?>

Yılmaz’dan Ramazan Bayramı mesajı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI UMUT YILMAZ, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.

İnsan - 4 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yılmaz, bayramların, toplumsal bağların güçlendiği, kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna zamanlar olduğuna dikkat çekerek, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Başkan Yılmaz mesajında, Ramazan ayının manevi ikliminin ardından bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Rahmet, bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan’ı geride bırakırken, bayramın getirdiği kardeşlik ve dayanışma ruhunu hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, gönüllerin birleştiği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu en özel günlerdir" dedi.

Şehitkamil Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını vurgulayan Yılmaz, özellikle ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan sosyal destek çalışmalarının Ramazan ayında artarak sürdüğünü ifade etti. Yılmaz, "Bizler, sadece bayramlarda değil yılın her günü hemşehrilerimizin yanında olmaya, onların hayatına dokunmaya gayret ediyoruz. Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiğimiz sosyal yardımlar ve desteklerle gönüllere ulaşmanın mutluluğunu yaşadık. Bayramda da bu dayanışma ruhunu büyütmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şehit aileleri ve gazileri de unutmayan Yılmaz, onların her zaman baş tacı olduğunu belirterek, "Bu vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri ve kahraman gazilerimiz bizlere en kıymetli değerlerdir. Onların yanında olmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve her zaman destek olmak bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Bayram vesilesiyle bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine ve gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum" şeklinde konuştu.

Toplumsal birlikteliğin önemine de değinen Yılmaz, bayramların aynı zamanda paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği günler olduğuna dikkat çekti. "Komşuluk ilişkilerimizi güçlendirelim, büyüklerimizi ziyaret edelim, çocuklarımızın bayram sevincine ortak olalım. Birlik ve beraberliğimizi ne kadar güçlendirirsek, geleceğe o kadar umutla bakarız" tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, "Bayramın; şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Tıp Bayramı’na Özel Anlamlı Söyleşi

2026-03-14 17:28 - Gündem

Eskişehir’de sürücü kursu öğretmen ve personeli geleneksel iftar yemeğinde buluştu

2026-03-16 11:48 - Eğitim

GETOB Ormanı Projesi kapsamında fidanlar toprakla buluştu

2026-03-15 14:50 - Marmaris

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Başıboş diye şikayet edilen köpekler bakımevine gönderildi

2026-03-15 14:55 - Marmaris

Adana’da mobilya atölyesinde yangın çıktı

2026-03-14 00:50 - Asayiş

Marmaris 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 111. yılı programı 

2026-03-17 16:27 - Marmaris

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek depremzedelerle iftarda buluştu

2026-03-13 23:15 - Spor

Fenerbahçe, 67 yıl sonra Karagümrük’e mağlup oldu

2026-03-13 22:07 - Spor

Otomobil su kanalına düştü, sürücü yaralandı

2026-03-13 18:40 - Asayiş

İlgili Haberler

Samsun’da İkaz ve Alarm Sistemi kuruldu: "Sirenler çalacak, panik yapmayın" uyarısı

23:49 - İnsan

Tekir kediler gölgede molada

20:24 - İnsan

Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı haziran ayında 35 bin yolcuya hizmet verdi

18:39 - İnsan

Prof. Nicholas A. Kotov Atatürk Üniversitesinde konferans düzenledi

18:14 - İnsan

Biçerdöver kullanan Eskişehir Valisi Yılmaz: "Valiniz ne güzel çiftçilik yapıyor"

17:37 - İnsan

Günün Manşetleri

7. kattan düşen halı kadının başına isabet etti

17:16 - Asayiş

Minibüs, iş yerine çarptıktan sonra boş arsaya uçtu

17:03 - Asayiş

UEFA’dan Kadir Sağlam’a görev

16:59 - Spor

Yaşlı çift alevlerin sardığı evden komşuların uyarısıyla çıktı

15:08 - Asayiş

34 yıldır su içemeyen yaşlı adam, 10 gündür yemek de yiyemiyor

15:07 - İnsan