?>

Yeniyurt Mahallesi’ne Modern Sosyal Tesis kazandırılıyor

Beylikova belediyesi, ilçenin en büyük kırsal yerleşimlerinden biri olan yeniyurt mahallesi'nde inşasına başlanan sosyal tesisin temeli bugün atıldı.

İnsan - 3 ay önce

Beylikova Belediyesi, ilçenin en büyük kırsal yerleşimlerinden biri olan Yeniyurt Mahallesi’nde inşasına başlanan sosyal tesisin temeli atıldı.

Temeli atılan tesis; çok amaçlı salon, muhtarlık ofisi, misafirhane, varenda (açık oturma alanı) ve yeşil bahçesiyle mahalle sakinlerine birçok alanda hizmet verecek şekilde tasarlandı. Mahallelinin düğün, cenaze, toplantı gibi toplumsal etkinliklerde kullanabileceği modern ve işlevsel bir mekâna kavuşmuş olacağı belirtildi. Yaklaşık 2 ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanan tesisin sadece fiziki bir yapı değil, aynı zamanda kırsalda sosyal hayatın canlandırılmasına katkı sunacak önemli bir merkez olacağı aktarıldı. "Bu sosyal tesisimizi en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, "Yeniyurt, Beylikova’mızın en büyük kırsal mahallesi. Bu nedenle hem nüfusu hem de ihtiyaçları diğer mahallelere göre daha fazla. Vatandaşlarımızın bir araya gelip sosyalleşebileceği, ihtiyaç anında kullanabileceği bu sosyal tesisimizi en kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. Şimdiden mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Beylikova Belediyesi, kırsal mahallelere yönelik yatırımlarla sosyal yaşamı desteklemeye ve yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Muğla'da Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

2025-06-25 10:23 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Büyükşehir'den 260 Km Yeni Yol Çizgisi

2025-06-26 13:16 - Ulaşım

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Metin Ergun'dan Hükümete Acil Önlem Çağrısı

2025-06-24 15:53 - Gündem

MARMARİS’TE ÖRNEK TABLO: BABA-KIZ AYNI ANDA YKS’YE GİRDİ

2025-06-22 12:45 - Marmaris

İlgili Haberler

Hisarcık’ta kadınlar Gazze için seferber oldu

12:56 - İnsan

Kendi takılarını yapmak için yola çıktı, şimdi sipariş üzerine üretim yapıyor

12:19 - İnsan

35 yıllık tespih koleksiyonunu Gazze için satışa çıkardı

11:46 - İnsan

Erbaa’da motosikletle koltuk taşıdı

11:44 - İnsan

Çocuklar ’ekim’ dinlemedi, Anzele’nin yolunu tuttu

11:38 - İnsan

Günün Manşetleri

Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı

17:02 - Spor

İskenderun’da 1 milyon TL’lik kablo hırsızlığına 2 tutuklama

16:41 - Asayiş

Rahatsızlığından dolayı nikaha katılamayan babaya duygulandıran sürpriz

16:36 - İnsan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’deki soykırımın durdurulması için yoğun çaba içerisindeyiz"

16:20 - Siyaset

Fenerbahçe, Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı

16:09 - Spor