?>

Yunusemre Belediyesi, çiftçilerin sulama sorunlarını çözüyor

Yunusemre belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle artan tarımsal sulama ihtiyacına yönelik çalışmalarını yoğunlaştırarak kırsal mahallelerde yürütülen sulama faaliyetlerini yerinde inceledi.

Ekonomi - 7 ay önce

Yunusemre Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle artan tarımsal sulama ihtiyacına yönelik çalışmalarını yoğunlaştırarak kırsal mahallelerde yürütülen sulama faaliyetlerini yerinde inceledi.

Kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla tarımsal hizmetlerine devam eden Yunusemre Belediyesi, tarımsal sulama sondajlarını ve üreticilerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda Yunusemre Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Kırsal Bölge Kalkınma ve Mahallelere Hizmet Komisyonu Meclis Üyesi Yelda Çevikoğlu ile birlikte Üçpınar ve Yayla mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyaretlerde, sondaj kuyularından elde edilen suyun bölgedeki tarım arazilerine ulaşıp ulaşmadığı kontrol edildi. Belediye ekipleri, üreticilerle görüşerek sulama sistemlerinde yaşanan sıkıntıları dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Yetkililer, bölgedeki üreticilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve sulama faaliyetlerini daha verimli hale getirmek amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Yunusemre Belediyesi, kırsal mahallelerde tarımsal üretimi desteklemeye yönelik projelerine devam edeceğini vurgulayarak, üreticilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Muğla'da Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

2025-06-25 10:23 - Gündem

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Metin Ergun'dan Hükümete Acil Önlem Çağrısı

2025-06-24 15:53 - Gündem

İlgili Haberler

Tüpraş, CDP’de sektörünün global liderleri arasında yer aldı

14:56 - Ekonomi

Pudu Robotics, yeni ürününü piyasaya sürüyor

14:40 - Ekonomi

Sadıkoğlu: "Görevlerini fedakarca yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum"

14:24 - Ekonomi

Çermik Butik Çarşı hizmete hazır

14:25 - Ekonomi

Kamu Başdenetçisi Akarca: "2013 yılından bugüne kadar 262 bin başvuru aldık"

13:02 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı

14:39 - Spor

Kayıp olarak aranan kadın dere yatağında ölü bulundu

14:14 - Asayiş

Lodostan sonra gelen tehlikeye karşı uzmanlar uyarıyor

14:08 - İnsan

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

13:27 - Asayiş

Vahşi hayvan saldırısında 35 koyun telef oldu

13:25 - İnsan