?>

Yumurtalık sahillerinde herkes yesin içsin diye çay-simit 5 TL

Yumurtalık belediye başkanı erdinç altıok, sahillerdeki büfelerde tüm vatandaşlar için çay-simit ikilisini 5 tl yaptı.

Genel - 1 yıl önce

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, sahillerdeki büfelerde tüm vatandaşlar için çay-simit ikilisini 5 TL yaptı.

Yumurtalık Belediyesi’nin markalaştırdığı ve deniz kenarına kurulan ‘Güney Yıldızı’ büfelerinde vatandaşlara çay-simit 5 TL’den satışa sunuluyor.

Halkın alım gücünün düştüğü bu süreçte çay-simit hesabı yapılırken halkçı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, “Halkımız her şeyin en iyisine layık. İlçe sakinlerimiz ve tüm misafirlerimiz için artık yeni şeyler yapılması gerektiğini bilerek, görerek hareket ediyoruz. Önce sahillerimizi temizledik. Vatandaşın rahat hareket edebilmesi için duşları, tuvaletleri yeniledik. Ailelerin nefes alabilmesi için plajlarda ‘Aile Alanı’ oluşturduk. Dar gelirli vatandaşlarımızı, emeklilerimizi, öğrencilerimizi, kadınları, çocukları düşünerek şimdi de bir çay bir de simit fiyatını 5 TL yaptık. Tüm hemşehrilerimiz ‘Güney Yıldızı’ büfelerinde denize karşı çaylarını yudumlayabilir, simitlerini gönül rahatlığıyla yiyebilir. Türkiye’de ilk ve tek olduğunu düşündüğümüz bu uygulamanın örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Simit ve çay satışlarının Ayas Merkez Sahil’de başladığına dikkat çeken Başkan Erdinç Altıok, “Simiti, çayı kim sevmez ki? Herkes sever, sever de son zamanlarda herkes yiyemez, içemez oldu. İşte tam da bu sebeple, herkes yesin, içsin diye Güney Yıldızı’nda çay-simit sadece 5 TL. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” ifadelerini kullandı.

Başkan Altıok, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın desteğiyle uyum içerisinde belediyecilik hizmetlerini çeşitlendirdiklerini, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrıları doğrultusunda da halk için halkçı belediyecilik yapmaya devam edeceklerini, Güney Yıldızı Büfesi’nde vatandaşlar için yeni, sağlıklı, ucuz ürün sürprizleri hazırlığında olduklarını sözlerine ekledi.

Son zamanlarda simit-çay almak için bile zorlandıklarını belirten vatandaşlar ise halkın bütçesini düşünerek hareket eden, deniz kenarında çay-simit ikilisini ucuz şekilde sunan Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok’a teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İsrail ve ABD Bakanları İran'ın Askeri Tehditlerini Görüştü

2024-08-12 14:36 - Ulusal

Dehşet anları güvenlik kamerasında

2024-08-09 12:10 - Asayiş

Okan Buruk: “Cuma günü rekorlarla dolu yeni bir yıl için tekrar buluşacağız”

2024-08-07 20:20 - Spor

Büyükşehir’de Yetkili Sendika Karmaşası…

2024-08-06 15:58 - Gündem

12 Eylül’de 100 yıldız kayacak

2024-08-08 12:07 - Yaşam

HER TÜRLÜ HUZURUN YAŞANDIĞI ‘SAKİN ŞEHİR’LERİMİZ

2024-08-09 15:36 - Gezi

Başkan Ünlü: Marmaris son yıllarda daha fazla geriye gitmiş

2024-08-08 15:25 - Marmaris

YATAĞAN'DA YENİ ORMAN, ZEYTİN VE TARİH KATLİAMI  

2024-08-07 11:35 - Asayiş

İSTANBUL, DÜNYADA EN ÇOK GEZİLEN ŞEHİR

2024-08-12 11:06 - Gündem

TÜRKİYE’NİN TURİZMDEKİ LOKOMOTİFİ KAPADOKYA

2024-08-12 11:52 - Gezi

İlgili Haberler

Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı

19:19 - Genel

Bodrum’da 2026’nın ilk bebeği Eylül oldu

17:54 - Genel

Ferdi Tayfur vefatının 1. yıl dönümünde mezarı başında anıldı

17:11 - Genel

Başkentteki su kesintisine vatandaşlardan tepki

16:50 - Genel

Öğrencilerin barınma imkanlarını güçlendirecek protokol imzalandı

16:46 - Genel

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan