?>

Yılmaz, sokak sokak gezerek, vatandaşların taleplerini dinledi

şehitkamil belediye başkanı umut yılmaz, mahalle ziyaretleri kapsamında özgürlük mahallesi’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Sokak sokak gezerek, yapılması planlanan projeleri anlatan yılmaz, ihtiyaçların hızlıca giderileceğini söyledi.

İnsan - 4 gün önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mahalle ziyaretleri kapsamında Özgürlük Mahallesi’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Sokak sokak gezerek, yapılması planlanan projeleri anlatan Yılmaz, ihtiyaçların hızlıca giderileceğini söyledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, beraberinde Başkan Yardımcısı Yusuf Açıkgöz ve birim yöneticileriyle Özgürlük Mahallesi’ni ziyaret etti. Sokak sokak gezerek, genç yaşlı demeden mahalle sakinleri ile sohbet eden Yılmaz, sorun ve talepleri dinledi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, mahalle esnafıyla da selamlaşarak, hayırlı işler temennisinde bulundu.

"Yaşam kalitesini artıracağız"

Mahalledeki yaşam kalitesini artırmak adına yürütülen çalışmalardan bahseden Yılmaz, vatandaşların beklentilerini en hızlı şekilde çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Yılmaz, "Mahalle mahalle dolaşıyor, vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Sorunları bizzat kendilerinden dinleyerek, hızlı bir şekilde çözüm üretiyoruz. Amacımız, daha yaşanabilir bir Şehitkamil oluşturmak" dedi.

"Çözümü yollarını birlikte üretiyoruz"

Her zaman sahada olduklarını belirten Yılmaz, "Bizim için sahada olmak, vatandaşımızla yüz yüze iletişim kurmak çok kıymetli. Çünkü belediyecilik sadece projeler üretmek değil; aynı zamanda halkın nabzını tutmak, taleplerine kulak vermek ve çözüm yollarını birlikte aramaktır. Bugün de Özgürlük Mahallemizde halkımızla hasbihal ederek, sorun ve taleplerini dinledik. Projelerimizi anlattık. Bunları ilgili birimlerimizle ilettik. İnşallah en kısa sürede çözüm yollarını hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

"Her mahalleye eşit hizmet"

Şehitkamil’de her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini vurgulayan Yılmaz, "Hiçbir bölgeyi ihmal etmeden çalışmak temel ilkemizdir. Bu doğrultuda vatandaşlarımızla sürekli iletişim hâlinde olarak, onlarla birlikte yöneten, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te riskli binasını yıktırdı, komşu bina yüzünden üç yıldır çivi çakamıyor

2025-07-07 13:11 - Genel

"Kibritçi Cevat" Şekip Taşpınar Hayatını Kaybetti

2025-07-03 09:35 - Genel

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

PAÜ Arama Kurtarma Ekibinden İstanbul’da kritik deprem incelemesi

2025-07-02 11:42 - Gündem

Muğla ile Çin arasında turizmde yeni iş birliği adımları

2025-07-04 11:24 - Kültür Sanat

Seydikemer'de Tarla Kavgası Kanlı Bitti

2025-07-08 11:01 - Asayiş

Edremit’te kabağa aşılı karpuzlar rağbet görmedi

2025-07-04 15:41 - Ekonomi

Yürüyüş yaparken otomobilin çarptığı adam hayatını kaybetti

2025-07-03 23:20 - Asayiş

Başkan Aras'tan Marmaris'te Kapsamlı Ziyaretler

2025-07-02 14:28 - Marmaris

 BODRUM'DA TEKNE ALEVLERE TESLİM OLDU

2025-07-04 13:38 - Asayiş

İlgili Haberler

Muş’ta 6 yıllık kan davası barışla sonuçlandı

18:23 - İnsan

Ümraniye Belediyesi’nden 15 Temmuz’a anlamlı video: "Kuşlar Filleri Yener"

17:42 - İnsan

Srebrenitsa Katliamı’nın 30’uncu yılında Kartal’da anma töreni düzenlendi

16:09 - İnsan

Ağrı’da başıboş köpekler dehşet saçtı: 25 hindi ve tavuk telef oldu

16:13 - İnsan

Diyarbakır anneleri terör örgütü PKK’nın silahları bırakmasını olumlu karşıladı

14:37 - İnsan

Günün Manşetleri

Fenerbahçe, Ognjen Mimovic'in Lisansını Çıkarttı

16:22 - Spor

Geçmişin kültür izleri Siirt’te yeniden hayat buluyor

15:24 - Kültür Sanat

İzmir’de işten atılan işçilerin eylemi 4. gününde: "İşimizi geri istiyoruz!"

15:11 - Genel

İş yerinde hayata gözlerini yumdu

14:11 - Asayiş

Ağaçlar, çaput yerine çömlekle süslendi

11:41 - İnsan