?>

Yılmaz’dan 1 Mayıs mesajı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI UMUT YILMAZ, 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJDA EMEĞİN, ALIN TERİNİN VE ÜRETİMİN TOPLUMLARIN KALKINMASINDAKİ EN TEMEL UNSUR OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKTİ.

İnsan - 1 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda emeğin, alın terinin ve üretimin toplumların kalkınmasındaki en temel unsur olduğuna dikkat çekti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 1 Mayıs’ın, sadece bir bayram değil, aynı zamanda emeğin değerinin hatırlandığı, dayanışmanın güçlendiği ve birlik ruhunun pekiştiği anlamlı bir gün olduğunu ifade eden Yılmaz, "Alın teriyle hayatı omuzlayan, emeğiyle geleceği inşa eden tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum. Bugün sahip olduğumuz her hizmette, her projede ve her başarıda işçilerimizin katkısı, emeği ve fedakârlığı vardır. Şehrimizin gelişiminde, ilçemizin büyümesinde gece gündüz demeden çalışan tüm emekçi kardeşlerimiz, toplumumuzun en kıymetli yapı taşlarıdır. Onların gayreti olmadan kalkınmadan, ilerlemeden ve refahtan söz etmek mümkün değildir. Bizler Şehitkamil Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ‘makamda değil sahada’ anlayışıyla hareket ediyor, emekçilerimizin yaşam şartlarını iyileştirmek, çalışma hayatını daha adil ve güvenli hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Üreten, çalışan, alın teri döken her vatandaşımızın yanında olmayı bir sorumluluk değil, bir vicdan meselesi olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Güçlü bir toplumun ancak emeğe verilen değerle mümkün olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bu doğrultuda hem belediye bünyemizde çalışan personelimizin haklarını korumaya hem de ilçemizde yaşayan tüm emekçilerimizin sosyal ve ekonomik şartlarını iyileştirmeye yönelik projeler üretmeye devam ediyoruz. Unutulmamalıdır ki güçlü bir toplum, ancak emeğe verilen değerle mümkündür. Dayanışma ruhunu diri tuttuğumuz, birbirimize sahip çıktığımız sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. 1 Mayıs, bu birlik ve beraberliğin en güçlü simgelerinden biridir. Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin kalkınması, şehrimizin gelişmesi ve geleceğimizin daha aydınlık olması için emek veren tüm işçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, başta Şehitkamil’de görev yapan emekçilerimiz olmak üzere tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Sağlık, huzur ve bereket dolu bir çalışma hayatı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü 'ye HAGB kararı

2026-04-30 14:59 - Marmaris

MARMARİS BELEDİYESİNE YENİ ATAMA

2026-04-28 14:50 - Marmaris

Çorum FK, Erzurumspor FK maçı hazırlıklarına başladı

2026-04-28 19:55 - Spor

İçmeler–Marmaris yolunda son durum çalışmalar hızlanıyor

2026-04-25 14:48 - Genel

Bursa’da depoya kurşun yağmuru: Avukat hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

2026-04-29 00:08 - Asayiş

Poizi, Ordu’da sahne aldı

2026-04-26 12:41 - Magazin

Marmaris’te vinç kazasında iki tutuklama

2026-04-24 16:01 - Gündem

Rafet El Roman’dan New York’ta Milli Takım için yeni marş müjdesi

2026-04-26 11:13 - Magazin

Yıldırım’da Müminifest rüzgarı

2026-04-28 14:28 - Magazin

Usta sanatçı Cahit Berkay gençlerle aynı sahneyi paylaştı

2026-04-24 11:05 - Magazin

İlgili Haberler

Gaziantep Büyükşehir’den toplu taşımada Türkiye’de bir ilk

20:48 - İnsan

Vanlı annelerin evlat nöbeti devam ediyor

20:29 - İnsan

Kızılay meydan projesi için geri sayım başladı

19:45 - İnsan

Cadde62 ile Tunceli’ye yeni yaşam alanı

19:14 - İnsan

Bafra’da anne ve bebekler için evde sağlık desteği

17:15 - İnsan

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem