?>

Yılmaz’dan evlenecek çiftlere müjde

YILMAZ’DAN EVLENECEK ÇİFTLERE MÜJDE YILMAZ’DAN EVLENECEK ÇİFTLERE MÜJDE

İnsan - 2 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, genç çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarında olacaklarını vurguladı.

Yılmaz, ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Karadede, Dımışkılı ve Zülfikar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgiyle karşılanan Yılmaz, hemşehrileriyle birebir görüşerek talepleri dinledi.

Mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Yılmaz, Şehitkamil’in her noktasına eşit hizmet götürme anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti. Kırsal mahallelerde sosyal yaşamı güçlendirmek adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Yılmaz, altyapıdan üstyapıya kadar birçok alanda çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Özellikle mahallelerin ihtiyaçlarına göre şekillenen projelerle yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyleyen Yılmaz, "Her mahallemizin kendine özgü ihtiyaçları var. Biz de buna göre planlama yapıyor, hizmetlerimizi bu doğrultuda hayata geçiriyoruz" dedi.

"Evlenecek gençlere büyük destek"

Ziyaretlerde evlenecek gençlere yönelik müjdelerini de paylaşan Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışıyla önemli destekler sunacaklarını açıkladı. Düğün salonlarının yanı sıra gelinlik ve damatlık ile gelin arabası desteği sağlayacaklarını belirten Yılmaz, genç çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarında olacaklarını vurguladı. Yılmaz, "Gençlerimizin hayatlarını birleştirirken yaşadıkları maddi zorlukları biliyoruz. Bu noktada belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız. Amacımız, hiçbir gencimizin bu süreçte kendini yalnız hissetmemesi" ifadelerini kullandı.

"Hemşehrilerimizin yanında durmaya devam edeceğiz"

Ziyaret boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, Şehitkamil’de gönül belediyeciliğini esas aldıklarını ifade ederek, saha çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek, "Bizim için en kıymetli olan, vatandaşımızın memnuniyeti. Bu nedenle her zaman sahada olmaya, hemşehrilerimizin yanında durmaya devam edeceğiz. Şehitkamil’de hiç kimsenin kendini yalnız hissetmemesi için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE YANGIN SONRASI UMUT YEŞERDİ

2026-04-18 14:53 - Marmaris

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

2026-04-18 00:51 - Asayiş

MARMARİS ULTRA TRAİL HEYECANI BAŞLIYOR

2026-04-17 16:29 - Marmaris

"DİJİTAL OYUNLARDA ŞİDDET, ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIĞI TETİKLEYEBİLİR"

2026-04-18 13:15 - Sağlık

MHP MUĞLA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL TEŞKİLATI FESHEDİLDİ

2026-04-17 15:55 - Siyaset

ALTIN DEĞİL, SU KAÇAĞI ARIYORLAR

2026-04-18 10:49 - Ekonomi

Elazığ’da 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 tutuklama

2026-04-18 11:39 - Asayiş

Kaymakam Refiki Birkan Göktaş Marmaris’e Veda Etti

2026-04-18 10:59 - Genel

Türkiye’nin nüfusa kaydedilen ilk robotu şimdi de işe başladı

2026-04-18 12:23 - Teknoloji

(Düzeltme) Kanye West’ten dünya rekoru: 150 milyonluk sahnede 100 bin kişiye konser verecek

2026-04-18 15:04 - Magazin

İlgili Haberler

12 metrekarelik dükkanda iğne ile dokuyarak geçen ömür

09:17 - İnsan

Erzurum’da sağlıkçılar 137’inci kez Gazze için yürüdü

09:09 - İnsan

Babasına uzattığı demirin elektrik tellerine değmesiyle akıma kapılarak kollarını ve bacağını kaybeden Ahmet ibadet ederek yaşama tutundu

09:02 - İnsan

Vali Baruş’tan Narman’da şehit ailesi ve gaziye anlamlı ziyaret

09:07 - İnsan

Kars, Erasmus+ Gençlik Projesine ev sahipliği yapıyor

09:06 - İnsan

Günün Manşetleri

Alevlerle biçerdöver yarışı: Yangının dibinde zamanla yarış

17:04 - Asayiş

Özgür Özel: "Ya bu oyunu bozacağız ya yeni bir yol açacağız"

16:45 - Siyaset

Amanos Ultra Trail çocuk koşusuyla başladı

16:34 - Spor

13 yıl sonra çözülen kayıp dosyasında 2 tutuklama

16:15 - Asayiş

Tamir etmek istediği harman makinesine düşen genç şahıs öldü

15:56 - Asayiş