?>

Yılmaz çifti 42 yıl sonra düğün yaptı

Aydın'ın efeler ilçesinde yaşayan şenol ve nafize yılmaz çifti, 42 yıl aradan sonra maddi imkansızlıklar nedeniyle yapamadıkları düğün törenini nihayet gerçekleştirdi.

İnsan - 7 ay önce

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Şenol ve Nafize Yılmaz çifti, 42 yıl aradan sonra maddi imkansızlıklar nedeniyle yapamadıkları düğün törenini nihayet gerçekleştirdi.

1982 yılında Koçarlı ilçesinin Orhaniye Mahallesi’nde yaşayan dayısının kızı Nafize Yılmaz’ı (59) kaçıran Şenol Yılmaz (61), ailesinin ekonomik durumu nedeniyle resmi nikah kıyılmasına rağmen düğün yapamamıştı. O dönem kırsal bir bölgede büyüyen Şenol Yılmaz, maddi zorluklar nedeniyle düğün yapma imkanlarının olmadığını, eşini kaçırarak evlendiğini ve yıllardır içinde ukde kalan düğün hayalini 42 yıl sonra gerçekleştirdiğini anlattı.

Şenol Yılmaz, evlilik hikayesini anlatırken o dönemde Türkiye’de çok popüler olan Dallas dizisinin de kaçışlarına vesile olduğunu esprili bir dille dile getirdi. Nafize Yılmaz’ı kaçırırken yaşadıkları anları hatırlatan Yılmaz, kayınvalidesi tarafından fark edilince korkup gitmek isteyince eşinin kendisini alıp evden uzaklaştıklarını söyledi.

Kaporta ustası olarak çalışan Şenol Yılmaz ve ev hanımı Nafize Yılmaz, üç çocuk, iki gelin ve bir torun sahibi. Yılmaz çifti, ailelerinin teşvikiyle yıllardır gerçekleştiremedikleri düğünü yapmaya karar verdiler. İncirliova’nın Sınırteke Mahallesi’nde bir evin bahçesinde yapılan düğüne aile üyeleri, arkadaşları ve komşuları katıldı. Yılmaz çifti düğünde dans edip zeybek oynayarak hayalini kurdukları düğünü kutladı. "Şimdi olsa yine kaçarım"

Düğünde mutluluğunu paylaşan Nafize Yılmaz, kaçırılma sürecinde yaşadığı duyguları gülerek anlattı. "Şimdi olsa yine kaçardım" diyen Nafize Yılmaz, çocukları ve komşularının teşvikiyle düğün törenini düzenlediklerini söyledi.

Yılmaz çifti, 42 yıl sonra hayalini kurdukları düğünü yapmanın verdiği mutluluğu dostlarıyla paylaştı. Gece boyunca süren müzik eşliğinde oynayıp eğlenen davetliler, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Düğüne katılan davetliler Yılmaz çiftine takı taktı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-13 21:44 - Asayiş

Metalik eserler sergisi ‘Art-ık Sanat’ OSM’de açılıyor

2024-10-14 12:44 - Kültür Sanat

Uludağ iş dünyasının buluşma noktası haline geliyor

2024-10-15 13:01 - Ekonomi

Muğla’da keşfedilmeyi bekleyen cennet: Çandır

2024-10-17 12:04 - Gezi

Halk Kafe Marmaris'te emeklinin imdadına yetişti

2024-10-17 14:51 - Marmaris

BU ZAKKUMDAN DÜNYADA SADECE KÖYCEĞİZ’DE VAR

2024-10-14 14:21 - Genel

Bodrum’daki villa projesine tepki: TFF Başkanı istifa etmeli

2024-10-17 13:53 - ÇEVRE

Taksim’de Türk bayrağını kullanarak duygu sömürüsü ile vatandaşlardan para alan 3 kadına para cezası

2024-10-20 07:07 - Asayiş

Erciyes 38 FK deplasmanda

2024-10-19 16:26 - Spor

Marmaris’te turizm sezonu 15 gün uzadı

2024-10-18 11:59 - Marmaris

İlgili Haberler

Ağrı Kızılay gönüllülerinden annelere anlamlı sürpriz

23:17 - İnsan

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden Anneler Günü’ne etkinlik

23:18 - İnsan

Mardin’de "Şehit Anneleri Buluşması" programı düzenlendi

23:16 - İnsan

Başkan Kara şehit annelerini unutmadı

22:39 - İnsan

DPÜ Rektörü, öğrencilerle çiğ köfte yoğurdu, halay çekti

22:08 - İnsan

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş