?>

Yerli 3D teknolojisine büyük fonlama

3D yazıcı üretim alanında faaliyet gösteren MetaTechTR, fonangels.com kitle fonlama platformu üzerinden 54 milyon 265 bin 452 TL’lik yatırım topladığını açıkladı.

Ekonomi - 6 saat önce

3D yazıcı üretim alanında faaliyet gösteren MetaTechTR, fonangels.com kitle fonlama platformu üzerinden 54 milyon 265 bin 452 TL’lik yatırım topladığını açıkladı. Türkiye’nin 3D yazıcı üretim alanında önde gelen şirketlerinden biri olan MetaTechTR, fonangels.com kitle fonlama platformu üzerinden gerçekleştirdiği kitle fonlaması ile öne çıktı. Şirket, yatırımcılar ve girişimciler arasında güven temelli bir bağ kurarak, kitle fonlaması kampanyasını başarıyla tamamladığını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, hedeflenen fon miktarı itibarıyla Türkiye’nin en büyük kitle fonlamalarından biri olarak kayda geçen bu kampanyada, 54 milyon 265 bin 452 TL yatırım toplanarak önemli başarı elde edildi. Bu rakam, yatırımcı güveninin yanı sıra Türkiye’nin teknoloji üretim kapasitesine olan inancın da güçlü bir göstergesi oldu. MetaTechTR, 3D yazıcı makinesiyle sektördeki gücünü pekiştirirken, aynı zamanda yatırımcılara sunduğu fırsatlar sayesinde büyüme yolunda önemli bir adım attı. Kitle fonlaması kampanyası, sadece finansal kaynak sağlamaktan çok, girişimcilere ve yatırımcılara güçlü bir iş birliği imkanı sundu.

Süreci değerlendiren MetaTechTR Kurucusu Muhammed Enes Tahiroğlu, "Kitle fonlaması, yalnızca finansal bir kaynak oluşturma aracı değil, aynı zamanda iş birliği ve ortaklıklar kurarak güçlü bir ekosistem oluşturma fırsatıdır. Bu başarı, birlikte büyümenin gücünü bir kez daha kanıtladı" dedi.

Açıklamaya göre, yatırımcıların ilgisini çeken bu süreç, şirketin teknolojik yatırımlarını hızlandırmak ve üretim kapasitesini daha da artırmak için önemli bir fırsat oluşturdu. Şirket, bu fonlama sayesinde hedeflerine daha hızlı ulaşmayı planlıyor. Bu süreç, şirket için sadece finansal değil, aynı zamanda sektöre dair bir dönüşümün de parçası. Kitle fonlaması modeli, şirketin büyüme stratejisine katkı sağlarken, girişimcilerle yatırımcıları aynı çatı altında birleştiriyor. Bu adım, gelecekte daha fazla fırsat oluşturma ve iş birliğini derinleştirme açısından büyük bir potansiyel taşıyor.

HABER KAYNAĞI : İHA

Haftanın Öne Çıkanları

MİLLETVEKİLİ ERGUN '' OECD VERİLERİNE GÖRE TÜRKİYE, ENERJİ ENFLASYONUNDA ZİRVEDE''

2025-10-20 13:58 - Genel

Marmarisli muhtar Ankara’da düzenlenen programa katıldı

2025-10-18 10:06 - Marmaris

Türkiye, gıda enflasyonunda Avrupa birincisi oldu

2025-10-21 14:59 - Ekonomi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’na Cengizhan Güngör atandı

2025-10-17 19:32 - Gündem

İngiliz ve Alman turistler Kale’nin biber tatarı ve pidesine bayıldı

2025-10-19 08:27 - Magazin

SELMA SONAT'A ÖĞRENCİLERİNDEN UNUTULMAZ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

2025-10-22 14:12 - Marmaris

Marmaris’te silahlı yaralama olayının firarileri yakalandı

2025-10-21 09:33 - Marmaris

Muğla’ya tatil için gelen 23 yaşındaki gençten dört gündür haber alınamıyor 

2025-10-18 17:00 - Asayiş

185 YILDIR VATANDAŞIMIZA HİZMET VERİYORUZ

2025-10-23 14:34 - Marmaris

Muğla’da Zehir Tacirlerine Darbe

2025-10-18 13:44 - Asayiş

İlgili Haberler

Fırtınalı dönemlerin sessiz kazananı: Altın yine sahneye çıktı

20:20 - Ekonomi

Kütahya’da "Yüzyılın Konut Projesi" başlıyor

20:22 - Ekonomi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Azerbaycan yaklaşık 17 milyar dolarlık yatırım hacmiyle Türk yatırımlarının en yoğun olduğu ülke"

18:54 - Ekonomi

Türk Telekom’da yeni CEO Ebubekir Şahin oldu

19:01 - Ekonomi

ATSO Başkanı Hacısüleyman: "Torba kanun dengeleri korumalı, adaletsizliğe yol açmamalı"

18:25 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Galatasaray, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü

16:49 - Spor

Motosiklet kazası yapan genç sürücü kurtarılamadı

16:41 - Asayiş

Samsunspor’a Coulibaly’den üzücü haber

16:41 - Spor

Emekli madenciyi 2,5 milyon lira dolandıran 5 şüpheli tutuklandı

16:40 - Asayiş

Yerli 3D teknolojisine büyük fonlama

16:19 - Ekonomi