?>

Yıl sonu değerlendirme toplantıları yapıldı

2024-2025 eğitim öğretim yılının 20 haziran 2025 cuma günü sona erecek olması vesilesi ile zonguldak il millî eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen ilçe millî eğitim müdürleri kurulu ve eğitim kurumu müdürleri kurulu toplantıları, il millî eğitim müdürü osman bozkan başkanlığında ayrı ayrı gerçekleştirildi.

İnsan - 5 ay önce

2024-2025 eğitim öğretim yılının 20 Haziran 2025 Cuma günü sona erecek olması vesilesi ile Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlçe Millî Eğitim Müdürleri Kurulu ve Eğitim Kurumu Müdürleri Kurulu toplantıları, İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan başkanlığında ayrı ayrı gerçekleştirildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan’ın açılış ve değerlendirme konuşmasıyla başlayan toplantılarda, geride kalan eğitim öğretim yılı bütün yönleriyle değerlendirildi. İlçe millî eğitim müdürleri, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ile okul müdürlerinin katıldığı toplantılarda; Millî Eğitim Bakanlığının Bütüncül Yaklaşımla; Erdem, Değer, Eylem, Beceriler Çerçevesinde "Köklerden Geleceğe" mottosuyla ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ nin uygulanmasındaki saha izlenimleri, akademik başarı, sosyal-kültürel faaliyetler, mesleki gelişim çalışmaları, öğrenci devamsızlıkları, projeler ve yatırımlar gibi pek çok konu değerlendirildi.

Toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Bir yıl boyunca özveriyle çalışan tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederek; "2024-2025 eğitim öğretim yılında ilçelerimiz ve okullarımız birçok başarılı çalışmaya imza attı. Akademik başarıların yanı sıra bilim ve teknoloji içerikli projeler ve sosyal projelerde, TÜBİTAK yarışmalarında, kültürel etkinliklerde ve sportif faaliyetlerde önemli sonuçlar elde ettik. Bugün hem bu başarıları takdir ediyor hem de önümüzdeki yıla yönelik hedeflerimizi belirliyoruz. Eğitim, sürekli gelişim isteyen bir alandır. Bu nedenle yapılan her değerlendirme, bizi daha ileriye taşımak için bir fırsat oluşturacaktır" dedi.

Toplantılarda ayrıca elde edilen ulusal ölçekli başarılar paylaşıldı. 2025-2026 eğitim öğretim yılına ilişkin planlamalar, okul güvenliği, rehberlik çalışmaları, iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları, kurum-kuruluş ve veli iş birliği, yerel projeler ve fiziki altyapı yatırımları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

İlgili Haberler

Çağrı merkezi çalışanlarından görev yeri değişikliğine tepki

18:36 - İnsan

Muş’ta "Ailenin Korunması ve Kadının Güçlendirilmesi" toplantısı yapıldı

17:43 - İnsan

Eskişehirli öğretmenin hikayesi 848 eser arasından seçildi

17:28 - İnsan

’Çocuklarda Mahremiyet Bilinci Eğitimi’ gerçekleştirildi

17:28 - İnsan

Buz gibi evde tek başına yaşayan gencin yürek burkan hikayesi

17:14 - İnsan

Günün Manşetleri

17 yaşında ilk romanını yazdı

15:39 - İnsan

Çocukların oyun alanı tahrip edildi, zemin kaplamaları ateşe verildi

14:59 - Gündem

Posof’ta sonbaharla gelen güzellikler

14:50 - Gündem

Galatasaray’da Ajax maçının hazırlıkları devam etti

14:28 - Spor

Kız arkadaş kavgasında kurusıkı ile rastgele ateş etti

13:48 - Asayiş