik hırsızlık yapan 2 kadın tutuklandı

12:12 - Asayiş

Manavgat’ta çayda kaybolan genç 13 gündür aranıyor

12:02 - Asayiş

Yangını gören makinistler treni durdurup müdahale etti

11:57 - Asayiş

Günün Manşetleri

Hayatını öğrencilere adadı, fakülteye iletişim müzesi kurdu

10:58 - Genel

CHP’de gece yarısı çilingirli devir

10:38 - Siyaset

Gürültü cinayetinde 24 yıla kadar hapis istemi

10:27 - Asayiş

Gazze’deki mezarlıkta onlarca insan kalıntısı çıkarıldı

09:59 - Asayiş

Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı

16:09 - Spor